Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

12.990 Ft

Jamaica

12.990 Ft
Átlagos értékelés: (8)

Vélemények

4.63
8 értékelés
(6)
(1)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 10. 05.
Családi - Verseny Társasjáték

A Jamaica az, ami már a kiegészítő nélkül is biztosított élményt ad! Könnyed, laza, pörgős családi versenyzős játék, amit csak ajánlani tudok. A szabálykönyv az egyetlen negatívum, az ötlet aranyos, de a szabályok könnyed értelmezésében nem segít sajnos.
2017. 09. 21.
Kicsiknek - nagyoknak, kezdőknek - profiknak

Ez a játék attól olyan fontos hogy sok embernek még mindig a kinevet a végén az igazi társas és ezért sok olyan játékot aminek a játékmenete tökéletesen eltér azétól nehezen tud befogadni. Na ezzel a játékkal meg lesznek elégedve és aki hozzá van szokva a jó társasokhoz se fog agyvérzést kapni :) mert ez a játék JÓ! nagyon is! Na és milyen gyönyörű, öröm elővenni :)
2017. 01. 29.
Minőségi

Ez a játék gyönyörű! Komolyan mondom, hogy ha borzalmas lenne a játékmenet még akkor is elő-elő venném csak hogy gyönyörködhessek a komponensekbe és az insertbe. Le a kalappal a gyártási minőséget illetően, szégyellheti magát rengetek nagy kiadó akik egy darab kartont vagy valami vacak törékeny műanyagot adnak insert gyanánt amibe nincs is külön hely minden komponensnek.

A játék ezenfelül még hihetetlenül szórakoztató is. Ez az a játék aminek ott a helye mindenki polcán a teljesen „casual” és a társasjáték bolondként egyaránt. Bármilyen társaságban elővehető, nem kell aggódni hogy valakinek nem jön be
2016. 05. 02.
A Játékélmény kárpótolt..... :)

Miután a hétvégén kipróbáltuk a Jamaikát...... azt kell mondjam, hogy nagyon hangulatos , könnyen érthető,magyarázható, szép játék. A társaság könnyen befogadta, mitöbb több partit is követeltek belöle....... Így a szállításnál észlelt hibák, már kicst másodlagos problémákká törpültek. Nagyon jó benne a csata, és hogy pl aki már elég szépen meg van rakva arannyal ( Dublon ) annak meg szinte abból áll a játék a vége felé, hogy " meneküljön" a többi , őt kifosztani kívánó, kalózhajó elöl..... Jó játék nagyon, nem hiszem hogy nagyon porosodna majd a polcon..... :)

2016. 04. 06.
Szállítási hiba?

Nagyon szép a játék, tegnap kaptam meg. Remélem hétvégén ki is próbáljuk majd, mert tényleg nagyon nagyon szép. Most elöször rendeltem úgy hogy pick pack pontra kértem, de lehet hogy inkább legközelebb inkább bemegyek a játékért a boltba ( bár a másik játékon semmilyen külsérelmi nyomott nem találtam ) , mert sajnos ( ne mtudom, hogy ez miért történt, kinek a hibája ) a játék doboza eléggé megsinylette a szállítást,vagy csomagolást, nem tudom, de tény, hogy a doboz teteje mikor levettem láttam rajta, hogy az egyik sarkánál az oldal ragasztás elég szépen elengedte magát egy másik ponton meg meg is gyürödött, és mikor a játékot nézegettem , az is szemet szúrt, hogy a doboz alsó részénél is hasonló probléma található mint a tetőnél....... úgyhogy szép játék, tényleg, és majd megpróbálom pillanatragasztóval megoldani a dolgot, de, hm, hogyis mondjam, mikor az ember kifizet egy játékért ennyi pénzt , akkor kicsit csalódott hogy ilyen "csúnyaságokat" talál a dobozon........ és mivel még csak a külcsiny tudom pontozni, értékelni ezért kap csak 3-ast.......
2015. 10. 28.
verseny

Ki kerüli meg először Jamaika szigetét... nagyjából ennyi a lényege ennek a játéknak, de ezt a nem túl bonyolult témát zseniális körítéssel oldották meg. Van minden: kincs, átkozott kincs, harc, mozgás előre-hátra, taktika, aztán persze nagy pofára esések. Igazi partijáték/filler. A játék során leggyakrabban elhangzó felkiáltás, a "mi vagyunk minden idők legbénább kalózai". A grafika is nagyon hangulatos.
2015. 10. 03.
Kalózrally

A "kinevetavégén" modernizált, felturbózott változata. Elég sok múlik a szerencsén, de azért van lehetőség a taktikázásra is, és sokszor volt úgy, hogy nagyon izgalmas és fordulatos játékot játszottunk. Mindegy kinek mennyi aranya van, vagy hol áll éppen a versenyben, bármikor fordulhat a széljárás, akarom mondani a lapjárás és persze legfőképpen a dobókockák fogják irányítani az eseményeket. A játék maga gyönyörű, a doboz kialakítása tökéletes. Én még csillogó műanyag kalózpénz zsetonokat is beszereztem hozzá, hogy még szebb és hangulatosabb legyen. Hagy csörögjön az arany, mikor be kell dobni a kikötés árát :)
2015. 09. 22.
A legszebb kalóz verseny

Ha versenyzős játékot keresel amiben vannak döntési lehetőségek a következő lépést illetően, van némi resource-management, játékos interakció (csaták) és ebből adódó némi stratégia, akkor ezt keresed. Jamaika szigetét egyszer kell megkerülni hogy megnyerjük a különeges kalózversenyt miközben a hajónk rakterében felhalmozható arannyal, kajával és puskaporral kell gazdálkodnunk. Kaja és arany a pályán való mozgáshoz kell, puskapor a többi játékos elleni csatához. Nem elég elsőnek beérni, mivel a legsikeresebb kalózok arannyal és rejtett kincsekkel is növelhetik a pontjaikat. Speciális képességeket vagy pontokat adó 'kincs' kártyák színesítik tovább a játékot. Óriási plusz szerintem, hogy nagyon szép a design, gyönyörű a térkép és az akció kártyák. A szabálykönyv egy kincsestérkép és maga a doboz tényleg olyan mint egy kincsesláda (és még jól is van elrendezve). Még arra is figyeltek a készítők, hogyha az akciókártyákat kirakod sorban egymás mellé, egy panoráma festményt kapsz. Szóval ha egy új játékost szépséggel akarsz meggyőzni arról hogy társasozzon veled, akkor ezzel nyert ügyed van. A játékmenet is elég izgalmas tud lenni, több játékos esetén több csata van, így az talán élvezetes, habár számomra meglepő módon a 2 játékos verzió is elég jó. Itt egy semleges szellem hajó lesz a harmadik játékos, ami meglepően jól működik. Egyetlen negatívum, hogy még a sok döntési opció közül is néha van úgy hogy minden rossz és emellett sokat kell számolgatni hogy melyikkel jársz a legjobban. Nagyobb gamereknek egy újabb szint lehet ha nem csak a saját lépéseiket számolgatják hanem a többi játékosét is, habár ezzel még lassabbá válik a játék.