Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Videók

Videók

2021. 05. 03. 09:55:02
Kiadjuk magyarul a Cascadia című játékot! A Cascadiában nincs más dolgotok, mint ügyesen kiválasztani egy élőhelylapka + vadvilágjelző párost, majd azt a saját területeken ügyesen egymáshoz illeszteni, mintha csak épp most barangolnátok be azt a vidéket. Minden élőhelylapkára egy vadvilágjelző, azaz egy állatfaj kerül, és a játék végén annak megfelelően kaptok pontokat, hogy mennyire voltatok képesek az állatok igényei szerint formálni Cascadia csodálatos vidékét.
2021. 05. 03. 09:43:41
Folytatjuk az Egy évezred rejtélyei sorozatot: hamarosan jön a Bűnügyi krónikák: 2400! Egy évezred rejtélyei várnak felderítésre. 1400-ban a középkori Párizsban az inkvizíció és a nemesek intrikái között vezettek benneteket a látomásaitok. 500 évvel később, a századfordulón Párizs a "Belle Époque" korszakát éli, de bűntények attól még akadnak, ti pedig egy fiatal, megállíthatatlan újságíró bőrébe bújva vethetitek bele magatokat a dolgok sűrűjébe. Nemsokára, hiszen tudjátok: idén érkezik a Bűnügyi krónikák: 1900. Ám ezzel nincs vége. Újabb 500 évvel később, újabb megoldandó bűnesetek várnak rátok, ezúttal már cyber-ügynökként vethetitek bele magatokat a cyberpunk Párizs neonfénytől vibráló sikátoraiba.
2021. 04. 28. 10:10:02
Summoner Wars még idén a Gémklub kiadásában!

A Summoner Wars két idéző harca, egy klasszikussá vált fantasy párbaj, amelyben egy táblán mozgatjátok egységeiteket, és próbáljátok két vállra fektetni a másikat. A közkedvelt 2009-es kiadáshoz képest sok minden változott a játékban, gyorsabb és gördülékenyebb lett, nagyobb lett a frakciók képességei között a különbség, és a közönséges egységek erősebbek lettek.

2021. 04. 20. 16:34:41
Dobble Bogyó és Babóca A gyorsaság és felismerés játéka a legkisebbeknek Bogyóval és Babócával! A Dobble Bogyó és Babóca pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal már 4 éves gyerekeknek is. A kártyákon 6-6 különböző, Bogyó és Babóca témájú képecske látható, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös képeket. A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték.
2021. 04. 16. 16:37:57
Unlock! Star Wars hamarosan Legyetek akár a szabadulószobák, akár a Star Wars világának rajongói, van egy jó hírünk a számotokra: a népszerű Unlock!, a szabadulószobák ihlette játéksorozat új kiadásában ismét 3 fergeteges kalandot élhettek át... ezúttal egy messzi-messzi galaxisban!
2021. 03. 31. 10:19:23
Új megjelenés: Azul: A színpompás pavilon kiegészítő

A 2018-as Év játékának sikere töretlen, és a harmadik testvér, az Azul: A királyi pavilon megjelenésével nem csak a családi, de az összetett játékok rajongóit is sikerült meghódítani. Most mindazoknak, akik gyakran játszanak A királyi pavilonnal, itt a jó hír: az új kiegészítővel még teljesebb lesz az élmény! Ebben segítenek a játékostáblákra illő akril tálcák, amelyek a csempék elmozdulását akadályozzák meg, és az új játékostáblák is, hogy egy új bónuszmezővel és a belső csillag kötött színű mezőivel csavarják meg a tervezést.

2021. 03. 31. 08:52:50
Hamarosan: Quetzal: A szent madarak városa

A Quetzalban a forduló elején kockák módjára kell a figuráitokkal dobni, hogy kiderüljön, mire tudjátok őket használni! Osszátok be meeple-jeiteket, gyűjtsetek velük szetteket műkincsekből, licitáljatok egy-egy értékes helyszínre, vásároljatok fejlesztéseket, hogy hatékonyabban előzhessétek meg a vetélytársakat, és szállítsátok az értékes műtárgyakat a kikötőbe!

2021. 03. 31. 08:45:39
Új megjelenés: Álomkert

Fák, az ösvények mellett gyönyörű virágok, kőből faragott díszek… te döntöd el, mi kerül a kertedbe! De nem csak rajtad múlik, hanem azon is, hogy a szomszédodtól milyen lapokat kapsz! Az Álomkert című játékban négy fordulón keresztül raktok le lapokat a kezetekből – és azokból, amiket ajándékként kaptok. Persze ti is adtok lapokat a szomszédoknak… És hogy milyen lapokat adtok, nem mindegy: a kertetekbe lerakott új kártyák a falon túli kertek alapján is jutalmaznak pontokkal.

2021. 03. 30. 19:21:21
Új megjelenés: 7 Csoda: Párbaj - Agora Toborozz szenátorokat: politikusként befolyást szerezhetsz, összeesküvőként komoly károkat okozhatsz az ellenfelednek. Irányítsd az üléstermeket, részesülj a rendeletek előnyeiből – és ha sikerül mind a hat ülésterem felett befolyást szerezned, azonnal megnyered a játékot az új típusú, politikai győzelemmel!
2021. 03. 26. 11:51:33
Mysterium Park

A cirkusz vidám díszletei között gyilkosság történt… Csak ti, médiumok tudtok segíteni a megboldogultnak, hogy kiderüljön az igazság! Hangolódjatok rá a látomásokra, válasszátok ki a gyanúsítottat, a helyszínt és a gyilkos szerszámot, amit a kísértet sugall nektek!