Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

9.990 Ft

Magyar Népmesék társasjáték

9.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (10)

Vélemények

4.60
10 értékelés
(7)
(2)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 09. 06.
Mese

Baráti társaságunk nagy kedvence. Új tagoknak úgy szoktam bemutatni, hogy egy egyszerű szerepjáték. Karakterválasztás a speciális képességeivel, küldetés húzás, útvonaltervezés (mert persze van több irány is), egy kis taktikázás (összegyűjtom / leadom a tárgyakat, vagy inkább megveszem a városban) nah meg persze, mindenki előtt érjünk a várba. Eleinte én is tartottam tőle, hogy tényleg csak gyerekeknek való, de kellemes meglepetés ért minket. Igazából ami kihívás lehet, hogy figyelni kell a lépésmódosítokat, nálunk lévő varázstárgyakat, stb. Ha ezekre nem figyelünk, akkor könnyen "csalhatunk" vagy "csalás áldozatai" lehetünk. Aztán hallgathatjuk, hogy adtál le pogácsát? 1 helyett 2db pogácsát kellett volna húznod...
2019. 05. 09.
Élveztük

Nagyon jó kis társasjáték. A gyerekek nagyon élvezték.
2018. 07. 27.
csodálatos

A kártyajáték mellé beszereztük az unokáknak és hihetetlen jó élmény! Így a nyáriszünetben kifejezetten jól jön, szinte minden nap játszunk egyet!!
2018. 01. 10.
Igazi családi szórakozás

Fantasztikus játék! 6 és 8 éves gyerekekkel játszottuk, nagyon élvezte mindenki! Igazi taktikázós játék. Minden játék új, megunhatatlan!
2017. 09. 21.
Hamuban sült pogácsa...

Nagyon szép társasjáték és már csak a témája miatt is nekünk kötelező darab volt. Ugyanis nagyon szeretjük a Magyar népmesék rajzfilmsorozatot. Néhány mesehő bőrébe bújhatunk, akiknek van egy-egy különleges képességük, ami változatossá teszi a játékot. Húzunk a küldetés pakliból és megpróbáljuk felmérni, hogy merre induljunk el szerencsét próbálni. A küldetések között szerintem nincs egyensúly, vannak olyan küldetések, amelyek sokkal nehezebbek a többinél. De mi szeretjük a kihívást...
2017. 09. 08.
Családi kikapcsolódás

Gondolkodós és felhőtlen kikapcsolódás....órákat el lehet játszani vele, hiszen egy kör szinte soha nem elég belőle. Jó, hogy szinte soha nem játszod ugyanazt a kört, hiszen a bábuk és küldetéskártyáknak köszönhetően minden egyes játék egyénivé válik. A kicsik a bábukkal is képesek órákat eljátszani.
2017. 08. 05.
Második gyerekkor

Nagyon szeretjük a világot, amibe a játék repít - abszolút egyedülàlló értéke, hogy népmesei elemekkel népesíti be a fantáziánk. A játékszabály ne riasszon vissza senkit, hamar bele lehet jönni, de az elején igencsak figyelni kell, hogy minden szabályt figyelembe vegyünk. Kettesben egy hétvége alatt sokféle változatot kipróbáltunk: korlátlan vagy korlátozott számú tárgy lehet nálunk, több küldetést húzunk, a küldetéseket régiók szerint csoportosítjuk és minden régióból kell egy, dobókockával dobunk magunknak karaktert, küldetéshez varázstárgyat nem lehet kaland útján szerezni, csak mezőre lépve... A végén így is kicsit rutin lett, és hamar be kellett szerezni a kiegészítőt. Ezért kap 4 csillagot, de egyébként elsőosztályú családi táblajáték - nekünk ez volt az első, és itt kaptunk rá a társasra. 6-7 éves már tud önállóan is játszani.
2017. 03. 23.
Fábólfaragott Péter

Hiánypótló darab, remek ötlet volt, a megvalósítás azonban felemásra sikeredett. Nagyon szép és igényesen megrajzolt a tábla, tényleg hangulatos az egész. Többször játszottunk már vele és a 8 éves kislányom szereti, mégis az az érzésem, hogy ez egy gémer ameritrash játék gyermekeknek. Különféle módosítók borzolják a kedélyeket, nem lehet azt mondani rá, hogy elegáns lenne és inkább 7 éves kortól ajánlanám. Tényleg nagyon kár érte, sokkal többet ki lehetett volna ebből hozni.
2016. 02. 10.
A népmese érzés átjön

A játék grafikája nagyon igényesen van elkészítve, de a kalandorok között kevés az interakció. Sokan panaszkodnak a játék nyelvezetére, amit szerintem egy jól mesélő felnőtt játékos, nagyszerűen tud helyettesíteni, és így a gyerekek is sokkal jobban élvezik. Én felnőtteknek nem tudom javasolni, azoknak sem akik szeretik a népmeséket és a hamuba sült pogácsát, mert szerintem túl könnyű és egy kicsit unalmas. Gyerekeknek viszont nagyszerű ajándék lehet. Unokatesóm gyerekei 3. osztályba járnak és egyedül is jól el tudnak vele játszani.
2016. 01. 04.


Nagyon szeretik a gyerekek, bár a rengeteg féle alkatrész és kártya ellenére nagyon könnyű végigmenni és nyerni a pályán,.