Color Pop

Normál ár: 9 490 Ft


A Te árad: 9 016 Ft

Értékelés:  (3.0)
Minden játékos kap egy titkos színt. Cél, hogy a táblán lévő 100 korong közül saját színünket tüntessük el legelőször. Ehhez ügyesen kell takitikáznunk, ugyanis ha győzni szeretnénk ellenfelünk még csak nem is sejtheti melyik szín eltüntetése küldetésünk. Nyerni csak gondos tervezéssel és merész blöffel lehet!
Az azonos színű összefüggő részek egyszerre kivehetőek, a felszabaduló helyekre lecsúsznak a fölöttük lévő korongok, így a pálya folyamatosan alakul.

A Color Pop családi társasjáték külön pozitívuma, hogy a szabályok módosításával akár egy személy is játszhatja.
Taktikus családi játék, melyben minden játékos csak azt tudja, hogy melyik színt kell eltüntetnie a tábláról. Az azonos színű összefüggő részek egyszerre kivehetőek, a felszabaduló helyekre lecsúsznak a fölöttük lévő korongok, így a pálya folyamatosan alakul. Nyerni csak gondos tervezéssel és ügyes blöffel lehet!

A játék célja
A játék elején véletlenszerűen és titkosan egy-egy színt sorsolunk minden játékosnak. A játékosok színüket lehetőleg minél tovább titokban tartva igyekeznek minél több saját színű korongot kipotyogtatni a táblából.

Játékváltozatok:
1. Egyszemélyes játékváltozat
A játék menete azonos az alapjátékkal. A játékos húz egy titkos korongot, és le kell vennie az összes azonos színű korongot a tábláról. Az egyszemélyes játék kihívása növelhető, ha több korongot is húzunk, és több színt is teljesen el kell tüntetnünk a tábláról.

2. Kétszemélyes játékváltozat
A játék menete azonos az alapjátékéval, viszont mindkét játékos két titkos korongot húz. A győztes az lesz, akinek két színéből összesen kevesebb korong marad a táblán. Egyenlőség esetén itt is az dönt, hogy melyik játékos vett le kevesebb korongot összesen a két saját színéből.

3. Négyszemélyes változat páros játékhoz
A játék menete azonos az alapjátékéval, de a játékosok két kétszemélyes csapatot alkotnak. Minden játékos húz egy titkos korongot, és miután megnézte, átadja azt párjának. A pároknak úgy kell ülniük, hogy egy pár két tagja nem léphet egymás után (tehát a párok tagjainak egymással szemben kell ülniük). A játék győztese az a csapat lesz, akiknek két színéből összesen kevesebb korong marad a táblán. Egyenlőség esetén itt is az dönt, melyik csapat tagjai vettek le összesen kevesebbet saját színű korongjaikból.

Értékelések átlaga 


(3.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

50% (1)
50% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 2 értékelés
egyszerű pop

A | 2015. december 1.

Kivitelezésre ötös, azonban nem nyújt több élvezetet egy telefonos/szgépes verziónál.. :/
Pop

Gepi | 2015. augusztus 17.

Kapsz egy titkos színt melyből megprobálod az összeset kinyomni, vagy még jobb ha az ellenfeled szedi ki a te szinedet. 2 játékos esetén 2 színt kapunk az 5ből. Először furcsa volt , hogy miért van több lila, de aztán leesett , hogy abból 2vel több volt a dobozban. A kis zsetonok jók, minőségiek, de adhattak volna mindegyikből 1 tartalékot. A csúszkába való visszahelyezésük macerás, lehet majd gyakorlottabban egyszerűbb, gyorsabb lesz. Összességében ez egy szamitogepes/tabletes jatek athozva a valos kornyezetbe, jo alkatreszekkel,

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.