Kütyük

Normál ár: 12 990 Ft


A Te árad: 12 341 Ft

Értékelés:  (4.0)
Ti, a generációnk legcsodálatosabb elméi versengve próbáljátok megépíteni a házi laboratóriumotokban a legkreatívabb és leghatásosabb kütyüket. Képesek vagytok uralni a négy energiát és létrehozni a legjobb kombinációkat, hogy az első díjjal térhessetek haza?

Ebben az eszesen kombinálós játékban a különleges energiaadagolóból szerzett energiagömbök felhasználásával különböző találmányokat építetek meg, miközben a legtöbb győzelmi pontért versengtek, hogy megszerezhessétek a tudományos kiállítás fődíját! A kütyüket újra- és újrajátszod majd, hogy felfedezhesd, milyen őrült kombinációkat lehet legközelebb létrehozni a szerkezeteiddel!
 

Értékelések átlaga 


(4.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
Az engine building alapköve

Márton | 2019. január 24.

Remek családi szórakozást nyújtó társasjáték, amely tapasztaltabb játékosoknak is teljes mértékben élvezhető. Van benne némi szerencsefaktor (húzott golyók színe, "piacra" kerülő kütyük tulajdonságai, kutatás során talált kütyük), de bőven van lehetőség benne így is előre tervezni. Nagy élmény látni, ahogy a játék során felépített gépezet "életre kel", ahogy az egymásra hatások hosszú akció-láncolatokat alakítanak ki. Ebből adódik a játék legnagyobb hátránya is: ahogy felépülnek a bonyolultabb gépek, egyre több idő kivárni, amíg az ellenfelek végiglépegetnek az akcióikon. Azonban ez sem vészesen sok.
A komponensek jó minőségűek (a golyók kemény műanyagból vannak, kellemes súlyuk van). A kártyák szépek, jól áttekinthetőek, és nagyon sok van belőlük ahhoz, hogy az újrajátszhatósági faktorral ne legyen probléma. Az adagoló időnként kicsit elakadhat, a tartályban lévő golyók megkavargatásával azonban ez mindig orvosolható. A magyar kiadás insert-je nem tudom hogy ment át a minőségellenőrzésen: az adagoló felső részét egy mozdulattal leemelve, az alját összeszerelt formában lehet tárolni a dobozban. Viszont az leszerelt tetőnek nincs helye a dobozban. Rá lehet fektetni az aljára, de a doboztetőt így nem lehet teljesen rárakni, néhány mm-t megemeli.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.