Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

39.990 Ft

La Granja - Deluxe kiadás

39.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A  La Granja játékban 1-4 játékos válik ravasz farmtulajdonossá, akik árukat termelnek és szállítanak, birtokaikat bővítik, és a falu központjában lévő helyi piac irányításáért versengenek. A 6 kör alatt farmjaikat fogják fejleszteni földterületek és hasznos bővítések hozzáadásával, tetőket építenek, hogy erős, egyszeri képességeket szerezzenek, segítőket bérelnek fel, a piacra és kézműves épületekbe szállítanak, és még sok mást is tesznek azért, hogy a játék végén a legtöbb győzelmi pontot szerezzék meg.

A  La Granja Deluxe kiadás a klasszikus  La Granja játék frissített változatát tartalmazza, az összes valaha kiadott promóciós anyaggal, valamint rengeteg új moduláris tartalommal és új alkatrésszel – fából készült tetőlapkákkal, új kártyákkal és jelzőkkel, valamint a játékhoz adható kiegészítőkkel – bővítve.

Az új modulok között szerepel egy teljes egyszemélyes mód, valamint az eredeti tervezők és olyan vendégtervezők új anyagai, mint Stefan Feld, Adam Kwapinski, Turczi Dávid, Tony Boydell, Filip Głowacz, Andrei Novac és Błażej Kubacki.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!