Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

8.990 Ft
Termék címkék:
Asmodee egyfős feladvány Logikai

LogiQuest: ZipCity

8.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (2)

Leírás

Zip City a világ legforgalmasabb városa. Sok ezer ember utazik át a városon nap mint nap, és mindannyian időben szeretnének céljukhoz érni. A Zip-gömbök a gravitáció segítségével mozognak, ezért minden útvonalat és kilövési időpontot gondosan meg kell tervezni.

Te Zippybot vagy, Zip City robot forgalomirányítója. A te dolgod, hogy biztosítsd a zökkenőmentes közlekedést. Ehhez egész városrészeket mozdítasz el, hogy az utasok a várost keresztbe-kasul átszelő hálózat megfelelő pályájára kerüljenek. Nincs vesztegetnivaló idő – az utak egyre forgalmasabbak, pedig csak most indul a nap...

 

Vélemények

4.00
2 értékelés
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2024. 02. 02.
Kedves Péter, köszönjük az észrevételt!
A 38-as kártyán a feladvány segítsége a 15-ös helyén helyesen a 24-es.
2024. 01. 07.
A 38-as kártyán rossz helyre van nyomtatva a segítség.