Játékos tanóra a Ráday Gémklubban


A Ráday Gémklubban (1092 Budapest, Ráday utca 30., Bejárat a Biblia köz felől), előre egyeztetett időpontban és tematika mentén a Gémklub játékmestere(i) társasjátékos foglalkozást tart tanulócsoportok számára. Miközben a tanulók élvezik a társasjátékozást, játékélményt szereznek, észrevétlenül fejlődnek olyan képességeik, készségeik, melyek szükségesek az iskolai életük során a szabadidejükben. A foglalkozásokon a mai modern, közkedvelt  társasjátékokat, társasjáték-újdonságokat használjuk, melyek a csoport életkori sajátosságainak megfelelnek.

Milyen tematikák közül lehet választani? Az alábbiak példák, természetesen más tematikára is fel tudjuk fűzni programjainkat.

       társasjátékok melyek a logikai készséget, az analitikus gondolkodást, gyorsaságot, helyzetfelismerést stb. fejlesztik (játékos matematika óra)

       társasjátékok, melyek a kommunikációs készséget, nyelvi kreativitást, fogalmazási képességet, szókincset fejlesztik stb. (játékos nyelvtan óra)

       társasjátékok, melyek többféle képességet, készséget fejlesztenek, melyek hasznosak a tanulmányok során (emberismeret, kooperáció, szociális képességek stb.) (játékos osztályfőnöki óra)

       de például lehet kérni játékos foglalkozást pl. Halloween vagy egyéb ünnep kapcsán.

A Gémklub játékmestere a foglalkozás során bemutatja a társasjátékokat, a játékok szabályát, segít a társasjátékos partik elindításában, illetve kérdés esetén is rendelkezésre áll. Továbbá segít a partik kiértékelésében, a győztesek meghatározásában. 

A játékos tanórákat hétköznaponként tudjuk megszervezni, maximum 30 fő részére. Kérjük, hogy a foglalkozáson a tanulókat kísérő pedagógus is vegyen részt. 

Előzetes tematika- és igényegyeztetést követően (fontos számunkra a résztvevők életkora, a létszáma is) adunk játéklista javaslatot, hogy mely társasjátékok fognak szerepelni a játékos foglalkozáson, tanórán.

A játékos tanóra/foglalkozás díja (de természetesen igény szerint hosszabb foglalkozást is tudunk biztosítani): 

600 Ft / 45 perc / fő

800 Ft / 60perc / fő

1100 Ft / 90 perc / fő

A kísérő pedagógusoknak díjmentes. 

A rendezvény végén játékmesteri szolgáltatásról állítunk ki számlát, készpénzben vagy bankkártyával lehet fizetni.

Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket! 

Érdeklődés esetén kérjük, hogy küldjön emailt: ello.nicolette@gemklub.hu