Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miaubirintus

Ár:
3.690 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (18)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.78
18 értékelés
5
(15)
4
(2)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 12. 30.
A lányaim áll játszom, de felnőttekel is megy. Szerintem remek, bárhová magaddal vihető, kompakt játék. Ki kell próbálni!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 12. 27.
A macskakártyák - ahány annyiféle - szép grafikájú lapok, akár csak az eresz-darabok, melyeken egy-egy egér vagy halváz bújik meg. Igazán szép színes és izgalmas játék, melyet többféle képen is lehet játszani korosztálytól függően.
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 22.
Jópofa

Gyors, szórakoztató kártyajáték
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 17.
Állatbarátok játéka

Szép kivitel, egyszerű szabályok, gyerekeknek jó fejlesztő játék, ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 04.
Labirintus fémdobozban

Kompakt utazós játék! A labirintus játék elvén működik, a cicákat kell eljuttatni a gazdikhoz. A játék végére azonban jórészt beérik a cicák a gazdikat, így könnyűvé válik, nem a 4x4-es tábla másik végére kell eljuttatni a cicust, hanem mondjuk a szomszéd kockába... De épp ezért játszható már kisebbekkel is, később viszont már nem kihívás. De mivel korábban annyira megszerették a gyerekek a macskákat, újra és újra előveszik.

| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 08.
Csellengő csalfa c(s)icák

Fiamnak vettem meg talán két éve. Akkor volt 6 éves, és bár az az ajánlott alsó határ, hamar ráérzett, így bátran ajánlom ennek a korosztálynak is. (De még felnőtt fejjel is szórakoztató - persze főként gyerekekkel játszós.)

Alapvetően a játék egyszerű, de gondolkodtató: adott egy 4x4-es tábla, ami (véletlenszerűen felrakott) csövekből áll. A tábla körül van 2 gazdi és 2 macska. A játékosok egymást váltva lépnek, és a cél, hogy bármelyik macskát egy csövekből álló szabályos/folyamatos úton bármelyik gazdihoz elvigyük. Két dolgot lehet egy körben tenni: egy út lapkát elfordítani, vagy egyet a széléről elvenni. (Utóbbi esetben a többi abban a sorban lévő elcsúszik a kiesett helyére, és az új helyre húzunk egyet a fel nem használt elemek közül.) Illetve lehet két fordítást csinálni, s akkor nem lesz elvétel. Ami még a csavar, hogy amikor váltunk a játékosok között, körben a tábla körül lép egy helyet minden macska és gazdi is, így az utánunk következő játékosnak már akár egészen más lesz a pálya. Ha egy cica hazajut, a maradék cicákból új kerül a tábla mellé. A játék akkor ér véget, amikor minden cica elfogyott (na jó, talán inkább hazatalált), s az nyer, akinek a cica kártyái több pontot érnek.

Véleményem szerint amellett, hogy szórakoztató, viccesek a macskás képek, pici és könnyen hordozható (nálunk fix utazós játék) remekül segít a gyerekeknek a dolgok megfigyelésében, gondolkozásban egyaránt.

Ajánlós családi darab. :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 19.
Cuki cicák gazdit keresnek

Jópofa kompakt játék.
Aranyos grafikájával nagyon gyorsan belopja magát a gyerekek szívébe. Megmozgatja a gyerkőcök logikáját, hogy milyen kombóval tudják (a számukra jobban tetsző) cicust egy gazdihoz eljuttatni.
Kis méretének és a fém doboznak köszönhetően könnyen elvihetjük magunkkal nyaralásra, vagy a mamához a nyári szünetre. :)
A játék másik nagy előnye, hogy akár egyedül is el tud vele lenni a gyermek, nem feltétlenül kell hozzá egy társ.
| 4 / 5 csillag!
2019. 04. 10.
Cica-labirintus

Kedves grafika, ötletes játékmenet. Szerintem remek átvezetés a dob és lép játékok világából az eltérő mechanizmusú játékok felé, mert nagyon másfajta gondolkodást igényel. Egyszerű, könnyen tanítható, a térlátást is fejleszti. A dobozra írt életkor reális.
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 23.
korosztályfüggetlen móka

Kiváló játék az absztrakt gondolkodás és képzelőerő fejlesztésére kicsiknek és nagyoknak is. Gyors játékmenetével és a mókás macskás képekkel mindenki tetszésére találhat. Relatív kis méretének köszönhetően utazójátéknak is megfelel.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 05.
ajánlom kicsiknek és nagyoknak

Ajánlom mindenkinek. Mi a gyerekekkel és haverokkal is ugyan úgy szórakoztunk vele. Gyerekekkel családias hangulatú játékok kerekedtek ki. Haverokkal meg egy hosszabb játék felvezetése előtt nagyon jó kis bemelegítő játék.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 11.
Nem csak cicásoknak

Szerintem teljesen jó kis játék, meglepő módon még taktikai lehetőség is van benne. Utazáshoz ideális
| 3 / 5 csillag!
2018. 07. 01.
„Ereszben eltévedt cicusok”

Elveszett cicusok várják kis és nagy megmentőiket ebben a játékban. A játékterülten található ereszlapkák mozgatásával és elforgatásával (2 akciónkból 1 kötelezően elforgatás) célunk az, hogy az elkóborolt (különböző pontértékű) macsekokat visszavezessük gazdáikhoz. Ha elfogytak a kóbor állatok, megszámoljuk a pontokat és győztest hirdetünk.
Egyszerű, magyar nyelvű szabály, többfajta játékmód, szép kivitelezés és gyors játékmenet teszi igazán kedves kis családi játékká a (Hanabira hajazó) fémdobozkát és tartalmát. Kipróbáltam , tetszett és árban sem megerőltető, ha hasznos ajándékot keres a család.
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 02.
kis kóborlók

Kinek ne esne meg a szíve ennyi édes hajléktalan kiscicán?! Egyik kártya aranyosabb, mint a másik! Külön élvezetes, mikor sikerül összehozni kombót, és többen is azonnal otthonra találnak! A szabály egyáltalán nem bonyolult, játék közben lehet igazán megérteni/ráérezni! És igen, egyedül is kihívás, minél kevesebb lépésből megoldni a feladványt! Igazi fejtörő, cukisággal fűszerezve! Gyerekeknek és felnőtteknek is!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 11.
Cicabarátoknak :-)

Gyors játék, nagyon aranyos kiscicákkal. A gyerekek imádják. Pillanatok alatt tanulható.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 02.
Cuki Játék

Ezt is kiváltképp macskarajongóknak ajánlom, nagyon aranyosak ugyanis a cicás rajzok. Egyébként pedig egy nagyon kellemes kis játékról van szó.
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 17.
édes, gyors játék - mindenkinek

Egy viszonylag egyszerű de szórakoztató és cuki játék. Kóbor cicákat kell elvezetni a szerető otthonig úgy, hogy a 4x4-es (vagy könnyítésnél 3x3-as) pályán forgatod a csatornacsövek irányát és/vagy kicseréled a csatornákat. Amikor a cica eljut az otthonig, akor jön a következő cica, viszont mind az otthon, mind a cica továbbmegy egy helyet a pálya körül.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 29.
cukiság overloaded :)

Ez egy borzasztóan aranyos játék!! De tényleg! Nagyon jó benne, hogy maga a játékszabály és a játékmenet egyáltalán nem bonyolult (a csatornakártyák tologatásával/forgatásával kell a kiscicákat a gazdáikhoz juttatni, így szerezve magunknak pontokat), így aztán kicsikkel is jól játszható, AZONBAN felnőtteknek is kihívást jelent! Jó térlátás-fejlesztő, mókás játék, felvezetésnek vagy levezetésnek kiváló vagy ha csak egy gyors, de folyton változó játékra vágyunk. (Ja, és egyedül is játszható)
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 24.
Könnyed levezetés

Pár perces gyors játék ahol gondolkodni kell, de teljesen jó egy hosszabb játék előtt vagy kisebbekkel is jól játszható :)