Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.990 Ft

Jaipur

7.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (27)

Leírás

Indiai kereskedők párharca – legyél te a maharadzsa udvari beszállítója! 
A Jaipur szép, könnyen tanulható, kétfős társasjáték rutinos játékosoknak is. Kártyaszettek gyűjtésével juthatunk értékes árukhoz, figyelve, hogy ellenfelünk éppen mit gyűjt...

Játékbemutató videó

Vélemények

4.96
27 értékelés
(25)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2024. 03. 31.
Igazolt vásárlás
Kétszer játszottunk vele, harmadjára már be se fejeztük.
Szépek a kártyák és a tokenek, maga a játék is jópofa, de hamar kifulladt nálam.
2021. 12. 29.
Csupán egy pakli kártya és korongok - nem hangzik túl izgalmasnak, igaz? Na, ennél nagyobbat nem is lehet tévedni! A Jaipur az egyik legkellemesebb meglepetés volt: jól kitalált, pörgős játékmenete nagyon élvezetessé teszi a játékot. Villámgyorsan megtanulható, mégis, többféleképpen lehet benne taktikázni és így nagyokat kaszálni. A jól kitalált szabályok fegyelmezik türelmetlenségünket és előtörő kapzsiságunkat :) Mindez nagyon igényes kivitelben, a sárga-bordó dobozbelső már-már egy kincsesládára emlékeztet.
2021. 03. 16.
Igazolt vásárlás
Kicsi, gyors, egyszerű, de mégis jó és szórakoztató 2 személyes játék.
2020. 03. 20.
Egyik kedvenc két személyes társasom

Nagyon pörgős mentek, szép kártyák, izgalmas játékmenet. Nagyon szeretem ezt a két személyes társast, sosincs olyan, hogy valaki nagyon elhúz a másik elöl, kis figyelmet igényel. Összesítve az egyik legjobb 2 személyes játék amivel játszottam. Kicsi doboza bárhol elfér, az alkatrészei nem igényelnek nagy helyett.
2020. 03. 18.
Szuper kétfős

Gyorsan megtanulható szabályú játék. Pörgős, taktikázós, gondolkodós. Hm.. Elvegyem-e a tevéket, amiket később elcserélek? De ha elveszem jönnek új lapok és lehet az ellenfelemnek pont jól jön. Megéri-e 5 ugyanolyan árut összegyűjtenem, hogy azután eladjam és kapjak ezért bónusz korongot? Több pontom lesz-e így mint az ellenfelemnek aki drágább árut adott el? stb
Szuper :D
2020. 03. 14.
Love

Nagy kedvencem. Az egyik legjobb, amit ismerek. Pörgős, taktikázós, nagyon hangulatos.
2020. 03. 01.
kétfős készletbe kötelező

Fantasztikus, ötletes kétfős stratégiai játék! :) Rendkívül pörgős, izgalmas, semmi uncsi várakozás. A szerencse faktor pont ideális mértékű, jó tatikával az éppen szükséges szintre csökkenthető. Hatással lehetünk a társ eredményeire, de még nem vitandító mértékben. :D Nálunk még senki nem sértődött meg egyetlen vesztésnél sem, hanem gyorsan követelte a visszavágót. Egy teljes játék 20-30 perc alatt lepörög, így szinte bármikor elővehető. A szabályokat kb 3 perc alatt meg lehet tanulni és az előkészületek is pillanatok alatt megvannak. A lapok és korongok remek minőségűek, jó érzés őket fogni és tartósnak is tűnnek. A grafika szemet gyönyörködtető. Utazásnál sem fogjuk itthon hagyni, az biztos. Ár-érték arányban csúcs. Bátran ajánlom!
Egyedül a limitált kiadásban található fém korongot tartjuk teljesen feleslegesnek, de ez csak egy pici kritika.
2020. 01. 29.
Szuper mindenhogy

Nagyon jó, pörgős játék. Nekem a régi kiadás (zöld doboz) van meg, nagyon szeretem a grafikát, és úgy látom ez az új is nagyon menő lett. Mindegy hogy élőben játszom-e vagy online, nagyon jó kikapcsolódás.
2020. 01. 18.
A kötelező kétszemélyes

Az előttem szólókhoz képest nem fogok tudni sok újdonságot mondani a játékról. Remek egyszerű kétszemélyes stratégiai játék. A kártyák és a tokenek is minőségesek, és szép a grafikájuk. Én a limitált kiadású példányt kaptam kézhez, külön tetszik a fémpénz, amely ezzel együtt jár, játékoskezdőnek ideális.
2019. 12. 19.
Tevék és árúk

+ izgalmas, pörgős játékmenet
+ szép grafika
+ egyszerű szabályok

- elég kiszámítható az ellenfél célja
2019. 11. 17.
Ha kétszemélyes játék, akkor Jaipur :)

Szuper kétszemélyes játék, bár több ilyen lenne... :) Nagyon tetszenek a zsetonok és a kártyák, a játékmenet pörgős, nem túl agyalós, de persze figyelni kell az ellenfél húzásait.
2019. 10. 12.
Ki a jobb?

Ez egy igazi, dörzsölt kereskedőt igényló játék. Vagy éppen dörzsölt játékost igénylő párbaj? Vagy mindkettő. A szabálymagyarázat alig pár perc, és máris neki lehet esni az első körnek, amit még tucatnyi fog követni. Van benne szerencsefaktor, de a dörzsölt, ügyes taktikusok remekül tudják ellensúlyozni azt. A kártyák és tokenek kivitelezése igényes, a játék kis helyen elfér, így könnyen utaztatható, a gyors, pörgős játékmenetnek köszönhetően bármikor lejátszható egy parti, meg a következő és az azután következő is. Csak ajánlani tudom, nálunk nagyon bevált.
2019. 02. 10.
Az igazi kétszemélyes belépő játék

Kifejezetten kétszemélyes játékot kerestem, mert a párommal szerettük volna újra kipróbálni magunkat a régi idők után. Ez volt az egyik befutó végül a Hanamikoji mellett. Nekem ez sokkal jobban tetszik, valahogy hangulatosabb, a kártyák is "sokkal vidámabbak", élénkebbek a színek. Nem mellesleg ezeket lehet kártyavédőzni is a kártyákat.
2019. 01. 31.
kiváló párbaj játék

Mi legtöbbször ketten játszunk párommal és a Jaipur és a Hanamikoji állandó résztvevő ;) És külön jó hogy van telefonosos verzio is
2019. 01. 15.
egyik kedvenc

Én már 10 éves kortól ajánlom a játékot. Fiammal sokat játszottunk már vele. Nem bonyolultak a szabályok. Hamar belejön az ember. Rövid mégis gondolkodtató kétszemélyes kártyajáték. Csak ajánlani tudom!
2018. 12. 23.
Strategia, taktika, megunhatatlan

Ha elkezded a jatekot egyre jobban belejosz es egyre tobbet szeretnel jatszani :) ez garantalt! Minden gyujtonek, tarsasjatek kedvelonek ajanlom, aki szereti a porgos taktikai, strategiai jatekokat. Kotelezo ketszemlyes jatek!
2018. 11. 22.
Imádom

Imádom ezt a játékot. Kell benne taktikázni, van benne szerencse faktor és rendkívül pörgős. Abszolút megéri az árát!
2018. 10. 22.
Kapsz ma vacsorát? ;)

Egy szuper kétszemélyes játék, ahol taktikázni kell szemérmetlenül. Könnyen elsajátítható szabályok, és gyors játékmenet jellemzi. Házaspároknak ideális, bár férfitársaim ne játsszák este, mert ha nyernek akkor nem biztos hogy kapnak vacsorát :)
2018. 10. 08.
Legjobb kereskedő

Egyszerűen imádjuk. Az egyik legjobb kétfős társasjáték, kezdőknek is bátran ajánlom!!
2018. 09. 25.
Kötelező

Kötelező két fős játék! Minden forintot megér!
2018. 08. 31.
Teve van egypúpú, van kétpúpú, van négy púpú, sőt több... :)

Nagyon jó két fős kártyajáték. Nem bonyolultak a szabályok, szóval hamar neki lehet esni még akkor is ha előtte nem játszottunk vele. Van benne bőven szerencsefaktor is, és a tevék meg is kavarják kicsit a játékot. A végén a nagyobb csordáért kapott pontok hasznosak lehetnek, ám kockázatos egyszerre sok tevét felvenni, mert utána pont olyan lapok is jöhetnek a piacra amire a másik kereskedőnek szüksége van... :) Nekem tetszik nagyon, mindenkinek csak ajánlani tudom.
2018. 08. 07.
Nagyon jó

Nagyon tetszett mikor legelőször találkoztam vele. Nagyon érdekes játék ami még fejleszt is. Minden kör után egyre jobban belejöttem és már sokkal megfontoltabban cselekedtem. Mindenkinek ajánlom, kortól függetlenül!
2018. 05. 28.
Kereskedjünk könnyedén, de okosan

A Jaipur egy szinte tökéletesen kitalált két fős kártyajáték. Gyors, könnyed, emelett azonban egy-egy döntésnek nagy szerepe lehet (például, hogy felvegyem-e a lent lévő 3 tevét vagy ne). Külön tetszik benne, hogy két nyert fordulóig megy, így akinek nagyon szerencsétlenül jönnek a lapok az első fordulóban, kompenzálhat a másodikban, esetlegesen a harmadikban. Mivel viszonylag rövidek a partik, mi gyakran vesszük elő levezető játéknak egy-egy hosszabb társasjáték után, vagy ha nincs sok időnk, de jó lenne játszani egyet :) Kedvenc elemem a játékban az a huncut teve, akinek a csomagjába elrejtettek egy pandát :D
2018. 05. 11.
Gyors, könnyed stratégiai játék kizárólag két főre. A játékban kereskedőket alakítunk, akik a maharadzsa kegyeiért küzdenek. Az a játékos nyer, akinek a játék végén a legtöbb pénze van, ehhez pedig különböző módokon kell árukat szereznie, illetve minél több azonos terméket eladnia, lehetőleg úgy, hogy a mennyiségért bónuszt is kapjon. A Jaipur egyik legnagyobb érdeme, hogy nagyon jól kibalanszírozták a stratégia és a szerencse kapcsolatát. A játékosok minimálisan előretervezhetnek, rámehetnek egy különösen értékes árú gyűjtésére is, de párhuzamosan többfajta kártyát is beszerezhetnek és itt jön képbe a szerencsefaktor. A piacon mindig 5 kártya van, amik között vannak kevésbé értékes és különösen értékes áruk, illetve tevék, amik egyrészt "jokerként" szolgálnak (kicserélhetjük őket is más árukra), másrészt pedig az a játékos, aki a forduló végén a legtöbb tevét gyűjtötte, 5 pontos bónuszt kap. A piacot szándékosan tudjuk átvariálni, de egy akció keretében (illetve a tevék elvételével) a húzópakliból kerülnek ki új kártyák, amik előre nem látható módon módosítják a kínálatot.

A Jaipur egy remek, gyors filler, amiben nagyon jó arányban van jelen a szerencsefaktor. Éppen annyira, hogy egyrészt megnövelje az újrajátszhatóságot, másrészt pedig váratlanul befolyásolja a játékmenetet. A bónuszok értékét se tudjuk előre, így sokszor kellemetlen meglepetésben lehet részünk. A kivitelezés pedig csillagos ötös: mind a játék dizájnja, mind pedig a komponensek minősége kifogástalan, nagyon hangulatosak ezek a festményszerű, kissé rajzfilmes, de jó értelemben kedves rajzok, a színvilág pedig remekül hozza az indiai hangulatot, a rózsaszín inzert pedig különösen stílusos lett. Itt fontos megjegyezni, hogyha védőzni szeretnétek a kártyákat (63,5*88), akkor azzal számoljatok, hogy a kártyák nem fognak visszaférni a dobozba, de egy szike és egy kicsike habkarton csodákra képes. :) Mindenkinek melegen ajánlom tehát a Jaipurt, ami tökéletes bevezető lehet azoknak, akik most ismerkednek a társasjátékokkal, de a gyakorlott játékosok is kellemes perceket tudnak vele eltölteni. Pároknak kötelező a beszerzése, az ára pedig elsőre soknak tűnhet (kb. 50 kártya és néhány karton korong), de higgyétek el, a minőség (játékmenet és a dizájn/komponensek) bőven megéri az árát. Tipikusan az a játék, amit szinte bármikor elő lehet venni, ha van fölös fél órátok, vagy ha két komolyabb játék között lenyomnátok egy gyors, de azért agyalós partit. Habár már most sem számít újdonságnak (eredetileg 2009-ben jelent meg) időtálló klasszikus a Jaipur, ami 5-10 év múlva is lekerül majd a polcról.
2018. 03. 17.
Tevecsorda

Remek, szórakoztató két fős társasjáték, amit semmi pénzért nem éri meg kihagyni. :)
2018. 03. 05.
Megnyert magának.

Gyors kártyajáték, amiben van taktika, de szerencse is, viszont ez nem zavaró, mert ez egy pörgős taktikai játék.
2018. 02. 28.
Az egyik legjobb kétfős kártyajáték

Gyors, pörgős, taktikus kártyajáték ami annyira bejött, hogy néha egyedül is játszom a mobiljáték változatával. Mindenkinek csak ajánlani tudom.