Keyflower

Normál ár: 11 990 Ft


A Te árad: 11 391 Ft

Értékelés:  (5.0)

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Gyakorlott játékosoknak 5
100% (8)
Rendezés:
Eddig összesen 8 értékelés
Mayflower

Péter | 2017. április 1.

Hogy mi a kulcs a játék népszerűségét és sikerességét illetően ? Jó a "motor" (jelen esetben inkább vitorla és széljárás), a licitálás, munkás és lapkalehelyezés kombinációja príma kis elegyet alkot, komoly, mély játékélmény, ugyanakkor szórakoztató elem a fakó falulapkák ábrázolásának ellenére az "eurók" színes palettáján. Talán az erőforrás szállítmányozás megér(te)tése okozhat elsőre gondot, tapasztalt játékosoknak azonban az sem. A szabálykönyv jó felépítésű és a csodálatos bgg közösség is minden kérdésre választ ad. A téllapkák miatt stratégiai játéknak mondhatnánk, mégis inkább a taktikai döntések dominálnak benne. A sok(k) lehetőség talán riasztó lehet, az ellenfelek falulapkáinak használata miatt magas az interakció. Komoly dilemma lehet a falulapka megszerzése vagy használata és mégis pont ez nyújtja a lehetőségek széles tárházát.Új szerelem. Állandóan vele lennék. De nem kap virágot...
több mechanikára épülő remekmű

Tamás | 2016. január 23.

Rendkívül jó, ötletes licit rendszer a kártyákért, nagyon jó kis falu építés, és erőforrás szállítmányozás.Számos 2 fős játékon vagyunk túl. Sikerült 6 an is kipróbálni, ugyanúgy jól működött mint 2 fővel. Tetszett mindenkinek a hosszúra nyúlt játékidő ellenére.A licit rendszer miatt megy a kiszúrás a másikkal, ügyesen lehet benne taktikázni, de volt amikor volt egy kis duzzogás. Mivel a vesztésre álló helyekről átcsoportosíthatóak a figuráid, így azért nem ér akkora kár.
Zseniálisan magávalragadó

Olivér | 2016. január 20.

Rendkívül izgalmas játék, sok mechanikát ötvöz gyönyörűen. Végig izgalmas és érdekes, nehéz döntésekkel teli. Minden játék más és új. Kedvenc játéknak nőtte ki magát és ami a legjobb, hogy ugyanúgy jó 2-6 játékossal, csak legyen elég nagy asztal!
Nagy kedvenc

Bigticket | 2015. november 28.

Szerintem az egyik legjobb euro játék. Nagyon érdekes a licit rendszer, a szerzett lapok lehelyezése és egész új, érdekes mechanika az ellenfél erőforrásainak használhata. Kicsit komplex játék, de azért ha bletanulsz, akkor minden játék egy élmény!
Keyflower

KF | 2015. augusztus 27.

Hangulatos szép játék, a sok lapka miatt remek újrajátszhatóság. 2 fővel is élvezetes.
új kedvenc

trungpa | 2015. augusztus 3.

Nagyon hangulatos és szép grafika, két játékossal is jól működik, mindegyik parti más és más a játékba kerülő lapkák miatt. Párommal az egyik kedvenc játékunk lett.
kedvenc

raptorrent | 2015. július 11.

A egyik kedvencem! Jó a licitálás és a munkáslehelyezés kombója. Nagyon sok mindenre kell figyelni. Ebbe viszont hamar bele lehet rázódni. Talán két hibáját nevezném meg.: Az egyik, hogy nehéz a partnerek játékát figyelni, mert a rajzok kicsit egysíkúak. A másik, hogy pár alkalom után kiállt a kiegészítőért!:)
Egyik kedvencem

Szilveszter | 2015. július 9.

Sok mechanizmust ötvöz, woker placement, licit, tile-építgetős, erőforrás. Nehezen kiismerhető és érdekes.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.