Tokió Királya: Power Up! kiegészítő (2017-es kiadás)

Normál ár: 4 990 Ft


A Te árad: 4 741 Ft

Értékelés: 
(5.0)
Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb könnyed játékának kiegészítője! A különböző szörnyek már teljesen egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek az új kártyapaklik segítségével, és ne feledkezzünk meg a hatalmas pandáról, aki új szereplőként száll be a Tokióért folytatott harcba!

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
Nem érdemes kihagyni

Péter | 2018. január 22.

+ egyéniséget kapott szörnyek
+ kompatibilis a régi kiadásokkal
- kicsit lassíthatja az eddig megszokott tempót

Új szörny, új játékelem, hasznos újítások - ez mind benne van a dobozban, és szerintem egy kiegészítőnek ennél nem kell többet tudnia. A szörnyek végre egyéni képességekkel is gazdagodtak. Emellett most már a szívek is fontos "nyersanyagok" lesznek, akár a játék elején, akár Tokióban, hiszen az evolúciós kártyák nagyon értékes bónuszokat adhatnak. Fél tucat játékon jutottunk túl egy hétvége alatt, és mindenkinek nagyon tetszettek az újítások, aki már játszott az alapjátékkal. A tempó mondjuk észrevehetően lassult, de 5 játékosnál is élvezhető maradt a játék.

Az eddigi tapasztalataink alapján a képességek nem mindegyike kiegyenlített (Űrpingvin abszolút top kategória, Marslakos látványosan gyengébb), de nem olyan szinten, hogy ez a játék élvezeti értékét rombolná. És a következő körre mindig ott a figuracsere lehetősége. Összességében csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek az eredeti bejött.

Lábjegyzet: a példányomban Pandakai pontozólap félre volt nyomtatva, de már úton a cserepéldány.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

King of Tokyo játékcsalád