Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

21.990 Ft

Marvel United: X-Men

21.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A mutánsok elfogadásáért folytatott harcban a Mutánsok Testvérisége felsőbbrendűnek tartja magát az átlagembereknél, és gonosz terveket sző, hogy az emberiséget az akaratukhoz igazítsák. Az X-Men azonban kitart amellett az elv mellett, hogy a mutánsoknak és az embereknek egyenrangúként kell élniük, és felnőniük minden kihíváshoz. Kétségbeesett küzdelemükben bejárják a világot, megvédik az ártatlanokat, elhárítják a szörnyű fenyegetéseket, hogy végül magukkal a főgonoszokkal is leszámoljanak egyszer s mindenkorra.

Mivel az emberiség sorsa forog kockán, az X-Men-ek szövetséget kötnek!

A Marvel United – X-MEN játékban ikonikus X-Men hősökként dolgoztok össze, hogy a játék, vagy egy másik játékos irányította főgonosz terveit meghiúsítsátok. Minden főgonosz a saját titkos tervének végrehajtásán fáradozik, melyeket különböző hatásokkal rendelkező kártyák és fenyegetések jelenítenek meg, ezekkel állítva kihívások elé a hősöket a különböző helyszíneken. A hősöknek gondosan meg kell választaniuk az általuk kijátszott kártyákat, melyek nem csak akciókat és szuperképességeket kínálnak, de össze is kombinálhatóak más hősök kártyáival! Meséljetek el egy történetet, fogjatok össze, és mentsétek meg a világot!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!