Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lost Patrol társasjáték

Ár:
14.490 Ft
Átlagos értékelés: 2 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

2.00
1 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 2 / 5 csillag!
2018. 01. 22.
Szép, de önmagában játszhatatlan

+ Warhammer 40k hangulat.
+ Igényes komponensek.
+ Az "asztali" Warhammer 40000-ben is használható figurák.
+ Egyszerű alapok.
- Az alapszabályokkal gyakorlatilag játszhatatlan.
- Ha nem használod a figurákat a tabletop seregekhez, eléggé drága.

A hadtest többi részétől elvágott felderítő osztag keresi a mentőhajót, egy áthatolhatatlan dzsungel kellős közepén, miközben minden bokorból halál les rájuk... Aki valaha is alámerült a Warhammer 40000 világába, ne adj isten, olvasta ian Watson Űrgárdista című könyvét, az egyből otthon fogja magát érezni a játék környezetében.

Egészen addig meg is marad ez az idill, amíg összeállítottad - az egyébként tényleg gyönyörű - figurákat, és elkezdtek játszani. Innen ugyanis a Scoutoknak esélyük sincs. És ezt vedd szó szerint. A "Halál a dzsungelben" rész bizony róluk szól. Hacsak a Tyranida játékos nem akar jó fej lenni, esetleg próbálgatni a szabályokat (ami talán az első 1-2 játékban lesz így), onnantól fogva game over. Nem akarok túlzottan belemenni a részletekbe, de a Scoutoknak folyamatosan 5-6-os dobásokra van szükségük, ha túl akarják élni. Mindezt kb 20 körön át.

A játék tehát egy igen egyoldalú kockapóker, amiben még annyi esélye sincs az űrgárdistáknak, mint a Space Hulkban. Maximum akkor lehet fair játékról beszélni, ha mindkét játékos játszik mindkét oldallal, és megnézitek, kit esznek meg előbb az orzók.
Ha mégis meg szeretnétek venni, kutassátok fel a neten fellelhető házi szabályokat, mert enélkül masszív pénzkidobás.