Mansions of Madness 2. kiadás

  Normál ár: 31 990 Ft

  A Te árad: 30 391 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  Hátborzongató szörnyek és kísértetek lapulnak a földeken, síroknál, iskolákban, templomokban és Arkaham elhagyatott épületeiben Massachusettsben. Néhányan közülük sötét összeesküvést szőnek míg mások szerencsétlen áldozataikra lesnek hogy felfalják vagy az őrületbe kergessék őket. Egy maroknyi bátor ügynökön múlik hogy felfedezzék az átkozott helyeket és lerántsák a leplet erről a túlvilági összeesküvésről, megmentve a várost a pusztulástól. A 2. kiadást már egy applikáció vezérli (amely elérhető Androidra, iOS-re, Mac-re és Windowsra egyaránt), amelynek segítségével a mesélő szerepe kimarad a játékból, és teljesen kooperatívvá válik a játék. A doboz tartalmaz egy ún. Conversion kit-et, amelynek segítségével az első kiadás tartozékai használhatók a második kiadással.

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 2 értékelés
  MoM

  Arnold | 2017. augusztus 19.

  Az új kedvenc társas. Az app vezérelte story-k változatosak, kiegek nélkül is remekül játszható. Nem olcsó de simán megérte. Remélem egyre több ilyen app-al kiegészült játék lesz majd, hatalmas ötlet volt.
  Mansions

  Viktor | 2017. augusztus 14.

  Néhány napja ismertem meg a játékot és fantasztikus élményt nyújtott. Az összetettsége lenyűgözött, a rengeteg karakter, a kiszámíthatatlan helyzetek... Ahogy haladt előre a játék már nem csak a szörnyek okoztak izgalmakat, hanem a megőrült játékosok is. Soha nem lehetett tudni, hogy akivel addig összedolgoztál, vajon továbbra is a barátod vagy esetleg meg akar ölni. Külön tetszett, hogy nem "fekete vagy fehér" a játék kimenetele. Értem ezt úgy, hogy nem két opció van, győzöl vagy veszítesz, hanem sokféle variáció lehetséges. Mi öten játszottuk, ebből viszont csak hárman nyertek és a rejtélyt sem sikerült 100%-osan megoldanunk. Éppen ezért az újrajátszás további izgalmakat tartogat. Szerintem az app külön emeli a játékélményt, bár biztos van olyan, akiből ezzel ellenérzést váltok ki ("Azokból a régi jó dolgokból nem maradt semmi..."). De úgy gondolom, hogy a játék (pl. hp változás) egyszerűbben követhető az app segítségével és ahogy a bevezető, valamint a záró történetet hallgatjuk, figyeljük az illusztrációkat, az is egyéni hangulatot ad a játéknak. Engem nagyon megfogott.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Mansions of Madness játékcsalád