Magyar Népmesék kártyajáték

  • Ajánlott életkor: 4 - 99
  • Játékosok száma: 2 - 8
  • Játékidő: 20 - 40 perc
  • Kategória:
  • Téma: Mesevilág
  • Magyar nyelvű társasjáték
  • Magyar nyelvű társasjáték

Normál ár: 3 190 Ft


A Te árad: 3 031 Ft

Értékelés: 
(4.9)
A Magyar népmesék - A társasjáték nagy sikere után máris itt van a folytatás! A kártyajáték a társasjátéktól függetlenül játszható.
Az egyszerű játékszabályt a legkisebbek is könnyen megtanulják a kezdőjáték segítségével, ezért már 4 éves kortól bátran ajánljuk.
A haladó változatot akciókártyák színesítik, amelyekkel remekül lehet taktikázni.
Gyűjts össze minél többet a népmesék hőseit segítő tárgyakból és szereplőkből, hogy neked legyen a legtöbb pontod a játék végén!
De vigyázz, mert a boszorkányok és ördögök veszedelmes cimborái megnehezítik a dolgodat. Kellő furfanggal azonban túljárhatsz a gonoszok, és a többi játékos eszén is!

 

 

Értékelések átlaga 


(4.9)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 10 Gyakorlott játékosoknak 7 Ketten 6 Családdal 10 Partijátéknak 7
93% (13)
7% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 14)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
Hungarikum

Tamás | 2019. október 26.

Nagyon kedves kis családi kártyajáték kicsiknek és nagyoknak is. A grafika 10/10-es, megmosolyogtató.
Akik a mesén nőttek fel azoknak hatalmas retro érzés.
Mi csak az alapjátékkal játszottunk a haladót még nem próbáltuk mert az alappal is elvagyunk.
Az alapjáték szabálya könnyen érthető és gyorsan tanulható.
Jankovics-römi

bubó | 2018. augusztus 6.

Pozitívum: szép.
Negatívumok:
Ehhez a témához szellemesebb, fantáziadúsabb játék illene.
A szabály zavaros, pontatlan.
Nincs index a kártyákon, ezért kényelmetlen a kézben áttekinteni őket, és óriási hely kell az asztalon.
Filler játék

Ferenc | 2018. július 29.

Kifejezetten szórakoztató kártyajáték, még így TCG-s felnőtt fejjel is tökéletesen élvezhető (pláne a "gamer" játékmód). Ahogy láttam már más is írta, hogy 2 komolyabb játék közötti átvezetőnek szokta használni. Teljes mértékben egyet tudok érteni vele, mi is igy teszünk általában! :)
Magyarkártya és uno egy helyen

Zsombor | 2018. július 28.

Csodálatos grafikával és óriási nosztalgiafaktorral rendelkező játék! A gamer mód tökéletes szórakozást nyújt akár felnőtteknek is. Kifejezettem tetszik az éjfél kártya, ami akár egyszerre megtudja változtatni a játék állását. Hosszabb játékok közötti levezetőnek szoktuk használni! :)
Nagyon jó!

Oszkár | 2018. május 30.

Meglehetősen élvezhető és jópofa játék. Nem csak gyerekeknek, de felnőtteknek is!
Tökéletes partijáték

Sándor | 2018. március 7.

A párom születésnapi zsúrok tartásával foglalkozik és a múlthéten szereztünk be pár újabb játékot, amikkel feldobhatjuk a partikat. Köztük volt ez a játék is. A gyerekekre bíztuk, hogy mivel szeretnének játszani ezek közül és a magyar népmesék kártyára esett a választás. Gyors szabályismertető után már pörgött is a játék, mindenki nagyon élvezte. Kellemes és jó emléketet idéző, mégis tanító jellegű játék nagyon szép grafikával!
Nem gamer és gamer szint

János | 2018. március 2.

A múlt hétvégén próbáltam ki a játékot egy rendezvényen. Először azért ültem csak oda mert láttam. hogy milyen témájú a játék. Amúgy is szeretem a kártyajátékokat, szóval gondoltam hát mit veszíthetek. Lejátszottunk 1-2 kört az alap játékmódból egészen jópofa volt, gyerekeknek tökéletes. Aztán rábeszéltek még, hogy maradjak mert akkor játszuk a haladó verziót. Azt vettem észre, hogy másfél órája ott ülök és nincs kedvem felállni, mert olyan remekül szórakozom. Nagyon tetszik, hogy a játék megadja minden beállítottságú embernek azt amit keres! :)
Mindenkinek

Niki | 2018. március 1.

Élvezhető játék, nem csak gyerekeknek.
Ajánlom mindenkinek

Erik | 2018. február 24.

Kedves, szerethető játék. A népmesék téma mindenkinek közel áll a szívéhez. Különösen izgalmas a kiegészítő az alapjátékhoz képest, hogy itt tényleg végigjátszhatjuk a meséket. Tök jó fejek a játék készítői is, mert csináltak külön oktatóvideókat a szabályhoz, így meg tudjuk nézni a gyerekekkel közösen a magyar népmesék aktuális részét, a szabályhoz a videót és utána végig is játszhatjuk a játékot. Általános hétvégi programjaink közé tartozik otthon a családdal! :)
Remek ajándék

Margit | 2018. február 11.

Az unokáimnak vettük meg még karácsonyra, 10 év körüliek mind a ketten. Mire észbekaptunk az egész család ezzel játszott. Mindenki megtalálja benne amit keres. Ajánlom mindenkinek!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.