Kamisado

Normál ár: 7 490 Ft


A Te árad: 7 116 Ft

Értékelés: 
(4.3)
A Kamisado egy forradalmian új kétszemélyes absztrakt stratégiai játék, ahol a játékosoknak nemcsak térben hanem színekben is kell gondolkodniuk. Az alapjáték szabályai 2 perc alatt elsajátíthatóak, de az agytornát kedvelők is komoly kihívást találnak a jóval hosszabb és összetettebb maratoni játszmában.
Egy forradalmian új, kétszemélyes, absztrakt stratégiai játék, ahol a játékosoknak nemcsak térben, hanem színekben is kell gondolkodniuk. Az alapjáték pár egyszerű szabályon alapul, amelyek 2 perc alatt elsajátíthatóak, de az agytornát kedvelőknek is komoly kihívást jelenthet a megfelelő stratégia kitalálása. A lényeg ugyanis igen egyszerű: a cél átjutni az ellenfél alapvonalára, de mindig csak olyan színű tornyunkkal léphetünk előre, amilyen színű mezőre az ellenfelünk lépett. Az alapjátékban elsajátított szabályokra épülő, jóval hosszabb és összetettebb maratoni játszmát pedig még a sakk-nagymesterek sem vennék félvállról!

Ismertető videó (angol nyelven):

Értékelések átlaga 


(4.3)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

25% (1)
75% (3)
Rendezés:
Eddig összesen 4 értékelés
Gondolkodtató

Matzi | 2015. október 10.

Ez a játék nem is rossz! Van, aki a sakkhoz hasonlítja, nos, távolabb sem állhat az igazságtól. A játék célja, hogy saját egységeinkkel előre lépve az ellenfél kezdő-mezőjébe jussunk. Csupán eggyel elég. Mi a játékban az érdekesség? Ha rálépünk egy bizonyos színre, akkor az ellenfelünk ugyanolyan színjelölésű bábujával léphet, mint amire mi léptünk.
KAMISADO

laciatoth | 2015. augusztus 4.

Ötletes, egyszerű, összetett, két személyes játék. Egy partinál biztosan nem fogtok megállni.
előretervezős

Szunyi | 2015. július 28.

Minden azon múlik, hogy mennyire tud előre tervezni az ember.
Olyan mintha a sakkból kivennénk a bábúk bonyolult lépési szabályait és csak az előretervezést hagynánk meg. Így aztán sokkal élvezetesebb és pörgősebb.
Nem sakk!

Zsolt | 2015. július 13.

Bár nem sakk, de aki szeret sakkozni az könnyen megkedvelheti. Logikus gondolkodást és előrelátást kíván a játék. Csak gyakorlottabb logikai játék kedvelőknek ajánlom!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!