Jenga Classic társasjáték

Normál ár: 5 990 Ft

A Te árad: 5 691 Ft

Értékelés:  (4.5)
Klasszikus építkező társasjáték az egész családnak! A Jenga Classic társasjáték lényege, hogy a fahasábokból álló toronyra újabb és újabb szinteket építs úgy, hogy az alulról kihúzott hasábokat egyre feljebb helyezd! Feszült figyelem és végtelen nyugalom szükséges, mert ha kicsit is megremeg a kezed, összedől az építmény. A győztes minden esetben az lesz, aki az utolsó hasábot sikeresen feltette a torony tetejére, mielőtt az leborulna.

Értékelések átlaga 


(4.5)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 21 Gyakorlott játékosoknak 5 Egyedül 8 Ketten 16 Családdal 19 Partijátéknak 16
65% (17)
23% (6)
8% (2)
4% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 26)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Klasszikusnak jó

Lőrincz | 2018. december 12.

Ez egy klasszikus játék. Ennyi. Semmi más. Ha egy kört játszottál játszottad az összeset. Régen talán jó volt, de a mai napi játékok mellett 5000 forintér ez nem elég. Talán valakinek ez elég de az átlagos embernek ez egyáltalán nem elég. Klasszikus címnek örökké jó lesz. De mint játszani 5000 forintért keveset tud.
Mindig is imádtam

Anita | 2018. szeptember 3.

Ez az a játék, ami nagyon régóta kedvenc az egész családban. Imádom. Megunhatatlan és korfüggetlen. Örökkön örökké könnyed kikapcsolódás.
Örök klasszikus

Ádám | 2018. február 19.

Nagyszerű partijáték, egyszerű, mint a faék (szó szerint), és ugyanolyan szórakoztató kisebb társasággal is, mint többed magunkkal. Ami probléma, hogy a vége felé kissé lelassul a játék, illetve ha vannak kisgyerekek a környéken, akik előszeretettel támaszkodnak az asztalra, az elég hardcore-rá tudja tenni a játékot. Egyébként kisebbeknek is ideális, könnyen el tudják ők is sajátítani a szabályokat, és könnyen lehet sikerélményük. Mindenkinek kötelező!
Jenga

Aliz | 2018. január 2.

Nem mai találmány ugyan, de még mindig remek játék. nagyon jó türelemjáték. Remek ár-érték arány.
vigyázz, dől!

Zsófi | 2017. december 30.

Ügyességi, koncentrációs játék. Sikerélmény nélkül nem olyan élvezetes, nekem talán ezért nem tetszik. Sokat nem is lehet vele játszani, ha egy gyerek kicsit is mozgékonyabb típus, akkor hamar el tudja unni, és csak azért is döntögeti a tornyot, mint ahogy én is tettem.
Kézügyesség fejlesztő

KP | 2017. december 10.

Kiskoromban szerettem nagyon játszani vele, és akkor még az is nagyon nagy élmény volt, amikor az egész ráborult a parkettára! (Valószínűleg anyukám nem élvezte ennyire...)
Imádtam

Violetta | 2017. október 5.

Mindig is imádtam ezt a játékot, ha profikkal játszik az ember, a végére hihetetlen koncentráció, odafigyelés és ügyesség kell. Gyerekekkel játszva viszont nagyszerű móka.
Gravitáció

Kitti Klára | 2017. február 8.

Baráti társasággal, családdal, csoporttársakkal, de kettesben is nagyon jól játszható játék. a nevetés, kárörvendés garantált :D
Építsd magasra

Norbert | 2017. január 25.

Egyszerű a játékmenet, Húzz ki egy elemet a toronyból, és tedd a tetejére, anélkül, hogy összedőlne.
Jó szem-kéz koordináció fejlesztő.
Egyszerű, mint a fakocka :)

Domino Uno | 2017. január 23.

Egyszerű, mint a fakocka szokták mondani, ez hasáb, de ugyanez vonatkozik rá. Régen kaptam ajándékba én már nem nagyon szoktam vele játszani, de van akik szeretik és meglep, hogy olyan is van aki nem ismeri. Expert fokozat 18 év felett: illuminált állapotban.

Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Jenga játékcsalád