Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mangrovia

Ár:
7.990 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (3)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

3.33
3 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2015. 10. 31.
Erős amulettek

Hangulata kiváló és a játékmechanikával sincs semmi gond. Könnyed játék. Egyetlen kifogásolni valót találtam a játékban, mely miatt a 3-as értéket kapja tőlem. Az pedig az amulettek erőssége. Sajnos úgy érzem, hogy nagyon erős a játék megnyeréséhez, melyet a következő játéknál úgy kompenzálnék, hogy nem lehet válogatni, azaz visszadobni a leggyengébbet. A másik pedig az, hogy a kunyhókat egyenlőség alapján számszaki súlyozást kéne alkalmazni az értékelésnél, mely ezen egyezőség esetén nyerne az előrébb lévő.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 25.
Színes, aranyos játék

A játékban a kunyhóinkat kell sokat érően megépíteni. Alapvetően egy nem túl bonyolult area controll játék, amiben az a csavar, hogy egy elfoglalható hely több területnek is része, sőt egyik area a másikban is be van ágyazva. Szóval a kunyhóinkat egy-egy adott helyre vagy kártyákért vagy amulettekért játszhatjuk ki a megfelelő felszíntípuskártyával megtoldva. Érdekesség még fix sorrendű dupla akciók kiválasztása is. Egy cselekvés lehet kártyafelvétel, amulettfelvétel, egy vagy több kunyhó építése. A játéknak abban a körben van vége, amikor valaki leteszi az utolsó kunyhóját. Ezután kiértékeljük az areak-at, aki több pontot gyűjtött nyer.

A Tobagos színvilág mögött egy nem túl bonyolult játék lapul, ahol az akciópárok kiválasztásán sok múlik, hiszen ez meghatározza a játékosok cselekvéseinek sorrendjét is. Az amulettekkel játszani erősebbnek tűnik elsőre, -hiszen azok a játék végén felhasználatlanul is pontot érnek, míg a kártyák nem -, de a látszat csal, az amulettekkel sincs sokkal könnyebb dolgunk ráadásul, az amulettekhez jutni nehezebb is. A világot nem rengeti meg, de bármikor szívesen leülök vele játszani.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
Kunyhók a mocsárban

A Mangrovia egy ötletes, rövid területfoglalós játék. A játékosok célja, hogy minél hamarabb felépítsék az összes kunyhójukat, és a legtöbb pontot szerezzék meg a játék végén. A szabályok könnyen tanulhatóak, viszont az egyes területek értékei, és a játék végi pontozás miatt bőven lehet taktikázni a játék folyamán. Nagyon kellemes kis családi játék, ajánlom mindenkinek aki egy könnyed eurogame-t keres.