Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.995 Ft

Math Dice

1.995 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (2)

Leírás

Számolj gyorsabban... még gyorsabban! A Math Dice számolós társasjáték. A játékosok a lehető legközelebb próbálnak jutni a két 12 oldalú dobótest szorzatához 3 hatoldalú kocka eredményének segítségével – amiket bármilyen művelettel kombinálhatnak. A matematikai készségeket fejlesztő társasjáték.

A játékcsalád további termékei

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2015. 08. 22.
nem fejszámoló verseny, sokkal több és jobb annál

Leírás alapján talán úgy tűnhet, hogy egy sima fejszámolási gyorsasági versenyről van szó, de ez nem igaz, mert nem tudod, hogy mit kell kiszámolni, és neked kell a számokat úgy összekombinálni, hogy minél közelebb kerülj a célponthoz, emiatt jóval gyorsabban számoló embereket is meg lehet verni benne, ha jó ötleteid vannak. Pontosan azért baromi jó móka a játék, mert tényleg nem a számolási sebességről szól, hanem az ötletekről, hogy hogyan kombináld össze a dolgokat, és nagyon nagy sikerélmény tud lenni egy-egy kreatívabb kombináció, és még a versenytársaink is tudják értékelni általában, hogy milyen szép megoldás volt.
Mivel a játék, teljesen más feladatot jelent, mint amikkel az iskolában találkozunk, a játék képes is arra, hogy olyanokkal is megszerettesse matekot, akiknek az iskolában nem jött be.
Sajnos baromi menők az óriás dobókockák a játékban, de érdemes inkább pár 10, 12 és 20 oldalú kockát venni helyette (szintén kaphatóak a gémklubban ;) ), és azokat ízlés szerint kombinálni, pl. mi általában úgy játsszuk, hogy a célpontot két 10 oldalú kocka adja meg, amiből az egyik a tízes helyiérték, a másik az egyes, így a célpontot nem kell kiszámolni, és három vagy négy húszoldalú kockából kell összekombinálni.
2015. 07. 10.
Matek fejlesztéshez ajánlott

Kiválóan fejleszti a számolási készségeket.