MemóRiadó

  Normál ár: 4 190 Ft

  A Te árad: 3 981 Ft

  Értékelés:  (4.5)
  A MemóRiadó laza party játék, melyben a játékosok felváltva próbálnak egyre hosszabb számsorozatokra visszaemlékezni. Eddig könnyűnek hangzik, de a memória és bolondos kérdések játékban zavaró tényezőként szerepet kapnak az elterelés kártyák. A számok felsorolása előtt válaszolnod kell egy bohókás,elgondolkodtató kérdésre. Mivel világunk egyre inkább tele van figyelemelterelésekkel, nehéz lehet az apró, emlékezetünket megszakító tényezőket dolgokat kizárni. Ahogy a testnek, az elmének is szüksége van edzésre. Egy-egy MemóRiadó játszma közben észrevehetjük, hogy egyre hosszabb számsorokat tudunk megjegyezni.

  Értékelések átlaga 


  (4.5)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  50% (2)
  50% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 4 értékelés
  Memória tesztelő

  rambo666 | 2017. július 17.

  Pörgős, vidám partijáték, egyszerű szabályokkal. A "töltelék" kérdések
  alaposan kizökkenthetik az embert az amúgy sem könnyű, és egyre hosszabb
  számsorok elismétlésében.
  Szórakoztató memóriatréning

  Zita | 2016. november 22.

  Egyik szakköri kedvencünk. Pörgős vidám partijáték a gyerkőcöknek. Könnyen megjegyezhető szabályokkal, amelyek a korosztályhoz igazítható.
  Ne vedd túl komolyan!

  Forster | 2016. július 18.

  Nálunk a már olvasni tudók, de még 10 év alattiak nagyon élvezik. A kisebbek csak kapkodják a fejüket, a nagyok túl komolyan veszik. Ha nagyon nyerni akar az ember, akkor elkezd koncentrálni. Ha viszont koncentrálunk, akkor simán meg lehet jegyezni a számokat, és inkább szerencsejáték, mint móka. Szóval ajánlom kb. 10 évesig, és nem ajánlm matekos társaságnak
  Jó játék!

  Réka | 2016. május 14.

  Azzal kezdem, hogy nem igazán vagyunk a memóriajátékok kedvelői. Ezt legnagyobb fiam (7) kapta egy osztálytársától ajándékba. Eléggé kétkedve vettük kézbe.
  A játék lényege, hogy a játékosok egymás után helyeznek le kör alakú lapokat, melyeken 1-1 egyjegyű szám van. A lap letétele után pedig sorban vissza kell mondani valamennyi, a már pakliban lévő számot úgy, hogy a saját, most lerakott lapunkon szereplő szám legyen a legutolsó. Aztán jön a következő játékos, lapot tesz, és a megjegyzendő számok egyre többen lesznek... Ha valaki ront (kihívással kérheti ezt számon egy másik játékos, és ekkor ellenőrizni kell a kártyákat), felveszi az egész paklit, ha a kihívó tévedett, övé a kártya-halom. Eddig még nem egy nagy kaland. De a vicces része a sárga hátterű szám-kártyák. Ha valaki ilyet tesz le, akkor nem mondhatja végig rögtön a számsort, hanem előbb húznia kell egy kérdést (téglalap alakú lapok), fel kell olvasnia, és válaszolnia rá, és utána mondhatja végig a számsort. Ember legyen a talpán aki ezt megoldja pl. a 9. számnál. A kérdések pedig önmagukban is nagyon szórakoztatók, sokat nevetünk rajta.
  A játék célja a lapjainktól megszabadulni.
  Az egész család együtt játsza (a 3,5 és az 5 éves felnőttel csapatban, a 7 éves egyedül). Nem-memóriajáték-kedvelőként is bátran ajánlom! Gyors, és sokat nevetünk! Gyerekeknek remek partijáték is, ha átjönnek a haverok.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!