Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Keyflower

Ár:
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (8)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

5.00
8 értékelés
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 01.
Mayflower

Hogy mi a kulcs a játék népszerűségét és sikerességét illetően ? Jó a "motor" (jelen esetben inkább vitorla és széljárás), a licitálás, munkás és lapkalehelyezés kombinációja príma kis elegyet alkot, komoly, mély játékélmény, ugyanakkor szórakoztató elem a fakó falulapkák ábrázolásának ellenére az "eurók" színes palettáján. Talán az erőforrás szállítmányozás megér(te)tése okozhat elsőre gondot, tapasztalt játékosoknak azonban az sem. A szabálykönyv jó felépítésű és a csodálatos bgg közösség is minden kérdésre választ ad. A téllapkák miatt stratégiai játéknak mondhatnánk, mégis inkább a taktikai döntések dominálnak benne. A sok(k) lehetőség talán riasztó lehet, az ellenfelek falulapkáinak használata miatt magas az interakció. Komoly dilemma lehet a falulapka megszerzése vagy használata és mégis pont ez nyújtja a lehetőségek széles tárházát.Új szerelem. Állandóan vele lennék. De nem kap virágot...
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 23.
több mechanikára épülő remekmű

Rendkívül jó, ötletes licit rendszer a kártyákért, nagyon jó kis falu építés, és erőforrás szállítmányozás.Számos 2 fős játékon vagyunk túl. Sikerült 6 an is kipróbálni, ugyanúgy jól működött mint 2 fővel. Tetszett mindenkinek a hosszúra nyúlt játékidő ellenére.A licit rendszer miatt megy a kiszúrás a másikkal, ügyesen lehet benne taktikázni, de volt amikor volt egy kis duzzogás. Mivel a vesztésre álló helyekről átcsoportosíthatóak a figuráid, így azért nem ér akkora kár.
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 20.
Zseniálisan magávalragadó

Rendkívül izgalmas játék, sok mechanikát ötvöz gyönyörűen. Végig izgalmas és érdekes, nehéz döntésekkel teli. Minden játék más és új. Kedvenc játéknak nőtte ki magát és ami a legjobb, hogy ugyanúgy jó 2-6 játékossal, csak legyen elég nagy asztal!
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 28.
Nagy kedvenc

Szerintem az egyik legjobb euro játék. Nagyon érdekes a licit rendszer, a szerzett lapok lehelyezése és egész új, érdekes mechanika az ellenfél erőforrásainak használhata. Kicsit komplex játék, de azért ha bletanulsz, akkor minden játék egy élmény!
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 27.
Keyflower

Hangulatos szép játék, a sok lapka miatt remek újrajátszhatóság. 2 fővel is élvezetes.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 03.
új kedvenc

Nagyon hangulatos és szép grafika, két játékossal is jól működik, mindegyik parti más és más a játékba kerülő lapkák miatt. Párommal az egyik kedvenc játékunk lett.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 11.
kedvenc

A egyik kedvencem! Jó a licitálás és a munkáslehelyezés kombója. Nagyon sok mindenre kell figyelni. Ebbe viszont hamar bele lehet rázódni. Talán két hibáját nevezném meg.: Az egyik, hogy nehéz a partnerek játékát figyelni, mert a rajzok kicsit egysíkúak. A másik, hogy pár alkalom után kiállt a kiegészítőért!:)
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 09.
Egyik kedvencem

Sok mechanizmust ötvöz, woker placement, licit, tile-építgetős, erőforrás. Nehezen kiismerhető és érdekes.