Mansions of Madness 2. kiadás - Horrific Journeys kiegészítő

Normál ár: 20 990 Ft


A Te árad: 19 941 Ft

Értékelés: 
(5.0)
Hátborzongató szörnyek és kísértetek lapulnak a földeken, síroknál, iskolákban, templomokban és Arkaham elhagyatott épületeiben Massachusettsben. Néhányan közülük sötét összeesküvést szőnek míg mások szerencsétlen áldozataikra lesnek hogy felfalják vagy az őrületbe kergessék őket. Egy maroknyi bátor ügynökön múlik hogy felfedezzék az átkozott helyeket és lerántsák a leplet erről a túlvilági összeesküvésről, megmentve a várost a pusztulástól. A 2. kiadást már egy applikáció vezérli (amely elérhető Androidra, iOS-re, Mac-re és Windowsra egyaránt), amelynek segítségével a mesélő szerepe kimarad a játékból, és teljesen kooperatívvá válik a játék. A doboz tartalmaz egy ún. Conversion kit-et, amelynek segítségével az első kiadás tartozékai használhatók a második kiadással.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
Az egyik legjobb kieg. eddig

Csabicsek | 2019. augusztus 2.

A kiegészítő 3 plusz történetet tartalmaz, az ára elég húzós, de megéri, eddig a 3-ból 2 történetet sikerült végigjátszanunk (120-180 perc), de nagyon élvezte mindenki a társaságból. Hasonlóan minőségi, mint a többi kieg. A plusz szereplők (Kém, felszolgáló, zenész, matróz) eltérő képességeik miatt is tudják színesíteni a játékot.
Ha az alapjátékhoz kieget keresel, ez az egyik legjobb választás, a sztorik izgalmasak, de rengeteg múlik a társaságon is.
4-5 fővel ajánlott játszani, mert akkor be lehet járni az egész játékteret, és valamivel talán nagyobb az esélyetek leküzdeni az akadályokat.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Mansions of Madness játékcsalád