Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jungle Brunch – Állati Zaba

Ár:
5.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (7)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.14
7 értékelés
5
(2)
4
(4)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 01.
Nagyon könnyed, szórakoztató, gyorsan megtanulhato játék.
| 4 / 5 csillag!
2018. 11. 23.
Nem zaba, inkább falás

Jópofa játék gyerekeknek és felnőtteknek is. Aranyos grafika. Akik szeretnek sunyi módon kitolni a többi játékossal és egyszerű játékot keresnek, azoknak ideális, könnyed játék némi alkoholfogyasztás mellett is. Mindenképp megér egy kipróbálást.
| 4 / 5 csillag!
2016. 11. 08.
Könnyed szórakozás

Az Állati zaba kártyajáték jó szórakozás, ha nem sok az idő, de szeretnénk jól szórakozni. Mivel nem lehet látni a lerakott állatok felét, ezért taktikázni is nehéz, mert mindig van meglepetés, ha felfordítjuk az állatokat. Viszont sokat lehet nevetni, hogy ki kit és mit eszik és persze, ki marad éhen. A grafikája vicces, a kedvencem az elefánt aranyékszerei.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 10.
Zseniális és cuki állatos kártyajáték

A játékban háromféle élelem van: fű, banán és mogyoró, és ezek a lapok különböző pontértékűek. Ezekért megy a küzdelem az állatos kártyáinkkal.
Minden körben egy lapot képpel felfelé, egyet pedig lefelé teszünk le, így csak részben látható, ki milyen állattal próbál befalni valamit. Miután mindenki letette a két lapját, minden rejtett lapot felfordítunk és elkezdődik a kajálás. Ha épp játékba került, akkor a kígyó elűzi a legerősebb állatot, így máris néhányan hoppon maradhatnak, míg a denevérrel csökkenthető egy ellenfél állatának az ereje 2-vel. Ez azért lényeges, mert az állatok erő alapján esznek. Mindig a legnagyobb értékkel rendelkező állat eszik hamarabb, aztán sorban a kisebb erejűek. Ez nagyon nem mindegy, mert aki sorra kerül, elvehet egyet az élelem lapok közül, és nagyon nem mindegy, hogy mondjuk a 2, 2, 5 és 6 értékű kártyák közül melyik marad a később sorra kerülő játékosnak.
Érdekesség benne, hogy minden állatnak két kedvence van, és amíg az elsőből van megszerezhető lap, addig abból kell elvegyen, amikor sorra kerül enni. Ezzel nagyon lehet taktikázni. ha az első típusú élelem elfogyott, akkor a második kedvencéből kell lapot válasszon, de ha az is elfogyna, mikor a játékos sorra kerül, akkor az az állat lapja éhesen elkullog. Ez viszont a keselyűnek kedvez, aki elfogyaszthat egy hoppon maradt, vagy romlott kaját evett állatot, ha jókor kerül elő. Mert bizony vannak nulla vagy egy pontot érő, romlott kaja lapok is, és ha nem vagy elég ügyes, neked már csak az jut. Persze, vannak, akiknek mindegy, mikor kerülnek sorra, telezabálják magukat. Ilyen a vaddisznó, aki a 0-ás erejével utolsóként kerül sorra, viszont a kedvenceiből kettőt is befalhat! Külön cuki az állatcsemete, amit bizonyos lapok mellé lehet betolni, és amikor az anyaállat eszik, akkor egyből vehetsz el kaját a picikéjének is. :)
A tigrissel azonban vigyázni kell, mert az ő két kedvence a bölény és a majom. És ha a tigris hamarabb kerül sorra, mint a bölény, akkor bizony elnyammogja az ellenfél bölényét, ami a sonkáival ad étek pontot a játékosnak. Külön érdekesség, hogy ha tud, a tigrisnek ennie kell, így elfordulhat, hogy ha rosszul saccolsz, saját bölényedből szerzel pontot. A tigris ellen csordával védekezhetünk, aminek viszont az a hátránya, hogy hiába van előttünk két lap, csak egy élelmet vehetünk el.
Nos, ebből is látszik, mennyiféle állat és kombinációs lehetőség rejlik ebben a játékban, amiben meg kell saccolnunk, hogy ki milyen állattal várható a körben, hogy a legértékesebb étek lapokat megszerezze. Gyorsan tanulható szabályával bármilyen korosztálynak ajánlom 8 éves kortól. A kisebbek még nem tudják kikövetkeztetni, megsaccolni, hogy ki milyen állattal jön majd, és nem látják át a kombinációs lehetőségeket. De 8 éves kortól bárkivel játszható, és kb. fél óra alatt valóban leszalad egy parti vele. A kedvenceim között van!
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 23.
enni vagy nem enni?

Egyszerűbb partijáték kicsiknek és nagyoknak. Az alapötlet lényegében egy számjáték, de nagyon ötletes kivitelezésben. Az egyetlen bajom, hogy pár lap értelmetlenül gyenge és csak ritkán tud jó lenni, ha egy kicsit még fejlesztették volna talán jobb lenne...
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 21.
Ki eszik mit vagy kit?!?

Egy könnyed játék, amiben az élelemért megy a küzdelem. Mindenkinek ugyanazok a lapok állnak rendelkezésre a paklijában, csak a felhúzások sorrendje lehet más. Könnyű játék, sok meglepetéssel. Party játéknak szerintem teljesen jó, nem csak gyerekeknek (sőt)
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 13.
Inkább gyerekeknek

Gyerekekkel játszuk, mi felnőttek már nem sok szórakozást találunk benne, de a gyerekek élvezik, és mindenképpen kell hozzá egy felnőtt is, aki átlátja a nem teljesen egyszerű szabályokat és a kiértékelésnél eldönti, ki mit visz. Itt ugyanis többféle állat van, ami vagy megeszi egymást, vagy csordát csinálnak, és akkor nem ehetők meg, de bejönnek különböző módosítók, mint keselyű, kígyó. Nagyon kell figyelni, hogy ki volt az első, aki evett, mert a következő körben esetleg ezen múlik, hogy téged esznek, vagy te eszel.