Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

18.990 Ft

Legendary: A Marvel Deck Building Game

18.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

A játékcsalád további termékei

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 04. 29.
Belépő a pakliépítős játékokba

Egy ismert youtube csatornán láttam a játékról egy videót, ami egyből megtetszett. Hosszú keresgélés után sikerült találni egy helyet, ahol még kapható volt, így pár napja végre a kezembe foghattam a játékot.

Ez az alap set kezdőknek ideális, nincs túl sok szabály, amik nem is túl bonyolultak*. Az ajánlott kezdőjáték tényleg nagyon egyszerű, érdemes azzal kezdeni, pláne akkor, ha nincs még tapasztalat hasonló játékokkal. A hősök közül nagyon sok szituáció függő, szerintem pár játék után mindenki észre fogja venni melyik tetszik neki avagy sem. Aki azért heti pár játékot le fog játszani, annak érdemes szerintem már rögtön az elején egy kis kiegészítőt (vagy akár egy nagyot) vennie, mert se "mastermind" se azok segédeiből nincs túl sok, ami így talán hamar unalmassá válna.

*=azért egyet kiemelnék. A "Fight" effektet nem igazán sikerült a készítőknek jól megfogalmazni (és azóta se javítani). Nem kell semmit hasonlítani a harc előtt, szimplán a harc után életbe lép az aktuális hatás.
2016. 06. 05.
Nagyszerű játék

Marvel univerzum rajongóként kicsit féltem, hogy ez a játék csak a sokadik bőr lehúzása a méltán népszerű Avengers karakterekről. De fórumokon és egyéb beszámolókban halálra dícsérték itthon és külföldön is, így beruháztam rá és egyáltalán nem kellett csalódnom, sőt. A kártyák minőségiek, a grafikáktól elájultam, a kivitelezés pazar és a játék doboza is remekül fest, noha elsőre furcsa, hogy a mellékelt 500 lap a tároló belsejének felét se tölti ki - gondolom azért, hogy a későbbi kiegészítők is elférjenek benne. A lapok nagy száma miatt akár 5-10 percbe is telik, mire előkészítjük a játékot, de utána beindul a pörgés és a versenyfutás az idővel. Ezelőtt még a kezemben sem volt pakliépítő játék, de a szabályok így is gyorsan elsajátíthatóak. Nem bonyolult, mégis ügyes kis kombókat lehet kialakítani a különböző közismert hősökkel, hogy megakadályozzuk a gaz tervet és visszaverjük a ellenséges hordák támadásait, miközben ártatlan szemlélődőket mentünk meg. Számtalanszor újrajátszható hála a 14 hősnek, 4 főgonosznak, 8 ördögi tervnek és számos pribéknek - matekosok számolják ki, hogy hányféle variáció van. A játék folyamatosan támad, némi stratégiai érzék nem árt, ha győzni akarunk. Kezdőknek ideális, vannak kifejezetten könnyű főgonoszok és tervek, amikkel érdemes kezdeni míg átlátjuk a szabályokat, utána már mindenki komolyabb kíhívásokat akar majd. Kooperatív játék, hiszen a játékosok együtt győznek vagy veszítenek, de versenyző típusok számára is van lehetőség eldönteni, hogy ki volt a jobb. Marvel rajongóknak kötelező darab, mindenki másnak nagyon ajánlott.
2015. 07. 16.
Próbáljátok ki :)

Akár ketten, akár többen is jókat lehet vele játszani, az egyik legjobb pakliépítő, amit próbáltunk. A kooperatív játékmód miatt az egyik kedvencünk lett!