Köszönjük érdeklődését! A Gémklub elkötelezett a társasjátékos kultúra terjesztésében, a játékos tanulás elősegítése mellett.
Ennek érdekében oktatási intézményeknek és civil szervezeteknek kedvezményes társasjáték vásárlási lehetőséget biztosítunk.
 

Ajánlatunk:

Az oktatási intézmények és civil szervezetek számára a következő állandó kedvezményt nyújtjuk a www.gemklub.hu honlapon, továbbá a Gondolkodó és a Gémklub játékboltokban.

 - Kiemelten ajánlott játékokra 20% kedvezmény a termék fogyasztói árából.

 - Minden más termékre pedig 15%-os kedvezmény a termék fogyasztói árából.

A www.gemklub.hu oldalon a GÉMKLUB Kaszinót a kedvezményt igénybe vevő oktatási intézmény, illetve civil szervezet nem tudja használni, kupont nem vásárolhat, és semmilyen további kedvezményre sem jogosult.
 

Hogyan juthat hozzá a kedvezményhez a www.gemklub.hu webshopon?

A www.gemklub.hu honlapon a regisztráció során kérjük kitölteni a kötelező mezőket, továbbá – oktatási intézmény esetében -  az OM számot is kérjük beírni.  

A kedvezményes vásárlás a regisztrációt követő engedélyezés után tud megvalósulni. A regisztráció jóváhagyásáról e-mailben értesítjük.
 

Hogyan juthat hozzá a kedvezményhez a Gondolkodó, illetve a Gémklub boltokban?

Ha a webshopon már regisztrált és a regisztrációja jóváhagyásra került, akkor csak mondja meg a boltban az oktatási intézmény, illetve a civil szervezet nevét. Ha a webshopon még nem regisztrált vagy még nem került jóváhagyásra a regisztrációja, akkor kérjük, hogy egy alapító okiratot mutasson be.
 

Egyedi kedvezmény nagyértékű vásárláskor

Ha egyösszegben, 500,000 Ft érték felett szeretne vásárolni, akkor Kiemelt ügyfélpartnereink egyedi ajánlatot alakítanak ki az Önök intézménye, illetve civil szervezte számára.  A kapcsolatfelvétel érdekében kérjük, hogy kattintson a következő linkre: http://www.gemker.hu/contacts.