Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.490 Ft

Miénk a vár!

8.490 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (1)

Leírás

A szörnyek kimerészkedtek a barlangjukból, és a környéken randalíroznak! El tudjátok kapni őket, mielőtt lerombolják a kastélyt? 

Játékbemutató videó

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2022. 07. 14.
A Miénk a vár egy kooperatív, szín-forma felismerő gyerekjáték kicsiknek, amiben a játékosoknak közös erővel kell megvédeniük a goblinok, orkok és trollok által ostromlott várat. A társas hangulata kedvesen magával ragadó, megjelenése gyerekbarát. Működése egyszerű: A köröd elején húzol egy lapot és leteszed azt magad elé. Aztán VAGY kijátszod azt magad elől (ha maradt előtted korábbról lap, akkor szabadon választhatsz közülük), és a rajta lévő jelnek megfelelő helyről levehetsz egy ellenfelet a vár felé vezető ösvényről, VAGY megkéred egy játékostársad, hogy ő tegyen így a nála lévő lap alapján. Ezután minden pályán maradt szörnyike eggyel előrébb lép, majd az ösvény megüresedett végére kerül egy újabb támadó a kupac tetejéről. Az ostrom VAGY addig tart, míg a goblinok kétszer el nem érnek a várig (első alkalommal csak az első fal esik el, maga alá temetve a támadóját) – ez esetben veszítünk, VAGY addig, amíg az utolsó ellenfél lapka is a táblára kerül, és meg nem tisztítják a játékosok az ösvényt az összes ellenféltől. Természetesen előfordul a játékban néhány különleges ellenfél, akik előrébb tolják a sereget, vagy épp a csapat elejére rohannak.
A Miénk a vár legnagyobb tanítása az, hogy ha nem boldogulsz, kérj bátran segítséget, és együtt sikerülhet győzedelmeskednetek.