Mansions of Madness 2. kiadás - Recurring Nightmares kiegészítő

Normál ár: 14 990 Ft


A Te árad: 14 241 Ft

Értékelés: 
(4.0)
Kiegészítő a Mansions of Madness 2. kiadásához. 8 új nyomozó, 18 szörny és 15 kétoldalas térképlap teszi változatosabbá az alapjátékot.
Hátborzongató szörnyek és kísértetek lapulnak a földeken, síroknál, iskolákban, templomokban és Arkaham elhagyatott épületeiben Massachusettsben. Néhányan közülük sötét összeesküvést szőnek míg mások szerencsétlen áldozataikra lesnek hogy felfalják vagy az őrületbe kergessék őket. Egy maroknyi bátor ügynökön múlik hogy felfedezzék az átkozott helyeket és lerántsák a leplet erről a túlvilági összeesküvésről, megmentve a várost a pusztulástól. A 2. kiadást már egy applikáció vezérli (amely elérhető Androidra, iOS-re, Mac-re és Windowsra egyaránt), amelynek segítségével a mesélő szerepe kimarad a játékból, és teljesen kooperatívvá válik a játék. A doboz tartalmaz egy ún. Conversion kit-et, amelynek segítségével az első kiadás tartozékai használhatók a második kiadással.

Értékelések átlaga 


(4.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
MoM

Arnold | 2017. augusztus 21.

Az alap játék eleve a legjobb társas amivel valaha találkoztam, szóval kötelezőnek érzem az összes kieget hozzá. Szükség is van rá, mert az alap játékhoz elég kevés a nyomozó. A térképdarabok nagyon változatosak. A szörnyek jól néznek ki és a nyomozók is. Ami nem tetszik, hogy a doboza nem olyan kemény papírból van mint az alap doboznak, meg a beyond the tresholdosnak, szóval tárolásra nem alkalmas mert hamar szétmegy.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Mansions of Madness játékcsalád