Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magyar Népmesék társasjáték

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (10)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.60
10 értékelés
5
(7)
4
(2)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 06.
Mese

Baráti társaságunk nagy kedvence. Új tagoknak úgy szoktam bemutatni, hogy egy egyszerű szerepjáték. Karakterválasztás a speciális képességeivel, küldetés húzás, útvonaltervezés (mert persze van több irány is), egy kis taktikázás (összegyűjtom / leadom a tárgyakat, vagy inkább megveszem a városban) nah meg persze, mindenki előtt érjünk a várba. Eleinte én is tartottam tőle, hogy tényleg csak gyerekeknek való, de kellemes meglepetés ért minket. Igazából ami kihívás lehet, hogy figyelni kell a lépésmódosítokat, nálunk lévő varázstárgyakat, stb. Ha ezekre nem figyelünk, akkor könnyen "csalhatunk" vagy "csalás áldozatai" lehetünk. Aztán hallgathatjuk, hogy adtál le pogácsát? 1 helyett 2db pogácsát kellett volna húznod...
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 09.
Élveztük

Nagyon jó kis társasjáték. A gyerekek nagyon élvezték.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 27.
csodálatos

A kártyajáték mellé beszereztük az unokáknak és hihetetlen jó élmény! Így a nyáriszünetben kifejezetten jól jön, szinte minden nap játszunk egyet!!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 10.
Igazi családi szórakozás

Fantasztikus játék! 6 és 8 éves gyerekekkel játszottuk, nagyon élvezte mindenki! Igazi taktikázós játék. Minden játék új, megunhatatlan!
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 21.
Hamuban sült pogácsa...

Nagyon szép társasjáték és már csak a témája miatt is nekünk kötelező darab volt. Ugyanis nagyon szeretjük a Magyar népmesék rajzfilmsorozatot. Néhány mesehő bőrébe bújhatunk, akiknek van egy-egy különleges képességük, ami változatossá teszi a játékot. Húzunk a küldetés pakliból és megpróbáljuk felmérni, hogy merre induljunk el szerencsét próbálni. A küldetések között szerintem nincs egyensúly, vannak olyan küldetések, amelyek sokkal nehezebbek a többinél. De mi szeretjük a kihívást...
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 08.
Családi kikapcsolódás

Gondolkodós és felhőtlen kikapcsolódás....órákat el lehet játszani vele, hiszen egy kör szinte soha nem elég belőle. Jó, hogy szinte soha nem játszod ugyanazt a kört, hiszen a bábuk és küldetéskártyáknak köszönhetően minden egyes játék egyénivé válik. A kicsik a bábukkal is képesek órákat eljátszani.
| 4 / 5 csillag!
2017. 08. 05.
Második gyerekkor

Nagyon szeretjük a világot, amibe a játék repít - abszolút egyedülàlló értéke, hogy népmesei elemekkel népesíti be a fantáziánk. A játékszabály ne riasszon vissza senkit, hamar bele lehet jönni, de az elején igencsak figyelni kell, hogy minden szabályt figyelembe vegyünk. Kettesben egy hétvége alatt sokféle változatot kipróbáltunk: korlátlan vagy korlátozott számú tárgy lehet nálunk, több küldetést húzunk, a küldetéseket régiók szerint csoportosítjuk és minden régióból kell egy, dobókockával dobunk magunknak karaktert, küldetéshez varázstárgyat nem lehet kaland útján szerezni, csak mezőre lépve... A végén így is kicsit rutin lett, és hamar be kellett szerezni a kiegészítőt. Ezért kap 4 csillagot, de egyébként elsőosztályú családi táblajáték - nekünk ez volt az első, és itt kaptunk rá a társasra. 6-7 éves már tud önállóan is játszani.
| 3 / 5 csillag!
2017. 03. 23.
Fábólfaragott Péter

Hiánypótló darab, remek ötlet volt, a megvalósítás azonban felemásra sikeredett. Nagyon szép és igényesen megrajzolt a tábla, tényleg hangulatos az egész. Többször játszottunk már vele és a 8 éves kislányom szereti, mégis az az érzésem, hogy ez egy gémer ameritrash játék gyermekeknek. Különféle módosítók borzolják a kedélyeket, nem lehet azt mondani rá, hogy elegáns lenne és inkább 7 éves kortól ajánlanám. Tényleg nagyon kár érte, sokkal többet ki lehetett volna ebből hozni.
| 4 / 5 csillag!
2016. 02. 10.
A népmese érzés átjön

A játék grafikája nagyon igényesen van elkészítve, de a kalandorok között kevés az interakció. Sokan panaszkodnak a játék nyelvezetére, amit szerintem egy jól mesélő felnőtt játékos, nagyszerűen tud helyettesíteni, és így a gyerekek is sokkal jobban élvezik. Én felnőtteknek nem tudom javasolni, azoknak sem akik szeretik a népmeséket és a hamuba sült pogácsát, mert szerintem túl könnyű és egy kicsit unalmas. Gyerekeknek viszont nagyszerű ajándék lehet. Unokatesóm gyerekei 3. osztályba járnak és egyedül is jól el tudnak vele játszani.
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 04.


Nagyon szeretik a gyerekek, bár a rengeteg féle alkatrész és kártya ellenére nagyon könnyű végigmenni és nyerni a pályán,.