Mansions of Madness 2. kiadás - Streets of Arkham kiegészítő

Normál ár: 17 990 Ft


A Te árad: 17 091 Ft

Értékelés: 
(5.0)
Kiegészítő a Mansions of Madness 2. kiadásához. 8 új nyomozó, 18 szörny és 15 kétoldalas térképlap teszi változatosabbá az alapjátékot.
Hátborzongató szörnyek és kísértetek lapulnak a földeken, síroknál, iskolákban, templomokban és Arkaham elhagyatott épületeiben Massachusettsben. Néhányan közülük sötét összeesküvést szőnek míg mások szerencsétlen áldozataikra lesnek hogy felfalják vagy az őrületbe kergessék őket. Egy maroknyi bátor ügynökön múlik hogy felfedezzék az átkozott helyeket és lerántsák a leplet erről a túlvilági összeesküvésről, megmentve a várost a pusztulástól. A 2. kiadást már egy applikáció vezérli (amely elérhető Androidra, iOS-re, Mac-re és Windowsra egyaránt), amelynek segítségével a mesélő szerepe kimarad a játékból, és teljesen kooperatívvá válik a játék. A doboz tartalmaz egy ún. Conversion kit-et, amelynek segítségével az első kiadás tartozékai használhatók a második kiadással.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
a legjobb

Loki | 2019. január 19.

Az eddig, általam játszott secnáriók közül az ebben szereplők voltak a kedvenceim, ahogy látom az online értékeléseket ezzel sokan mások is így vannak. A benne található küldetések közül az Astral Alchemy nagyon egyedire sikerült, de nem akarom részletekkel elrontani a meglepetés erejét, mindenesetre ajánlom mindenkinek.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Mansions of Madness játékcsalád