Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lords of Hellas

Ár:
35.000 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.33
3 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2019. 12. 09.
Kiegyensúlyozatlan.

A játék elképesztően monumentális és magával ragadó. Annak ellenére, hogy nem vagyunk megelégedve vele újra és újra az asztalra csábít.
3 főnél sajnos a térkép túl nagy. Mivel 4 részre oszlik a térkép egyik szigete. Megeshet, hogy valaki fent, van aki lent és a harmadik az egyik mellett. Na ők ketten harcolni fognak míg a harmadikból királyt csinálnak. Ezen kívül mivel a játék nem pontozással végződik, hanem egyetlen győzelmi feltételt kell teljesíteni a sokból ezért néha már 2 körrel korábban tudjuk ki fog győzni, mert látjuk merre tart és meg sem tudjuk gátolni. Ez sokszor azért van mert egy nagyon ütős lapot húzott. Ezért eléggé utáljuk az ilyen meccseket. Konfrontatív és sajnos az a fajta ami haragot szül. 2 játékos egymásnak feszül miközben azt kérdi: miért nem Lajost támadod ő meg fogja nyerni. Engem már harmadszor támadsz mást meg nem, nem értem....ha ez nem baj nálatok akkor nem lesz gondod ebből, 2 fiú gyereket viszont tuti egymásnak ugraszt.

Igen lehet, hogy sok gyakorlással és játékismerettel megoldódnak ezek a problémák, de akkor fogalmazzuk úgy, hogy amíg minden játékos nem profi addig ez a játék rossz élményt hoz és nem fogod megszeretni. Utána még mindig 50-50 hogy
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 23.
Sok kicsi sokra megy

Ez az a játék, amelyben mindenből van egy kicsi (területfoglalás, harc, karakterfejlesztés, felfedezés), minden játékos eldönti, miből mennyit akar, és ezzel egy izgalmasan működő rendszert alkot. Egyszerre több mindenre kell figyelni benne, de ezt úgy oldották meg, hogy mégsincs túlbonyolítva az egész. A kivitelezés nagyon jó, kifejezetten szép lett a játék. 9 éves fiammal játszottunk, neki is tetszett. Árából adódóan vétel előtt azért ajánlott kipróbálni.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 05.
Epic

Nagyon jó játék számomra minden fillért megért. Nagyon szépek, részletesek a figurák gyönyörű a térkép. Instant kedvenccé vált, csak ajánlani tudom! :D