Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kedvezmény iskoláknak, kluboknak

Kedvezmény és vásárlással kapcsolatos tudnivalók oktatási intézményeknek, civil szervezeteknek, alapítványoknak és társasjátékos kluboknak

 

A Gémklubnál fontosnak tartjuk, hogy a társasjátékozás minél szélesebb körben elterjedjen. Minél többen ki tudjanak próbálni társasjátékokat és megtapasztalhassák életkortól függetlenül a társasjátékozás élményét. Legyen lehetősége mindenkinek megtalálni a személyiségéhez és az élethelyzetéhez a legmegfelelőbb társasjátékokat.

 

Kiemelt szempont számunkra, hogy segítsük a társasjátékok tanítását. A társasjátékozás által egy életen át a képességek, a készségek és a kompetenciák fejlesztését. Az oktatási intézményeknek, a civil szervezeteknek, az alapítványoknak és a társasjátékos kluboknak biztosított kedvezmény a társasjátékozás terjesztését hivatott elősegíteni.

 

A kedvezmény mértéke

A kedvezmény általános mértéke egységesen 10% a webáruházban megvásárolható társasjátékok széles körére, míg a Gémklub kiadói játékok esetében további 5% kiemelt kedvezményt biztosítunk, tehát a Gémklub kiadói társasjátékok 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

 

Jelmagyarázat:

 

A kék kártya háttér egyértelműen jelzi, hogy mely társasjátékra vonatkozik a kedvezmény

Gémklub kiadói játékok 15% kedvezménnyel                További játékok 10% kedvezménnyel

                https://gemklub.cdn.shoprenter.hu/custom/gemklub/image/cache/w109h110q100np1/Statikus/Matricak/GKs_110.png?v=null.1582213581                                                            https://gemklub.cdn.shoprenter.hu/custom/gemklub/image/cache/w109h110q100np1/Statikus/Matricak/szlos_110.png?v=null.1582213581                       

 

I.Hogyan juthatnak a fenti kedvezményhez új felhasználóként regisztráló oktatási intézmények, civil szervezetek, alapítványok és társasjátékos klubok?

 

1.     Kérjük, hogy regisztráljon itt (hozzon létre felhasználó fiókot) https://www.gemklub.hu/customer/register

2.     Az első rendelés leadása előtt küldje el emailben az info@gemklub.hu címre, a Gémklub ügyfélszolgálatának, hogy mely email címmel hozta létre a felhasználói fiókját. Az email tárgymezőjében a következő szerepeljen: ÚJ INTÉZMÉNYI REGISZTRÁCIÓ.

3.     Az email beérkezésétől számított 1 munkanapon belül bekerül a regisztrált felhasználó a kedvezményes vásárlást biztosító csoportba.

4.     Ezt követően leadható az első rendelés, melyre már érvényes lesz a fenti kedvezmény (kérjük ellenőrizze) Fontos: Ne felejtse el megadni az adószámát a rendelése során a Szállítási adatok megadásánál: pipálja be a „Cégként vásárolok” mezőt.

 

A fenti módon megszerezett kedvezményre jogosultság nem jár le. Azonban fenntartjuk a lehetőségét  az Oktatási intézményeknek, civil szervezeteknek, alapítványoknak és társasjátékos kluboknak biztosított kedvezmények megváltoztatásra, illetve visszavonására. A kedvezmény kizárólag a Gémklub webáruházban érvényes, a 3 fizikai boltunkban nem vehető igénybe.

 

(A még az előző Gémklub webáruházban oktatási intézményként, civil szervezetként regisztrált felhasználók automatikusan átkerültek a fenti kedvezményt biztosító vásárlói csoportba.)

 

 

 

II. Rendeléssel, fizetéssel kapcsolatos további tudnivalók

1.     Rendeléssel kapcsolatos információk

Kérjük, rendelés előtt legyenek kedvesek átolvasni az oldalon található egyéb információkat is: Szállítás - ÁSZF - Fontos tudnivalók vásárlás előtt 

 

2.     Rendelések kifizetése

A rendelések kifizetése vagy online bankkártyával történik a rendelés leadásával egy időben, vagy utánvéttel, a csomag átvételekor. (lásd: Szállítás)

 

Amennyiben a rendelést utalással szeretnék kiegyenlíteni, akkor előzetesen telefonon vagy e-mailben egyeztetni szükséges. Amennyiben ez megtörtént, akkor a rendelés leadásakor utánvét kerüljön kiválasztásra és a megjegyzés mezőben fel kell tüntetni az ügyfélszolgálattól kapott információt.

Ez alapján készítjük el a végszámlát, amelyen a fizetési módnál is "Átutalás" szerepel majd. Ez a számla hivatalos e-számlaként e-mailben érkezik (az e-számlától eltérő formában számla kiállítása, valamint díjbekérő és előlegszámla kiállítása nem lehetséges). Az utalás a számlán megadott bankszámlaszámra történik, az utalás közleményében a számla sorszámát és a vevő nevét szükséges feltüntetni. Az összeg beérkezését követően indítjuk majd a csomagot.

 

III.Pályázatok

Amennyiben olyan pályázathoz szeretnének nálunk vásárolni játékokat, amelyhez árajánlati kötöttség tartozik, akkor az árajánlat elkészítésére vonatkozó igény az info@gemklub.hu oldalon jelezhető. Ebben az esetben is a fenti feltételek érvényesek.

 

 

 

Ha kérdése, észrevétele van, kérjük, hogy jelezze a Gémklub ügyfélszolgálatánál.