Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mauna Kea

Ár:
7.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Szerencsevadászok hada árasztotta el a frissen felfedezett csendes-óceáni szigetet. A kutatók próbálnak minél értékesebb kincseket összegyűjteni versenyt futva a konkurenciával, és a lávával, ja mert, hogy közben kitört a vulkán, MENEKÜÜÜljön ki merre a lááááááááát!!!!

A kezünkben tartott tereplapkákat próbáljuk beosztani, hogy mi az amiből a szigetet építjük és mi az amiből mozgunk. Egy lapka annál több mozgás pontot ad minél több jungle található rajta. A különböző területekre való átjutás különböző mozgáspontba kerül, és a területen lévő kincseket magunkkal visszük remélve, hogy eljutunk a sziget szélén található csónakok egyikébe(jungle 1-be egy pont, vízre 2 hegyre 16000 mozgáspontot kell fizetnunk, utóbbi csalás nélkül kivitelezhetetlen). Körünk végén kezünket feltöltjük, ha húzunk láva lapkát akkor azt a szabályoknak megfelelően le kell tennünk, meghatározva ezzel a láva irányát(ez akár játékostársak által birtokolt lapka is lehet, aki láva egészségkárosító hatása miatt leveszi a figuráját)
A játék addig tart még valakinek el nem fogynak az emberei a többieknek ezután még van egy körük, utána értékelünk. 3 pont megmenekült emberenként a kincsek értéke valamint a menekülésre használt csónakok üres helyei (helyenként -1) miatti negatív pontok után alakul ki a győztes.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!