Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Videók

Videók

2021. 01. 18. 10:49:34
Beez - Mééz Röpködj virágról virágra, és gyűjts minél több nektárt! A Beez - Mééz egy gyönyörű családi társasjáték. A játékosok igyekeznek minél több és értékesebb nektárt begyűjteni a méhecskéjükkel, okosan megtervezve, merre is repüljön. A társasjáték fejleszti az előretervezést.
2021. 01. 13. 08:48:18
Top 10 történetvezérelt társasjáték A történetvezérelt - vagy más néven történetközpontú - társasjátékok esetében a játékélményben meghatározó szerepe van a sztorinak, a világ hangulatának. Hogy ez pontosan mit is jelent? Ezekben a játékokban a játékosok döntései nem csak a feladat megoldásában segítenek, de azoknak köszöhetően egy történet is kialakul, amely nem csak a későbbi döntéseiket befolyásolhatja, de más fényt vethet a játék korábbi menetére is.
2021. 01. 11. 10:30:09
Túlvilági történetek A Túlvilági történetek egy kompetitív dedukciós partijáték, amelyben a játékosoknak különböző bűntények körülményeit kell feltárniuk. Miközben az egyik játékos a szellem szerepébe bújik, a többiek nyomozókat alakítanak. Paranormális képességeiket felhasználva a nyomozók kérdéseket tehetnek fel a szellemnek a bűntényről - minden feltett kérdésre szellemhez illő módon válaszol.
Kötelek elrendezésével, tarotkártyák kijátszásával, szellemidéző tábla segítségével, egy nyomozó kezét fogva rajzolással, és még sok más módon!
2021. 01. 05. 08:52:31
Hullámhossz Együtt rezegtek? A Hullámhossz zseniális beszélgetős-asszociációs partijáték. Az egyik játékos húz egy ellentétpárt (hideg-meleg, vacak-príma, Star Wars - Star Trek stb.), majd megpörgeti a mutatót, amiből kiderül, hogy a spektrumon hol helyezkedik el, amit majd mondania kell.
2020. 12. 28. 15:51:21
Top 10 kommunikációs társasjáték Információs társadalomban élünk. Nem meglepő módon időnk nagy része is azzal telik, hogy vagy információt fogadunk be, vagy információt adunk át. Egyszóval kommunikálunk, folyamatosan, az egész emberiség, ebben a században többet, mint valaha. A kérdés az, hogy jól kommunikálunk-e, vagy sem. Ez a készség ugyanis kulcsfontosságú.
2020. 12. 28. 15:46:58
Top 10 gyorsasági és ügyességi társasjáték A gyorsasági társasjátékok világa többek között azért is vonzó sokaknak, mert nem mindenkinek van ideje vagy energiája egy-egy hosszabb stratégiai társasjáték lejátszására. A gyorsasági társasjátékok pörgősek, általában könnyen taníthatóak, és könnyen tanulhatóak, és rövid játékidejüknek köszönhetően, egy hosszabb nap végén is lehet rá időt találni.
2020. 12. 21. 17:00:00
Combo Color

Ragadjatok filctollfegyvert, és színezzétek ki a legértékesebb területeket a többiek elől!

A Combo Color egy könnyed színezős családi társasjáték. A játékosoknak egy különös világban kell minél több pontot elérniük úgy, hogy speciális filctollaikkal értékesebb területeket színeznek be ellenfeleiknél. Kombinációs készséget fejlesztő társasjáték.

2020. 12. 21. 10:40:44
Macskák szigete Legendák szólnak egy csodálatos szigetről, ahol egy ősi, bölcs, vad és játékos macskafaj telepedett le. Felderítők Szélvégről rájöttek, hogy a legendák igazak. De a szigetet Sötétkéz Vesh közeledő hadserege fenyegeti, aki el akarja pusztítani - és utána az egész világot. Fák fognak égni és ősi sziklák dőlnek össze - de van esély megmenteni ezeket a nemes lényeket.
2020. 12. 16. 00:00:00
Vidámpark Ki ne álmodott volna már arról, hogy egyszer saját vidámparkja legyen, ahol soha nem kell sorban állni, és megtalálható minden, a dodzsemtől az óriáskerékig? Most itt a lehetőség: építs izgalmas és minél sokszínűbb attrakciókat, és szolgáld ki az összes látogatói igényt, hogy tiéd lehessen minden idők legnépszerűbb vidámparkja!
2020. 12. 15. 09:12:12
Top 10 gyerektársasjáték A gyerektársasjátékok elsődleges tulajdonsága az izgalmas és szórakoztató játékélmény - de csak, ha nem mentes a mögötte álló kihívástól. A legfontosabb, hogy a gyerekek megtanulják velük: akkor győzhetnek, ha képesek jobban játszani. Eközben a szülőknek fontos cél az is a játék kiválasztásakor, hogy az a gyerekek készségeit fejlessze. De a legfontosabb fejlesztendő készség továbbra is a játékosság marad.