Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.990 Ft

Macskalak

7.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A macskák és egerek fordulatos játéka!

A Macskalak cuki „válassz és írj” típusú családi társasjáték. A játékosok a kockadobásoknak megfelelően alakítanak ki szobákat a macskáik számára: szintről szintre újabb szabályokkal...

Mivé lenne egy ház egerésző macskák és sajtozó egerek nélkül? Különösen, ha ez a ház egymAcskaLAKRáadásul most épül, így a szobák méretét és formáját ti fogjátok kialakítani, emellett ti helyezitek el a macskákat, sőt, még az egereket is! Hogy milyen elvek mentén, azt a ház szintje válogatja!

Minden kör kezdetén az egyik játékos dob a kockákkal – számokat 2-től 5-ig, valamint macskákat és egereket –, majd a dobott jószágok és számok közül hármat mindenki elhelyez az előtte lévő alaprajz üres mezőin. Ezután a következő játékos dob, és ismét mindenki kitölt három mezőt, így alakítva ki a szobákat és helyezve el a macskákat ésazegereket a házban. Minden szoba számozott mezőkből áll, és akkorának kell lennie, mint a mezőit kitöltő számok (egy 2-es szoba pl. 2 mező, amikbe 2-eseket írtak stb.). A kész szobákért jutalmul képességek válnak elérhetővé, és persze a legtöbb győzelmi pont is ezekért jár.

A Macskalak 4 szinten át épül: az 1. szinten az egereké és a sajtvadászaté a főszerep, a macskák egy külön sávon gyűlnek békésen.A2. szinten már bele is vágnak az egerészésbe.A3. szinten viszont már az egerek macskarásznak – illetve minél több macskát tudhat a maga területén, annál több pontot ér egy egér. A4. szint aprócska alaprajza pedig folyamatosan bővül, ahogy a játékosok egy-egy szobát megalkotnak. A 4 szint 4 különböző kihívás, a szobákhoz tartozó képességek minden szint elkezdésekor véletlenszerűenkerülnek játékba, így sosem lesz ugyanolyankétjátszma.

Ha igazán pörgős és sallangmentes „válassz és írj” játékra vágysz, akkor a mAcskaLAKot pont neked építették!

   

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!