Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

11.990 Ft

Luxor

11.990 Ft
Átlagos értékelés: (3)

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 04. 15.
együtt a családdal

Tökéletes családi játék. Nálunk a családban 6-66 éves korig mindenki imádja. Ami a legjobb, hogy viszonylag kicsi benne a szerencsefaktor, de mégis a tapasztalatlan játékosoknak is megvan a győzelmi esélyük. Arról nem is beszélve, hogy itt tényleg nem csak a győztes játékos szórakozik jól, a téma, a kaland teljesen behúzza az embert. A pontozás menete pedig a végéig fent tartja az izgalmat. Vannak akik fanyalognak, hogy 1 taktikával, az előre rohanással meg lehet nyerni a játékot, de nálunk a tapasztalat nem ezt mutatja, az utobbi 5 játékból 1x nyert az aki először beért a sírkamrába. Erősen ajánlott családi játék, nem csak az egyiptomi téma kedvelőinek!!
2020. 02. 26.
Meglepő

Elsőre ódzkodva álltam a játékhoz. Nem vagyok oda az egyiptomi dolgokért. Meglepően kalandos a játék, sok fordulattal. Nem alkalmazok sosem nagy stratégiákat játék közben, csak hagyom, hogy vigyen a játék. Kifejezetten élvezetes és sosem tudni ki fog nyerni.
2019. 04. 11.
A fáraó kincse

Akciósan jutottam hozzá, de csak azért vettem meg, mert furdalt a kíváncsiság. Tényleg olyan jó-e a világa és a mechanikája, amilyennek mondják? Mégis csak 2018 év játéka jelölt volt. A véleményem: igen, tényleg izgalmas és új élményeket nyújt a Luxor. Az a mechanika szerintem fejedelmi, mely alapján nem kockákkal dobsz, hanem a kezedben lévő szélső kártyákat játszod ki a lépésedhez. Az illusztráció abszolút egyiptomi és kalandos. Főleg kalandos a kincsek gyűjtése és a rejtélyek felfedése. Minden előírt játékosszámmal ajánlom, családdal és baráti társasággal is egyaránt jó móka.