Jógi

Normál ár: 2 990 Ft


A Te árad: 2 841 Ft

Értékelés: 
(5.0)
Nnna, a következő kártyának a jobb kisujjamhoz kéne érnie. Nem lenne gond, csak közben figyelnem kell, hogy a bal kezem a jobb alatt legyen. Ja, és a fejemen lévő kártya se potyogjon le!
Kibuggyanó nevetés kísér minket, ahogy próbáljuk az újabb és újabb kártya utasítását tartani. A Jógi nevű partijátékban ugyanis az nyer, aki a legtöbb kártyát tudja felhúzni, és közben tartani tudja a korábbi kártyákat is - hóna alatt, feje tetején, miközben az egyik a szemét kell takarja… Vajon ki hány kártyáig bírja a kihívást?

Jógi esetek - ki követi el az évszázad legröhejesebb végtagmasniját?

Tekerem és csavarom - az ügyességi partijáték

Fojtogat a feltörő nevetés, hullámokban próbál felgurgulázni a torkomon, pedig nem szabad… Nem szabad, mert akkor biztos elejtem azt a lapot, amit a leszorított könyökű jobb kezemmel a bal szememnél tartok… Hogy miért a jobbal? Mert a bal alkaromon is egyensúlyozok egy lapot, miközben magasabbra kéne tartanom a kézfejemet, mint a jobbat.

 

És hogy miért fojtogat a nevetés? Mert a többiek még nálam is kitekertebb pózokba merevedtek, és csak azt várják, ahogy a következő játékos felhúzza (na, jó, túlzás, inkább felszenvedi - az egyik kezével ugyanis épp E.T.-módra a levegőbe bök, míg a másik kezének könyökhajlatába egy lapot szorít) a szeme elé a következő lapot… hogy közben elejtse a feje tetején egyensúlyozott kártyát, és végre mindannyiunkból kirobbanhasson a nevetés. Miközben kéttucatnyi kártyalap potyog a földre.

Jógi

Engedelmeskedjakaratomnak!

A Jógi ezt nyújtja: felhőtlen kacagást. Egy játék, amiben igazából nincs vesztes, mert az is jót kacag, aki elsőnek rontja el. (Talán azért is, mert addig mindenki lehetetlen pozitúrában szenved, és örül, hogy megszabadulhat belőle…) És cserébe mit kér? Csak annyit, hogy engedelmeskedjünk neki.

Ha ugyanis kinyitjuk a praktikus fémdobozt, két lejtős aljú műanyag tálcát találunk benne, amiből könnyebb lapot húzni. Ezeken a lapokon találjuk az utasításokat, amelyeket be kell tartani:
- a zöld hátterű kártyák utasítását csak követnünk kell, kart, lábat emelni, tartani, összeérinteni…
- a barna hátterű kártyákat viszont olvasás után "használnunk" is kell: valahol tartani, valahová érinteni…

…de mindkét szín esetében engedelmeskednünk kell. Majd a következő kártyának is. Majd az azután következőnek is. Ja, és persze úgy, hogy a korábbi utasításokat is betartjuk. Ennek lesz az a vége, hogy - hál'istennek ezúttal fizikai értelemben - becsavarodunk!

Jógi

A jóga királyai és filmek csillagai

És aki kipróbálta egyszer a játékot, szívesen csavarodik be újra! Hiszen ez egy igazi könnyed - nem nyaka-, hanem végtagjatekert - partijáték. Minél többen játszunk, annál poénosabb - merthogy annál tovább kell tartsuk magunkat lehetetlen pozitúrákban, míg újra sorra nem kerülünk.

És hogy a szórakozás teljes legyen, közben megpróbálhatjuk kitalálni, az új kártyán lévő figura melyik filmből idéz meg egy karaktert - és a hozzá illő mozdulatot!

Tíbaláj

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 13 Családdal 13 Partijátéknak 13
100% (13)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 13)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
Annyira vicces és jópofa

Zsanett | 2020. május 12.

Nagyon sokat lehet nevetni a játék közben, mi leginkább bemelegítésként szoktunk vele játszani és meg is szokott lenni az eredménye, csak kacagunk egymáson! :)
Zsibbad

Trix | 2020. május 5.

Nagyon vicces, csak egy idő után már nem volt kezünk amivel húzunk, mert mindenki játszani akart. :)
Szórakoztató

Bea | 2020. április 27.

Vicces nagyon, de nem egyszerű egy pár kör után :D
"Egy ujjad érintse a hónaljadat" :)

Ramóna | 2020. február 17.

Nagyon jó! Sírva nevetős, ketten vagy többen, barátokkal vagy családdal. Kis, fémdobozos játék, úgyhogy nyaralásra is tökéletes. :)
könnyed kikapcsolódás

Bernadett | 2019. december 3.

Minden korosztály számára ajánlott, könnyed, hangulatfeldobó, "jégtörő" játék. :) Felnőttekkel is abszolút élvezhető, sőt ketten is játszható. Pikk-pakk megtanulható szabályzat, praktikus fémdoboz és rendkívül igényes kártyák. Ár-érték arányban abszolút nyerő.
jó, ha hajlékony az ember :)

Eszter | 2019. október 5.

Az a nagyszerű benne, hogy olyan, mint annak idején a Twister! Gyerekként imádtam, bár nekünk nem volt meg, de egy barátoméknál állandóan azt nyúztuk. Egyfajta gyerekkori álom valósult meg számomra ebben a játékban, de ez még jobb is, mint az elődje :)
Unatkozás ellen

Eszter | 2019. szeptember 29.

Társaságba nagyon jó, ha az ember fel szeretné dobni a hangulatot egy hosszabb stratégiai játék után. Egyszerű, nem kell sokáig tanulmányozni a szabályt, a kártyák pedig szépek. Van pár olyan feladat, ami lányoknak vagy szemüvegeseknek pl. könnyebb, de nem zavaró.
Mi sokat nevettünk játék közben, szóval megérte megvenni. :)
Ha nevetni szeretnél

Judit | 2019. szeptember 27.

Ha nem akarsz agyalni, csak nevetni egy jót és csak kevés időd van, ez telitalálat! Kisgyerekkel is, sőt talán főként nekik! A sokadik körben már nehéz követni, hogy valóban mindenki mindent ott tart-e, ahol kell, de ez egy cseppet sem csökkent a játék értékén, mivel a vidámság a lényeg. Nagy társaságban még nem volt alkalmam kipróbálni, de alig várom!
Egyszerű és nagyszerű

Réka | 2019. július 8.

Nálunk minden korosztályban nagy sikert aratott! :) Egyszerű szabályok, frappáns grafika. Nem gondoltuk, hogy ennyire élvezhető játékot kapunk!
Tekerem-takarom

Bea | 2019. június 15.

Mókás parti játék. Nagyon jókat lehet rajta nevetni, ahogy az ember próbálja egyre halmozni a kártyákat, és betartani a rajtuk szereplő utasításokat. Érdemes viszont kellő hellyel készülni, ha sokan szeretnék játszani, hogy ne történjen "dominó" effektus, ha valaki kidől.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!