Mansions of Madness 2. kiadás

Normál ár: 31 990 Ft


A Te árad: 30 391 Ft

Értékelés:  (5.0)
Hátborzongató szörnyek és kísértetek lapulnak a földeken, síroknál, iskolákban, templomokban és Arkaham elhagyatott épületeiben Massachusettsben. Néhányan közülük sötét összeesküvést szőnek míg mások szerencsétlen áldozataikra lesnek hogy felfalják vagy az őrületbe kergessék őket. Egy maroknyi bátor ügynökön múlik hogy felfedezzék az átkozott helyeket és lerántsák a leplet erről a túlvilági összeesküvésről, megmentve a várost a pusztulástól. A 2. kiadást már egy applikáció vezérli (amely elérhető Androidra, iOS-re, Mac-re és Windowsra egyaránt), amelynek segítségével a mesélő szerepe kimarad a játékból, és teljesen kooperatívvá válik a játék. A doboz tartalmaz egy ún. Conversion kit-et, amelynek segítségével az első kiadás tartozékai használhatók a második kiadással.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (4)
Rendezés:
Eddig összesen 4 értékelés
Mindenkinek

Feri | 2019. szeptember 19.

Nagyon jó játék csak ajánlani tudom, gyönyörű az App jól működik és rengeteg kiszámíthatatlan helyzettel találkozunk ez által. szóval az app csak javítja a játék élményt. Mindenkinek ajánlom megéri a pénzt :) senki nem fog csalódni a játék hozza az élményt.
Hangulatos

Loki | 2019. január 19.

Az App vezérelte játékoktól alapvetően távol tartom magam, ugyanúgy, ahogy a minikért sem rajongok (ebben az esetben is feleslegesen drágítják meg a játékot). Ennek ellenére 5 pontot kap tőlem, mert:
- az App nagyban hozzájárul a remek hangulathoz
- nem agyatlan szörnyölésről szól az egész játék (eleinte ettől féltem)
- nagyon jól átjön a tematika
- vannak feladványok, kell döntéseket hozni és időnként beszédbe elegyedni az App által irányított szereplőkkel
Mindenképpen olyan csapatnak ajánlom, akik képesek beleélni magukat a témába, szerepeikbe, szituációkba, mert szimplán, a hangulatelemeket, kísérőszövegeket figyelmen kívül hagyva nagyon laposnak képzelem. Én szeretem a "logikázós" "kimatekozós" játékokat is, de ez nem az, ha nem tudsz izgulni azon, hogy a kultisták előbb befejezik-e a rituáléjukat, mielőtt még rátalálsz a titkos szobájukra... akkor nem ez a neked való játék. Egyéb esetben viszont nagyon is ajánlom!
MoM

Arnold | 2017. augusztus 19.

Az új kedvenc társas. Az app vezérelte story-k változatosak, kiegek nélkül is remekül játszható. Nem olcsó de simán megérte. Remélem egyre több ilyen app-al kiegészült játék lesz majd, hatalmas ötlet volt.
Mansions

Viktor | 2017. augusztus 14.

Néhány napja ismertem meg a játékot és fantasztikus élményt nyújtott. Az összetettsége lenyűgözött, a rengeteg karakter, a kiszámíthatatlan helyzetek... Ahogy haladt előre a játék már nem csak a szörnyek okoztak izgalmakat, hanem a megőrült játékosok is. Soha nem lehetett tudni, hogy akivel addig összedolgoztál, vajon továbbra is a barátod vagy esetleg meg akar ölni. Külön tetszett, hogy nem "fekete vagy fehér" a játék kimenetele. Értem ezt úgy, hogy nem két opció van, győzöl vagy veszítesz, hanem sokféle variáció lehetséges. Mi öten játszottuk, ebből viszont csak hárman nyertek és a rejtélyt sem sikerült 100%-osan megoldanunk. Éppen ezért az újrajátszás további izgalmakat tartogat. Szerintem az app külön emeli a játékélményt, bár biztos van olyan, akiből ezzel ellenérzést váltok ki ("Azokból a régi jó dolgokból nem maradt semmi..."). De úgy gondolom, hogy a játék (pl. hp változás) egyszerűbben követhető az app segítségével és ahogy a bevezető, valamint a záró történetet hallgatjuk, figyeljük az illusztrációkat, az is egyéni hangulatot ad a játéknak. Engem nagyon megfogott.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Mansions of Madness játékcsalád