Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Legendary: Ant-Man

Ár:
6.790 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 04. 02.
Én alapvetően azért választottam ezt a kiegészítőt, mert a filmekből ismerős nevek szerepeltek benne mind hős (Ant-Man, Wasp), mind mastermind (Ultron) vonalon. Az újonnan bevezetett mechanizmusok közül a microscopic size change elég hasznos tud lenni, mivel megfelelő számú kártya esetén akár -1 recruit pontért vehetünk meg egy lapot a HQ-ból, tehát termel egyet. A másik kulcsszó pedig kellően meg tudja nehezíteni a játszmákat, ha nem építjük kellően a pakilnkat. Mindenképpen előnyös megoldás, hogy a mastermindok rendelkezneke gy "epic" oldallal is, amely nagyobb kihívást nyújt, mert erősebbek ezen az oldalon a statok/master strikeok.
Viszont a fent említett hősök mellett a többi nem lett annyira megnyerő, nem csak ismeretlenségükből, de használhatóságukból adódóan is. Ez részben igaz a schemekre is, amelyek közül talán egy, ami úgy igazán érdekes, a többi nem ad óriási újdonságot.

Mindezek ellenére, ez még szerintem mindig a jobb kiegészítők közé tartozik, így érdemes lehet beruházni rá. Már csak azért is, mert ez néha-néha elérhető, ami nem igazán mondható el a többi régebbi kiadásra.