Ne menj az Északi-sarkra ajándékokért! Nézz körül inkább nálunk!

  2016.12.02.

     Ne menj az Északi-sarkra ajándékokért! Nézz körül inkább nálunk!

  Hogy miért? Pontokba szedtük!

  (a részletekért kattints a kéken szedett szövegre)

  Gémklub óriási kedvezmények

        Mert a társasjáték ideális karácsonyi ajándék, és a mi játékaink között minden nemnek, korosztálynak, kis- és nagy családnak találsz ideális játékot, egészen konkrétan több, mint 4000 játékból válogathatsz! Játékajánló cikkeink segítenek a játékok között az eligazodásban.


        Mert épp most bontottunk Nektek egy Adventi kalendáriumot, amely minden napra újabb és újabb meglepetéseket tartogat számotokra, 10-15-25%-os kedvezmények formájában. Ráadásul ezeket a kedvezményeket még növelhetitek is a saját állandó kedvezményetekkel!


        Bizony, ha új vagy itt, talán még nem is tudod, hogy ha regisztrálsz, egy perc alatt megszerezheted a tagsági alapkedvezményt, amivel az ezt követő első vásárlásodra rögtön 10% kedvezményt adunk, onnantól pedig gyűlni kezd az állandó kedvezményed, amit akár 15%-ig növelhetsz. Erről részletesebben itt olvashatsz.


        Ha a 15%-os állandó kedvezményt összevonod egy 25%-os adventi kedvezménnyel, az már több, mint 36%...


        Ezen kívül, ha regisztrálsz nálunk, a Gémkaszinóban további játékokra nyerhetsz 20-30-40%-os kedvezményt, vagy december 7-étől akár licitálhatsz is kedvezményekért – és mindehhez csak Gémzsetonokra lesz szükséged, azt pedig adunk a regisztrációkor.


        Ha valamelyik boltunkban 5000 Ft felett vásárolsz, egy mini meglepetés játékkal ajándékozunk meg decemberben a készlet erejéig.


        Mert minden Panic Lab vásárlása mellé – akár a webshopon, akár a boltjainkban vásárolsz – egy minikiegészítőt adunk ajándékba, a készlet erejéig. A minikiegészítő egy lapkát tartalmaz, melyhez érkezve az amőba megfordul, és az ellenkező irányba folytatja útját, ezzel egy újabb szintre emelve a Panic Lab adta játékélményt.


        Mikulásakciónk keretében a webshopon, december 6-ig minden gyermekjáték mellé az első 200 vásárlónknak ajándék képeslapkirakót adunk – csak írjátok be a megjegyzés-mezőbe, hogy „Mikulás-akció”.


        És ez még nem minden! Bizony, további meglepetésekkel is készülünk, de azokról majd a maguk idejében… ;)


               Addig is kövessetek minket a Facebookon, itt az oldalon, vagy iratkozzatok fel a hírlevelünkre! …azt említettem már, hogy a hírlevél feliratkozásért is állandó 5% kedvezményt adunk?

   

  Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
  Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
  Belépés