Jenga Classic társasjáték

  Normál ár: 5 990 Ft

  A Te árad: 5 691 Ft

  Értékelés:  (4.6)
  Klasszikus építkező társasjáték az egész családnak! A Jenga Classic társasjáték lényege, hogy a fahasábokból álló toronyra újabb és újabb szinteket építs úgy, hogy az alulról kihúzott hasábokat egyre feljebb helyezd! Feszült figyelem és végtelen nyugalom szükséges, mert ha kicsit is megremeg a kezed, összedől az építmény. A győztes minden esetben az lesz, aki az utolsó hasábot sikeresen feltette a torony tetejére, mielőtt az leborulna.

  Értékelések átlaga 


  (4.6)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 20 Gyakorlott játékosoknak 5 Egyedül 8 Ketten 15 Családdal 18 Partijátéknak 16
  68% (17)
  24% (6)
  8% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 25)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  Mindig is imádtam

  Anita | 2018. szeptember 3.

  Ez az a játék, ami nagyon régóta kedvenc az egész családban. Imádom. Megunhatatlan és korfüggetlen. Örökkön örökké könnyed kikapcsolódás.
  Örök klasszikus

  Ádám | 2018. február 19.

  Nagyszerű partijáték, egyszerű, mint a faék (szó szerint), és ugyanolyan szórakoztató kisebb társasággal is, mint többed magunkkal. Ami probléma, hogy a vége felé kissé lelassul a játék, illetve ha vannak kisgyerekek a környéken, akik előszeretettel támaszkodnak az asztalra, az elég hardcore-rá tudja tenni a játékot. Egyébként kisebbeknek is ideális, könnyen el tudják ők is sajátítani a szabályokat, és könnyen lehet sikerélményük. Mindenkinek kötelező!
  Jenga

  Aliz | 2018. január 2.

  Nem mai találmány ugyan, de még mindig remek játék. nagyon jó türelemjáték. Remek ár-érték arány.
  vigyázz, dől!

  Zsófi | 2017. december 30.

  Ügyességi, koncentrációs játék. Sikerélmény nélkül nem olyan élvezetes, nekem talán ezért nem tetszik. Sokat nem is lehet vele játszani, ha egy gyerek kicsit is mozgékonyabb típus, akkor hamar el tudja unni, és csak azért is döntögeti a tornyot, mint ahogy én is tettem.
  Kézügyesség fejlesztő

  KP | 2017. december 10.

  Kiskoromban szerettem nagyon játszani vele, és akkor még az is nagyon nagy élmény volt, amikor az egész ráborult a parkettára! (Valószínűleg anyukám nem élvezte ennyire...)
  Imádtam

  Violetta | 2017. október 5.

  Mindig is imádtam ezt a játékot, ha profikkal játszik az ember, a végére hihetetlen koncentráció, odafigyelés és ügyesség kell. Gyerekekkel játszva viszont nagyszerű móka.
  Gravitáció

  Kitti Klára | 2017. február 8.

  Baráti társasággal, családdal, csoporttársakkal, de kettesben is nagyon jól játszható játék. a nevetés, kárörvendés garantált :D
  Építsd magasra

  Norbert | 2017. január 25.

  Egyszerű a játékmenet, Húzz ki egy elemet a toronyból, és tedd a tetejére, anélkül, hogy összedőlne.
  Jó szem-kéz koordináció fejlesztő.
  Egyszerű, mint a fakocka :)

  Domino Uno | 2017. január 23.

  Egyszerű, mint a fakocka szokták mondani, ez hasáb, de ugyanez vonatkozik rá. Régen kaptam ajándékba én már nem nagyon szoktam vele játszani, de van akik szeretik és meglep, hogy olyan is van aki nem ismeri. Expert fokozat 18 év felett: illuminált állapotban.
  Ügyességi

  Szilvia | 2017. január 16.

  Engem személy szerint túl sokáig nem kötött le ez a játék sosem. Egész kis koromban játszottam vele először, valószínű, hogy a finom motorikáját jól fejleszti a fiatalabb korosztálynak. Persze lehet, hogy az a problémám, hogy az ügyességi játékok sosem tartoztak a kedvenceim közé, mondanom sem kell miért! ;) Alapvetően a játék során fellelhető izgalom, de feltételezésem szerint az ügyesebb kezűek fogják jobban értékelni ezt a játékot! Nagy előnye számomra, hogy akár egyedül is szórakoztathatja magát vele az ember, így némi gyakorlatra is szert tesz! :)

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Jenga játékcsalád