Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Köszöntünk... álmaid városában!

Ár:
6.790 Ft
6.111 Ft
Kedvezmény: 679 Ft
Kedvezmény: 10%
Az akció időtartama:
2021. 06. 18. - 2021. 07. 01.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (9)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ragadjatok tollat, és építsétek meg minden idők legvonzóbb kertvárosait! A Köszöntünk... álmaid városában! „választok, majd írok” típusú családi társasjáték tapasztaltabb játékosoknak is. Pontosabban: „kártyákat csapok fel és írok”, mert a játékosoknak a kártyák által biztosított előnyökből kell a legértékesebb kertvárost megtervezniük a saját lapjukon lakónegyedekkel, medencékkel és parkokkal... Az előre tervezést fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.89
9 értékelés
5
(8)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 06.
Család egyik kedvence

Nagyon szeretjük ezt a játékot és még a nagyszülők is beszállnak. Bár kell néhány party míg belejönnek de utána ők is élvezték a kertváros építést. :)
És ha úgy alakul akkor egy solo party erejéig is előkapom, mert sok előkészületet nem igényel és elég pörgősen végig lehet játszani egyedül is.
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 26.
Gyors, élvezetes

A családban nagyon szeretjük a komoly több órás stratégiai játékokat, ezt a játékot meg pont azért szeretjük, mert egy menet 15 perc, mégis élvezetes, szórakoztató. A lapokat felcsapni és utána gondolkodni hogy mit a legjobb felhasználni, nagyon jó érzés. Az egész látványvilág nagyon megkapó, szinte tényleg az ötvenes évek Amerikájábna érzi magát az ember. Mindenkinek ajánljuk aki gyors élvezetes kikapcsolódás keres kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 29.
Magával ragadó

Érdekes, hogy többen partijátéknak is ajánlották, nálunk ez biztosan nem működne, de nyilván társaságfüggő. Kevés benne az interakció a többi játékossal és nálunk mindenki szeret hangoskodni, úgyhogy a kommunikációs játékok nagyobb társaságban jobban mennek. :D Egyedül is szuper, többen is, családi játéknak, de ha valakik még nem gyakorlottak benne, sok embernél lehet kicsit zavaros mindenkire figyelni, hogy ki és mit jó helyre ír-e. Ahogy fentebb is írták, biztos kell egy-két kör mire belejön mindenki. Nekem mindenesetre nagyon tetszik és szuper élmény az egész játék, ahogy alakul a városkád, jól lehet benne taktikázni. :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 06.
Szuper írogatós

Egyszerű szabályok, rövid játék idő. Ideális lazulós és partijátéknak. Nagy a szerencse factor, de a megfelelő stratégiával általában jó pontokat lehet elérni.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 21.
Menő

Jó kis alap stratégiai játék. Élvezetes vele játszani, de kell
1-2 kör amíg belejön az ember. Nagy társasággal az igazi.
Az ára is igen kedvező!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 13.
Hello 50-es évek

Számomra a grafika és emiatt a hangulat, mind hozza az 50-es évek hangulatát. A játék gyorsan tanulható. Könnyedsége ellenére jó kis stratégiai játék.
| 4 / 5 csillag!
2019. 08. 13.
Pörgős családi stratégiai játék

Ha belejön az ember, már nagyon hamar lezavar 1-1 kört
Izgalmas, élvezetes játék
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 12.
Egy körnél nem lehet megállni

Nagyszerű játék, érdekes hogy mindenkinek ugyanazok a lehetőségei vannak, mégis mennyire más taktikával állnak hozzá a játékosok. Nagyon jó benne, hogy ugyanaz a taktika nem biztos, hogy minden körben nyerő, így folyamatosan gondolkozni kell, hogy a pakliból kijövő kombinációk alapján merre indulunk el. Végtelen újrajátszhatóság. Sose állunk meg egy körnél, nagyon izgalmas játék, nem lehet megjósolni a pontszámolásig hogy ki fog nyerni.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 28.
Rajzoljunk várost

Kis dobozban egy nagyszerű játék rejtőzik. Van egy pakli kártya házszámokkal a hátoldalán különféle akció lehetőségek. A paklit három egyenlő részre osztjuk házszámokkal felfelé. A felső lapokat a pakli mellé rakjuk hátoldalával felfelé. Így kapunk 3 pár választási lehetőséget. Ebből mindenki választ egyet, akár ugyanazt is lehet. Felírjuk a házszámot az egyik házra, ezzel egy házat meg is építettünk. A házszámhoz tartozó akciót nem kötelező használni. Lehet parkot, medencét építeni. Kerítéssel a házakat lehet elválasztani, így egy lakóparkot alakítunk ki. Ezek a lakóparkok fontosak lesznek, mert egyrészt a játék végén pontokat érnek, illetve a játék elején véletlenszerűen felfordított tervkártyák megadják, hány házból álló lakóparkot kell kialakítani. A játék végén összeadjuk a pontokat, akinek a legtöbb van, az nyert. A játékban 100 város lap van, akár egyszerre 100-an is lehet játszani. Aki kevesli a 100 lapot használjon átlátszó fóliát és rajzoljon arra. ;) A játék egyszerű szabályrendszerrel rendelkezik, ám néha nagy dilemma, hogy melyik házszám-akciópárost válassza az ember, és éppen ettől izgalmas és nagyszerű a játék.