Maselino

Normál ár: 5 500 Ft


A Te árad: 5 225 Ft

Értékelés:  (0.0)
Az egerek minden este találkoznak a konyhában és ennivalót keresnek. A család macskája pedig csak arra vár, hogy lecsaphasson rájuk.


100% bambuszból készült fajáték.
Kap mindegyik játékos 10 zsetont a magának kiválasztott színből. Felteszi őket egy toronyba képekkel lefelé fordítva. A játékosok a három kötelet (ami itt tányérokat jelent) beteszik középre. Három sajtot tesznek az egyik kötélbe (tányérba), három kenyeret a másodikba és három nyalókát a harmadikba. Kezdődhet a játék!

Minden játékos egyszerre felfordít egy zsetont és leteszi jól látható helyre. Ha négy egyforma kép megjelenik egyszerre (addig kell felfordítani a zsetonokat, amíg négy egyforma étel lesz a képeken), akkor a leggyorsabb játékos a felfordított képen látható sajtból, nyalókából és kenyérből elvesz egyet magának a tányérról. Csak a leggyorsabb kaphat és tarthatja meg a zsetont a tányérból.

De légy óvatos! Amikor a macsak amegjelenik, az összes játékosnak össze kell keverni a zsetonokat anélkül, hogy húzhatna a tányérból, hiába van négy egyforma kép. Miután összekevertük a zsetonokat, tegyük újból a toronyba őket képpel lefelé és folytatódhat a játék. Ha az összes étel eltűnt a tányérokról, keverd össze őket újból és tedd a képekkel lefelé egy toronyba.

Az a győztes, akinek a legtöbb étele van, miután a tányérok kiürülnek. Jó játékot!

Értékelések átlaga 


(0.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

Nincsenek vélmények

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.