Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Videók

Videók

2021. 03. 31. 10:19:23
Új megjelenés: Azul: A színpompás pavilon kiegészítő

A 2018-as Év játékának sikere töretlen, és a harmadik testvér, az Azul: A királyi pavilon megjelenésével nem csak a családi, de az összetett játékok rajongóit is sikerült meghódítani. Most mindazoknak, akik gyakran játszanak A királyi pavilonnal, itt a jó hír: az új kiegészítővel még teljesebb lesz az élmény! Ebben segítenek a játékostáblákra illő akril tálcák, amelyek a csempék elmozdulását akadályozzák meg, és az új játékostáblák is, hogy egy új bónuszmezővel és a belső csillag kötött színű mezőivel csavarják meg a tervezést.

2021. 03. 31. 08:52:50
Hamarosan: Quetzal: A szent madarak városa

A Quetzalban a forduló elején kockák módjára kell a figuráitokkal dobni, hogy kiderüljön, mire tudjátok őket használni! Osszátok be meeple-jeiteket, gyűjtsetek velük szetteket műkincsekből, licitáljatok egy-egy értékes helyszínre, vásároljatok fejlesztéseket, hogy hatékonyabban előzhessétek meg a vetélytársakat, és szállítsátok az értékes műtárgyakat a kikötőbe!

2021. 03. 31. 08:45:39
Új megjelenés: Álomkert

Fák, az ösvények mellett gyönyörű virágok, kőből faragott díszek… te döntöd el, mi kerül a kertedbe! De nem csak rajtad múlik, hanem azon is, hogy a szomszédodtól milyen lapokat kapsz! Az Álomkert című játékban négy fordulón keresztül raktok le lapokat a kezetekből – és azokból, amiket ajándékként kaptok. Persze ti is adtok lapokat a szomszédoknak… És hogy milyen lapokat adtok, nem mindegy: a kertetekbe lerakott új kártyák a falon túli kertek alapján is jutalmaznak pontokkal.

2021. 03. 30. 19:21:21
Új megjelenés: 7 Csoda: Párbaj - Agora Toborozz szenátorokat: politikusként befolyást szerezhetsz, összeesküvőként komoly károkat okozhatsz az ellenfelednek. Irányítsd az üléstermeket, részesülj a rendeletek előnyeiből – és ha sikerül mind a hat ülésterem felett befolyást szerezned, azonnal megnyered a játékot az új típusú, politikai győzelemmel!
2021. 03. 26. 11:51:33
Mysterium Park

A cirkusz vidám díszletei között gyilkosság történt… Csak ti, médiumok tudtok segíteni a megboldogultnak, hogy kiderüljön az igazság! Hangolódjatok rá a látomásokra, válasszátok ki a gyanúsítottat, a helyszínt és a gyilkos szerszámot, amit a kísértet sugall nektek!

2021. 03. 25. 10:47:50
Calico - Foltok, cicák, takarók

A Calico - Foltok, cicák, takarók egy szemkápráztató kirakós játék az egész család részére!

A játékosok célja foltvarrással elkészíteni a legpuhább és legszebb cicatakarókat. A fordulók könnyedek: válassz foltlapkákat, majd varrd fel azokat a saját takaródra! Teljesítsd a dizájncélokat, díszítsd a takaródat egyedi gombokkal, és csalogass minél több cicát a takaródra, hogy te legyél a győztes!

2021. 03. 24. 12:47:34
Szókapocs Könnyed partijáték, amelyben a játékosoknak együtt kell minél több kártya helyét megtalálni. 

Egy-egy kártya akkor kerülhet a helyére, ha a hozzá tartozó sor és oszlop szavát egy okos utalással sikerül egyiküknek összefűznie – és a többiek ki is találják, melyik két szót kapcsolta össze vele!

2021. 03. 19. 16:40:40
Új megjelenés: Pandemic: Legacy - 0. évad

1962-t írunk. A CIA kiderítette, hogy a szovjetek egy új fegyvert fejlesztettek ki, amivel befejezhetnék a hidegháborút… egy biológiai fegyvert! 

A népszerű kooperatív stratégiai játék Legacy-verziójának már két évadja jelent meg, amelyekben a négy vírus játékról-játékra, azaz hónapról-hónapra újabb városokat fertőz meg, és okoz visszavonhatatlan károkat. A nulladik évadban nem vírusok, hanem szovjet ügynökök jelentik a fenyegetést, de ugyanúgy változik játék közben a térkép, a játékszabály – mintha csak egy film főszereplői lennénk!

2021. 03. 12. 16:08:06
Everdell: Fagybérc kiegészítő

A nagy sikerre való tekintettel, idén megjelenik az Everdell - Az Örökfa árnyékában első magyar nyelvű kiegészítője, az Everdell: Fagybérc!

Az Everdell: Fagybérc című kiegészítőjével titokzatos, érintetlen földeken kalandozhattok, új, nagytestű állatkákkal (igen, lesz saját meeple-jük) ismerkedhettek meg, akik segítségetekre lesznek majd. És szükségetek is lesz rá, mert az új utakon új kihívások várnak rátok, különös tekintettel az időjárásra!

2021. 02. 25. 09:35:50
Top 10 társasjátékcsalád A Gémklub játékmesterei összeállították a top 10 gémklubos játékcsaládokat, ebbe kaptok betekintést a videóban.