Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.990 Ft

Metro

12.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (6)

Leírás

A metró építése Párizsban. A játékosoknak kártyák mutatják meg, hogy melyik állomás tartozik hozzájuk. Lehelyezik metrókocsijukat, majd egymás után rakják le vágánylapkáikat a játéktáblára. Saját vonalukat hosszabbíthatják saját vonalukat vagy alááshatják ezzel lerövidítve játékostársukét. Egy vonal elkészülte pontot ér a játékosnak. A legtöbb pontot megszerző játékos nyeri meg a játékot.

Vélemények

3.67
6 értékelés
(0)
(4)
(2)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 08. 29.
Egyszerű játék

Egyszerű, kellemes, gyorsan megérthető társasjáték, mely már kisgyerekekkel is játszható, de egy-egy alkalomra felnőtteknek is rövid kikapcsolódást nyújt. Vicces módon szinte teljesen azonos a Cable car nevű társasjátékkal.
2018. 12. 04.
Egyszerű

Rendkívül egyszerű, 5 évesen is játssza már a gyermek. Kezdő társasnak tökéletes, mi még nem unjuk, rossz időben gyakran elővesszük. Stratégiázni icipicit azért lehet, van aki hosszú útvonalra törekszik, van aki arra, hogy minél előbb kifelé indítsa a metrókocsikat, van aki a duplapontokra játszik.
2018. 08. 18.
Egyszerű, de nagyszerű

Összesen kb. négyszer játszottam vele, három, illetve négy fővel. A designja különösen tetszik, egyszerűek a szabályok, több verzióban játszható. Izgalmas, mert mindenki alakítja a játék menetét, lehet csapatmunka, és egyéni törekvés is benne. Egy idő után unalmassá válik, egyszerre max. két menetet szoktunk játszani, aztán egy két hónap múlva kerül megint elő, akkor újra izgalmas lesz.
2018. 07. 27.
Párizs miatt vettem meg.. :)

Párizsi ösztöndíj után láttam meg egy játékboltban, muszáj volt megvenni, 10 éve sokat játszottunk vele, azóta vannak jobbak.
Nosztalgia faktor miatt néha elővesszük
2016. 05. 14.
Száraz

Nálunk keveset kerül elő, más lapka-helyezős játékainkhoz képest kicsit száraz, unalmas. Játszottuk már úgy is, hogy a nyilak iránya nem számít, és úgy is, hogy egyszerre két lap helyezhető le a saját körödben, de ezzel sem sikerült feldobni.
2015. 11. 26.
Csempés metróépítés

Ez egy nyelvfüggetlen, belépőszintű társasjáték. Ideális kezdőknek és tökéletes választás, ha egy ismerőst szeretnél bevonni a társasok világába. Egyszerű szabály, rövid játékidő (45-60 perc). Csempéket kell leraknod és így épül a metróvonalad. Nagy taktikázásra nincs lehetőséged, hiszen legfeljebb két csempe lehet a kezedben és a másodikat kötelezően fel kell használnod, cserébe viszont van lehetőséged, hogy kiszúrj a másikkal. Nem tudom, hogy meddig tartom meg ezt a játékot miközben az ismerősökkel egyre inkább elméjülünk a társasok világában, de az biztos, hogy a Királyságokat hamarább adnám el, mint ezt.