Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

La Citta

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Ebben a stratégiai játékban mint itáliai fejedelem, minden játékos felelős egy város fejlődéséért. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan figyelnie kell népességet, hogy minden polgárnak elegendő táplálékról gondoskodni tudjon. A város fejlesztés teendői közepette össze kell hangolni a növekedésből adódó igényeket, úgymint a polgárok egészsége, képzettsége, nevelése, tudományokban művészetekben való gazdagodása. Ehhez némi aprópénz és politikai lépések szükségesek. A fáradozások eredményei lemérhetőek a polgárok számának növekedésében.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 16.
Városépítős stratégiai játék

Összetett stratégiai játék, amely sok gondolkodást igényel, így kezdő játékosoknak nem feltétlenül ajánlott. A játékban városainkkal terjeszkedünk és folyamatosan bővítjük épületekkel, amelyek különböző területeken növelik a befolyásunkat. A terjeszkedésen kívül minden kör végén etetni is kell városaink polgárait, így arra is ügyelni kell, hogy mindig legyen elegendő búzamezőnk.
A játék igazi lényegét az adja, amikor a városok terjeszkedés közben szomszédokká válnak és a körök végén a befolyásuk függvényében embereket csábítanak el egymástól. A plusz emberek jól jönnek a terjeszkedésnél, de természetesen őket is meg kell etetni, különben elvándorolnak, ráadásul a játék végén ezért büntetőpontokat is kapunk.
A játék szabályai nem túlságosan bonyolultak, de a játékmenet összetettsége miatt mindenképpen számoljunk hosszabb játékidővel, különösen akkor, ha hárman vagy négyen játsszuk, mert a folyamatos számolgatások miatt (lesz-e elég búzám, akarok-e plusz embert, megy-e el tőlem ember, stb.) sokáig tarthat egy-egy parti.