Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Légy résen!

Ár:
7.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (10)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Dolog itt van közöttünk... A Légy résen! félelmetes partijáték nagyobb társaságoknak. A játékosok célja rájönni, kiket fertőzött meg a Dolog, és elpusztítani őket... vagy mindenkit megfertőzni!

Vélemények

4.50
10 értékelés
5
(6)
4
(3)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 05. 19.
Sok lesz az a 12 fő

Először egy 12 fős társasággal sikerült kipróbálnunk a játékot úgy, hogy még senki sem játszott vele. Szóval a társaság is túl nagy volt, illetve még nem volt senki jártas a szabályokban. Ilyen formában a játék nagyon eltemette sajnos magát a szemünkben akkor, de nekem ettől függetlenül nagyon tetszett továbbra is a koncepció. A tematika egyáltalán nem mozgat meg, de a felépítés nagyon érdekes.
Aztán jött egy nagyobb akció, és úgy döntöttünk, hogy egyszer élünk, beszerezzük a játékot, és megpróbáljuk más formában. Kipróbáltuk 4-6 fővel játszva, és mindjárt más volt az élmény. Végre pörgős volt, de mégis kiszámíthatatlan. Sőt, még ha egyértelműen ki is derül, hogy ki a Dolog, akkor is simán nyerhet, hiszen jobb esetben vannak már segítői.
12 fővel hihetetlenül vontatott játék, óriási a holtidő, főleg némelyek számára, ha nem sokkal előttük folyton forgatják az irányt. Így természetes, hogy előkerül az okostelefon, és garantált az unalom. Egyszerűen erős túlvállalásnak tartom a 12 fős maximális létszámot a játék számára, nagyon nem kezeli jól a skálázódást játékosszám tekintetében.

Szóval ha 4-8 fővel játszaná valaki főleg, akkor egy nagyon izgalmas partijátékot kaphat a pénzéért.
Az inzert nincs felkészítve a kártyavédőkre, de a kis kartont kivéve elférnek a kártyák védőzve. Érdemes abba is befektetni, ugyanis tudtommal eléggé könnyen tönkremennek a kártyák.
| 4 / 5 csillag!
2019. 12. 04.
... és ott a szöny!

Nagyon jó a koncepció, hogy kooperatív és kompetitív is egyben. Jól skáláz a játék a játékosok száma szerint, azaz vannak lapok amik csak bizonyos játékosszám felett kerülnek be a pakliba.

12 fővel már kaotikus és nem annyira élvezhető, ahogy 4 játékos esetén sincs meg a megfelelő élmény, viszont 6-9 fővel nagyon élvezhető.

A kártyák minősége nagyon rossz, azonnal érdemes kártyavédőt rakni rá.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 21.
A dolog

Egy igazi pörgőd, és mozgalmas parti játék, ami számomra, hogy a filmeket is láttam, játék közben egy az egyben átadta a borzongás élményét, mikor elképzelésem sincs róla, hogy épp ki barát és ki ellenség. Szerintem a játék annál izgalmasabb minél több embert sikerül az asztal köré ültetni. Könnyed parti játéknak, nagyobb társaságokba ajánlanám.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 02.
Nagyon bejött :)

legalább nyolcan ültünk le első alkalommal és igen izgalmasra sikerült a betanulókör
másodjára már belefutottunk az alfajátékos problémába de megfelelő csapattal az kezelhető
csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 09.
Imádtuk!

A film is csúcs volt.(Bár csak a 82'-es) Barátokkal és családdal is játszottuk.Teljesen beleszerettem! (Először csak kölcsönkaptunk, aztán meg kellett vennem.) Az elején egy kicsit döcögött a dolog,a szabályok miatt, de utána könnyen ráállt az ember agya. 6-8. emberrel az ideális, szerintem. Ha ettől kevesebb túl könnyű rájönni. Kijátszhatóságot nem igazán vettem észre. Mindig más helyzetek adódnak. Party játéknak sem annyira nem mondanám,mert mindig oda kell figyelni a reakciókra. Csak ajánlani tudom!
| 3 / 5 csillag!
2019. 03. 22.
Létszámban a kulcs

Megvettem mert szeretjük a filmet. De a játék valahogy nem ragadott meg minket. Lehet hogy kevesen voltunk, mi 4 játékossal próbáltuk és hamar kiderült, hogy ki kicsoda.. ezután meg gyorsan vége lett.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 02.
azonnal imádtuk

A szilveszteri házibulin vetettük be először, hatalmas sikert aratott!! :) 9 fővel játszottuk, tény, hogy így egy kicsit lassúcska a játék, de legalább tovább tartanak az izgalmak. Elsőre nyilván a szabályok értelmezése, megtanulása miatt is tovább tart egy kör, de a sokadik játék után rájössz, hogy nem is bonyolult, ráadásul a lényeg a kártyalapokra van írva.
Egyetlen negatívum, hogy a lapok minősége lehetne jobb is, nekünk 4 kör után "cinkelődött" pont a Dolog kártya, szóval kártyavédő jól jön mellé!
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 08.
A Dolog

Ha egy szóval kellene ezt a játékot jellemeznem, csak ennyit írnék: szuper! Iszonyatosan hangulatos partijáték, azoknak is bejött a társaságból, akik nem ismerik a filmet (ami amúgy abszolút kedvenc)!
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 14.
The Thing 4 ever

Imádtam a filmeket. A sztorit. A hangulatát. Na de hogy ez party játékban? Instant vétel! Magyarul ráadásul!
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 02.
Igazi Partijáték

Mi tizenkét játékossal próbáltuk ki eddig, és kicsit döcögött a játék, mert ilyenkor túl nagy a szerencse faktor. És a mi esetünkben a Dolognak pont nem jötek a fertőzött kártyák. De egyébként kevesebb játékossal valószínűleg sokkal pörgösebb, nekünk nagyon tetszett!