Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Longhorn

Ár:
5.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (4)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A Longhorn egy ravasz, stratégiai és taktikai elemeket ötvöző kétszemélyes társasjáték, amiben egy-egy becstelen, vadnyugati marhatolvaj gúnyáját öltik magukra a játékosok. Ahogy Bruno Cathala-tól megszokhattuk, a játékosoknak minden ravaszságukra szükségük lesz, hogy a legértékesebb állatokat sikerüljön elkötniük és aranyrögökre váltaniuk, miközben a sheriff bilincséből is megpróbálnak kicsúszni a megfelelő pillanatban. Banditáinkat minden körben mozgatjuk a táblán és egy adott színből elvisszük az összes marhát a kiválasztott földről, viszont arra is figyelnünk kell, hogy minden állat annyit ér, amennyi a játék végén még a táblán maradt. További taktikai lehetőségeket rejtenek magukban a bónusz lapkák, melyeket egy-egy föld teljes kifosztása után kaparinthatunk meg. A Longhorn gyors, izgalmas és változatos, annyira, hogy marhatolvajaink minden partiban találjanak elég kihívást – és persze csábító zsákmányt!

Vélemények

3.50
4 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(3)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 26.
Többször is játszható

Szerintem teljesen jó kis két fős játék. Megéri beszerezni. Érdekes, hogy az előttem szólók 3 csillagosra értékelték. Nekünk bejött :) Lehet szivatni a másikat, taktikázni. Stratégiai mélység nincs benne, ahogyan sok más játékban sincs de taktikai van.
| 3 / 5 csillag!
2018. 08. 30.
Tehenészés ketten

Nincs benne mély taktikázási lehetőség, gyorsan kitapasztalható a szabályok alapján, hogyan érdemes lépni. Egy jó stratéga ezért előnyben van. Gyors játék, így két fővel néha előkerülhet, de vannak jobb 2 személyes játékok is, viszont ezt se mondanám mindenképp rossznak, inkább átlagos.
A képek amúgy jól néznek ki, az állatok is jópofa fa figurák, kisebbeknek még jobb szórakozás, segíti is a logikát, számolást, de azért felnőtt fejjel is le lehet ülni néha mellé.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 19.
Longhorn

Ebben a játékban pár lépés után már könnyen átlátható, hogy kinek milyen lépési lehetőségei vannak, és így kinek van esélye nyerni. Nem túl érdekfeszítő.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 06.
Egyszer játszható

Egy egyszerű könnyed kis játék, villámgyorsan tanulható, rövid, esti kikapcsolódásnak elmegy. Rossznak nem mondanám, de jónak se. Van benne egy igen fura csavar, ami a játék sava-borsa, mégpedig, hogy úgy kell minél több tehenet egy színből begyűjtened a tábláról, hogy ugyanakkor abból a színből minél több maradjon a táblán. Nem, nem írtam el, tényleg ez a lényege. Jusson is, maradjon is. Valahogy nem jött be nekünk.