Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lemmingek társasjáték

Ár:
6.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (4)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Ki ugrik elsőként? Ez a mottója a vidám Lemming versenynek. A játékosok nagy ugrással a csúcsról a hideg vízbe ugranak. A csúcsra vezető úton néhány akadályt le kell küzdeniük, nem egyet közülük játékostársaik helyeztek el a játéktáblán. De vigyázat! Aki megáll az úton, azt vagy eltolják vagy megelőzik.
Légy te is részese a vidám Lemming versenynek!

Vélemények

3.50
4 értékelés
5
(0)
4
(2)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 03. 03.
Futam indul

Karácsonykor került elő baráti társaságban! Izgalmas kis játék, kár hogy max. 4 személy játszhatja.
| 4 / 5 csillag!
2017. 08. 23.
Futás a csúcsra

A manapság igen olcsón megszerezhető társasjátékok közé tartozik, de szerencsére megéri az árát, különösen a fiatalabb generációval játszva. Nincs dobókocka, a szerencse faktort a húzott lapok és a változó terep adják. Az 5 és 7 éves gyermekeimnek nagyon tetszett az ötlet, hogy lemmingekkel kell versenyezniük, azonban igazi taktikázásra, a magukén kívül a másik lemmingek elhelyezkedéséből adódó lehetőségek figyelembe vételére még nem voltak képesek. Kb. 8-10 éves kor az ajánlott, 5 éven felül már élvezhető és érthető. A szabályok könnyen megtanulhatók, akár partijátéknak is használható 4-5 fő esetén, mivel a lépéseinkkel hatással vagyunk a többi játékos előmenetelésére is. A lerakható akadályok néha hamarabb elfogynak, mint kellene, ettől függetlenül a játékegyensúly rendben van. Könnyed 20 perces szórakozásra alkalmas.
| 3 / 5 csillag!
2016. 12. 06.
Most ugrik a lemming a vízbe

Karácsony környékén találkoztunk ezzel a játékkal, amelyben mindenki 2-2 kis állatkát, lemminget irányít és azért versengenek, hogy melyik „csapat” ér először a sziklához, hogy kiugorjon a végtelenbe és tovább.
Gyors szabályismertető után bele is fogtunk a játékba, amelyről kiderült, hogy nem csak jópofa, hanem azért van benne taktika, egymással szó szerinti kitolás is.
A körödben a kezedben lévő táj(terep)kártyák segítségével próbálsz a terepen a leggyorsabban mozogni, amely nem egyszerű mivel különböző tereptípusok nehezítik a közlekedést (erdő, mocsár, sivatag, hegyek és víz). Extra, hogy egy lemming az előtte lévő másikat tolhatja is. Saját állatot segíteni lehet, a többi csapat szőröskéit pedig nehezebb terepszakaszokra belökve hátráltatni tudod.
Mivel a kezedből a megfelelő lapok elfogynak, választhatod azt, hogy lapot húzol a kezedbe lépés helyett. Arra is érdemes odafigyelned, hogy egy idő után nem tudsz az adott terepen közlekedni és ekkor a megfelelő terepből eddig kijátszott lapokat eldobod és kapsz egy bónusz tereplapkát, amit azonnal le kell tenned valahova. Itt is segítheted magadat és akadályozhatod a többieket. Néha mindkét célt eléred egy lapka lerakásával, ami külön öröm (neeeeem vagyok ellened, csak így jött ki jól nekem).
Alapvetően gyors játék, könnyed kikapcsolódás, amit még a gémerebb játékosok is élvezni tudnak. Kipróbálása ajánlott!
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 13.
Lemmingek

Gyerekekkel játszva nagyon jól meglátják, hogy tudnak betenni anyának, apának, hogy megnehezíthessék a dolgunkat. A számok felismerése minimum 4-ig feltétele a játéknak, mert azzal határozzuk meg, hogy mennyit tudnak lemmingjeink haladni, de ezt akár egy 5 éves is elsajátítja. Gyorsan elsajátítható, kevés szabályú játék, bár valahogy nem akarok egy játék után mindjárt egy újat játszani vele, de azért a gyerkőc kérésére időnként előkerül.