Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Limes

Ár:
4.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.00
2 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 10.
Kingdomino Senior

Ez a játék a Kingdomino-ra hasonlítana, ha nem lenne annál régebbi. Hasonló a játékmechanizmusa, de itt kicsit több a taktikai lehetőség, kevesebb a szerencse. A Kingdomino-hoz képest nagy előnye, hogy nincs túlárazva. Hátránya viszont, hogy csak ketten játszhatják. A négyszemélyes játékhoz két doboz kell. Van szóló variáns is, de ez említésre sem érdemes.
Ismét felbosszantott az igénytelenség, ahogyan a GÉMKLUB a magyar játékleírásokat kezeli. Egyszer a fordítás hibás, máskor a színes játékszabály van fekete-fehérben nyomtatva, megint máskor - nyilván papírtakarékosságból - olyan apró betűvel van nyomtatva, hogy az ember szeme kifolyik tőle. Ha pedig kisebb lapra van nyomtatva, akkor még véletlenül sem asztali papírvágóval vannak a lapok felszeletelve, hanem a legéletlenebb bozótvágó késsel, amit a sufniban találtak. Ezt a játékot is sikerült elrontani. Az általam megvásárolt példánynál a hajtogatás volt siralmasan igénytelen. Pedig a pírhajtogatás nagyon komoly óvodai tananyag. A GÉMKLUB játékszabály-felelőse nyilván hiányzott, amikor a lap sarkainak illesztését tanították az oviban.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 15.
Egy picit több is lehetne

Kicsit egyszerű a játék, pedig jó alapokkal rendelkezik. Társasjátékkal ismerkedőknek ajánlható. Nagyon korlátozottak a lehetőségek. A kártya felhúzás szerencse, de alapvetően inkább egy logikai játéknak nevezném. Egyetlen előnye, ha több doboz ilyen játékkal rendelkezünk, akkor akárhányan is játszhatják a játékot.