Mexikói párbaj

  Normál ár: 3 980 Ft

  A Te árad: 3 781 Ft

  Értékelés:  (0.0)
  A Mexikói párbaj (Mexican Standoff) egy olyan életveszélyes patthelyzet, melynek során több párbajhős egyszerre fog fegyvert egymásra, de ha valaki elsüti a fegyverét, akkor nagy valószínűséggel csak egyetlen fegyveres kerül ki győztesen…
  A Mexikói párbaj egy egyszerű és gyors (mint a golyó) kártyajáték, melyben a legfontosabb szabály az, hogy a kisebb lapok értékesebbek, mint a magasabb lapok – de csak addig a pillanatig, amíg pisztolypárbajra nem kerül sor!

  AMexikói párbaj(Mexican Standoff) egy olyan életveszélyes patthelyzet, melynek során több párbajhős egyszerre fog fegyvert egymásra, de ha valaki elsüti a fegyverét, akkor nagy valószínűséggel csak egyetlen fegyveres kerül ki győztesen…

  Jefe Escopión Alfredo, a megátalkodott bandita, a Fekete Skorpió banda főnöke rettegésben tartja a környéket. Kiszámíthatatlan és mogorva természete miatt vele csak az igazán bátrak mernek ujjat húzni.
  A játékosoknak (vadnyugati hősöknek) az lesz a céljuk, hogy szembeszálljanak a Fekete Skorpió bandával és minél több banditát juttassanak rács mögé a játék 7 fordulója alatt, és eközben minél több pontot gyűjtsenek össze a vadnyugaton.

  A legtöbb játékkal ellentétben itt az alacsonyabbszámozású lapok fognak többet érni, mivel kevesebb van belőlük.
  A játékosok pisztolypárbajra is hívhatják egymást - így akár a seriffet is -, azonban a párbaj után mindigcsak egy játékos marad talpon, aki ezzel egyszerre több ütést fog elvinni.A játék végső győztese az lesz, aki a legmegfelelőbb pillanatban indít pisztolypárbajt, és ezáltal alegtöbb ütést, különleges kártyalapot (bandita, seriff, seriffhelyettes) és pontot szerzi meg.

  AMexikói párbajegy egyszerű és gyors (mint a golyó) kártyajáték, melyben a legfontosabb szabály az, hogy a kisebb lapok értékesebbek, mint a magasabb lapok - de csak addig a pillanatig, amíg pisztolypárbajra nem kerül sor!

  A játék menete: 11 kártyalapot kapunk a játék elején, egy szabadon választott lapot (magányos lovas) képpel lefordítva átadunk az utánunk közvetkező játékosnak. Majd utána megpróbálunk minél több ütést hazavinni a játék során, igyekeznünk kell vagy a legkisebb lapot beletenni az ütésbe (minden kártyából annyi db van játékban, amennyi rá van írva) vagy egy Mexikói párbajt kiprovokálva vagy elindítva a legértékesebb lapokat (Mexikói banditák) begyűjteni.
  A Mexikói párbaj során mindig az nyer, aki a legtöbb egyforma értékű lapot tudja letenni maga elé, vagyis a leggyengébb - bár nagyobb számú, magas lapok a párbaj során alaposan felértékelődnek.
  A játék során a kezünkben tartott lapjainkat megfelelően menedzselve, a veszélyes banditákat begyűjtve és egy kis szerencse segítségével legyőzhetjük a többi vadnyugati párbajhőst.
  A játék bőségesen megjutalmazza azt, aki felvállalja a seriff szerepét, de még az nyerhet, aki sunyin hátba durrantja a másikat az utolsó körben…
  A játék végső győztese az lesz, aki a legtöbb pontot gyűjtötte a 7 forduló után.

  Értékelések átlaga 


  (0.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  Nincsenek vélmények

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.