Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

4.490 Ft

Miaubirintus

4.490 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (20)

Vélemények

4.75
20 értékelés
(16)
(3)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2021. 12. 30.
A lányaim áll játszom, de felnőttekel is megy. Szerintem remek, bárhová magaddal vihető, kompakt játék. Ki kell próbálni!
2020. 12. 27.
Igazolt vásárlás
A macskakártyák - ahány annyiféle - szép grafikájú lapok, akár csak az eresz-darabok, melyeken egy-egy egér vagy halváz bújik meg. Igazán szép színes és izgalmas játék, melyet többféle képen is lehet játszani korosztálytól függően.
2020. 08. 17.
édes, gyors játék - mindenkinek

Egy viszonylag egyszerű de szórakoztató és cuki játék. Kóbor cicákat kell elvezetni a szerető otthonig úgy, hogy a 4x4-es (vagy könnyítésnél 3x3-as) pályán forgatod a csatornacsövek irányát és/vagy kicseréled a csatornákat. Amikor a cica eljut az otthonig, akkor jön a következő cica, viszont mind az otthon, mind a cica tovább megy egy helyet a pálya körül.
2020. 04. 22.
Jópofa

Gyors, szórakoztató kártyajáték
2019. 12. 17.
Állatbarátok játéka

Szép kivitel, egyszerű szabályok, gyerekeknek jó fejlesztő játék, ajánlom!
2019. 12. 04.
Labirintus fémdobozban

Kompakt utazós játék! A labirintus játék elvén működik, a cicákat kell eljuttatni a gazdikhoz. A játék végére azonban jórészt beérik a cicák a gazdikat, így könnyűvé válik, nem a 4x4-es tábla másik végére kell eljuttatni a cicust, hanem mondjuk a szomszéd kockába... De épp ezért játszható már kisebbekkel is, később viszont már nem kihívás. De mivel korábban annyira megszerették a gyerekek a macskákat, újra és újra előveszik.

2019. 11. 08.
Csellengő csalfa c(s)icák

Fiamnak vettem meg talán két éve. Akkor volt 6 éves, és bár az az ajánlott alsó határ, hamar ráérzett, így bátran ajánlom ennek a korosztálynak is. (De még felnőtt fejjel is szórakoztató - persze főként gyerekekkel játszós.)

Alapvetően a játék egyszerű, de gondolkodtató: adott egy 4x4-es tábla, ami (véletlenszerűen felrakott) csövekből áll. A tábla körül van 2 gazdi és 2 macska. A játékosok egymást váltva lépnek, és a cél, hogy bármelyik macskát egy csövekből álló szabályos/folyamatos úton bármelyik gazdihoz elvigyük. Két dolgot lehet egy körben tenni: egy út lapkát elfordítani, vagy egyet a széléről elvenni. (Utóbbi esetben a többi abban a sorban lévő elcsúszik a kiesett helyére, és az új helyre húzunk egyet a fel nem használt elemek közül.) Illetve lehet két fordítást csinálni, s akkor nem lesz elvétel. Ami még a csavar, hogy amikor váltunk a játékosok között, körben a tábla körül lép egy helyet minden macska és gazdi is, így az utánunk következő játékosnak már akár egészen más lesz a pálya. Ha egy cica hazajut, a maradék cicákból új kerül a tábla mellé. A játék akkor ér véget, amikor minden cica elfogyott (na jó, talán inkább hazatalált), s az nyer, akinek a cica kártyái több pontot érnek.

Véleményem szerint amellett, hogy szórakoztató, viccesek a macskás képek, pici és könnyen hordozható (nálunk fix utazós játék) remekül segít a gyerekeknek a dolgok megfigyelésében, gondolkozásban egyaránt.

Ajánlós családi darab. :)
2019. 06. 19.
Cuki cicák gazdit keresnek

Jópofa kompakt játék.
Aranyos grafikájával nagyon gyorsan belopja magát a gyerekek szívébe. Megmozgatja a gyerkőcök logikáját, hogy milyen kombóval tudják (a számukra jobban tetsző) cicust egy gazdihoz eljuttatni.
Kis méretének és a fém doboznak köszönhetően könnyen elvihetjük magunkkal nyaralásra, vagy a mamához a nyári szünetre. :)
A játék másik nagy előnye, hogy akár egyedül is el tud vele lenni a gyermek, nem feltétlenül kell hozzá egy társ.
2019. 04. 10.
Cica-labirintus

Kedves grafika, ötletes játékmenet. Szerintem remek átvezetés a dob és lép játékok világából az eltérő mechanizmusú játékok felé, mert nagyon másfajta gondolkodást igényel. Egyszerű, könnyen tanítható, a térlátást is fejleszti. A dobozra írt életkor reális.
2019. 04. 10.
Cica-labirintus

Kedves grafika, ötletes játékmenet. Szerintem remek átvezetés a dob és lép játékok világából az eltérő mechanizmusú játékok felé, mert nagyon másfajta gondolkodást igényel. Egyszerű, könnyen tanítható, a térlátást is fejleszti. A dobozra írt életkor reális.
2019. 03. 23.
korosztályfüggetlen móka

Kiváló játék az absztrakt gondolkodás és képzelőerő fejlesztésére kicsiknek és nagyoknak is. Gyors játékmenetével és a mókás macskás képekkel mindenki tetszésére találhat. Relatív kis méretének köszönhetően utazójátéknak is megfelel.
2019. 01. 05.
ajánlom kicsiknek és nagyoknak

Ajánlom mindenkinek. Mi a gyerekekkel és haverokkal is ugyan úgy szórakoztunk vele. Gyerekekkel családias hangulatú játékok kerekedtek ki. Haverokkal meg egy hosszabb játék felvezetése előtt nagyon jó kis bemelegítő játék.
2018. 07. 11.
Nem csak cicásoknak

Szerintem teljesen jó kis játék, meglepő módon még taktikai lehetőség is van benne. Utazáshoz ideális
2018. 07. 01.
„Ereszben eltévedt cicusok”

Elveszett cicusok várják kis és nagy megmentőiket ebben a játékban. A játékterülten található ereszlapkák mozgatásával és elforgatásával (2 akciónkból 1 kötelezően elforgatás) célunk az, hogy az elkóborolt (különböző pontértékű) macsekokat visszavezessük gazdáikhoz. Ha elfogytak a kóbor állatok, megszámoljuk a pontokat és győztest hirdetünk.
Egyszerű, magyar nyelvű szabály, többfajta játékmód, szép kivitelezés és gyors játékmenet teszi igazán kedves kis családi játékká a (Hanabira hajazó) fémdobozkát és tartalmát. Kipróbáltam , tetszett és árban sem megerőltető, ha hasznos ajándékot keres a család.
2018. 02. 02.
kis kóborlók

Kinek ne esne meg a szíve ennyi édes hajléktalan kiscicán?! Egyik kártya aranyosabb, mint a másik! Külön élvezetes, mikor sikerül összehozni kombót, és többen is azonnal otthonra találnak! A szabály egyáltalán nem bonyolult, játék közben lehet igazán megérteni/ráérezni! És igen, egyedül is kihívás, minél kevesebb lépésből megoldni a feladványt! Igazi fejtörő, cukisággal fűszerezve! Gyerekeknek és felnőtteknek is!
2018. 01. 11.
Cicabarátoknak :-)

Gyors játék, nagyon aranyos kiscicákkal. A gyerekek imádják. Pillanatok alatt tanulható.
2018. 01. 02.
Cuki Játék

Ezt is kiváltképp macskarajongóknak ajánlom, nagyon aranyosak ugyanis a cicás rajzok. Egyébként pedig egy nagyon kellemes kis játékról van szó.
2017. 08. 17.
édes, gyors játék - mindenkinek

Egy viszonylag egyszerű de szórakoztató és cuki játék. Kóbor cicákat kell elvezetni a szerető otthonig úgy, hogy a 4x4-es (vagy könnyítésnél 3x3-as) pályán forgatod a csatornacsövek irányát és/vagy kicseréled a csatornákat. Amikor a cica eljut az otthonig, akor jön a következő cica, viszont mind az otthon, mind a cica továbbmegy egy helyet a pálya körül.
2017. 05. 29.
cukiság overloaded :)

Ez egy borzasztóan aranyos játék!! De tényleg! Nagyon jó benne, hogy maga a játékszabály és a játékmenet egyáltalán nem bonyolult (a csatornakártyák tologatásával/forgatásával kell a kiscicákat a gazdáikhoz juttatni, így szerezve magunknak pontokat), így aztán kicsikkel is jól játszható, AZONBAN felnőtteknek is kihívást jelent! Jó térlátás-fejlesztő, mókás játék, felvezetésnek vagy levezetésnek kiváló vagy ha csak egy gyors, de folyton változó játékra vágyunk. (Ja, és egyedül is játszható)
2017. 01. 24.
Könnyed levezetés

Pár perces gyors játék ahol gondolkodni kell, de teljesen jó egy hosszabb játék előtt vagy kisebbekkel is jól játszható :)