Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Monkey Business

Ár:
3.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.00
3 értékelés
5
(0)
4
(3)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 05. 05.
Taktikus szerencsejáték

A szerencsén és kockázaton alapuló játék. Amiért érdekesebb a sima szerencsejátékoknál, az egyrészt a pontozás: az egyes állatfajtákból különböző számú található a játékban, pontot érte csak a legtöbbet szerző kap. Erre figyelemmel felépítve jobb pozíció szerezhető. A másik izgalomfokozó a rablás, ami koncentrált figyelmet igényel, s váratlan fordulatokat hozhat. De mégiscsak a szerencse a döntő...
| 4 / 5 csillag!
2019. 04. 24.
Szerencsén alapuló gyerekjáték

Press your luck típusú, szerencsén alapuló társasjáték, alig némi taktikázási lehetőséggel, amit a gyerekek nem igazán ismernek fel. (Mi a valószínűsége vminek, illetve kinek hány figurája van adott állatból, abból mennyi kell a pontok begyűjtéséhez) A gyerekek szeretik, állatos, lehet a másik kárán mulatni. Felnőttként elég uncsi.
| 4 / 5 csillag!
2016. 04. 21.
Csintalan majmocskák

Barátoméknál, Janiéknál sikerült kipróbálnom ezt az egyszerű kis játékot, amelyet utána „jóárasítva” meg is vettem. A „miért”-em egyszerű volt, olyan játékot kerestem, amely könnyen tanítható, 4-nél többen is játszható, rövid játékidejű és gyerekek részére könnyen megtanulható, élvezetes móka. Itt mindez találkozik. Alapból nem egy haladó, tapasztalt társasjátékos részére készült, azonban bevezető vagy levezető játéknak, családi szórakozásnak tökéletes. A játékosok a különböző számú állatkerti lakókat (ezeket zsetonok jelképezik aranyos grafikával) gyűjtögetik a játék folyamán egy zsákból húzva. Mindenki bátorságának (taktikájának) megfelelően húz belőle addig a pillanatig, amikor megáll vagy két egyforma élőlény kerül a birtokába. Első esetben a kihúzott korongokat elveszi és maga elé helyezi egy oszlopban, a második esetben mindent visszatesz a zsákba. Majd továbbadja a következő játékosnak a húzózacsit. A játékot két szabálya emeli az átlag fölé. Egyik, hogy zsetonokat rabolhatsz a többiektől, a másik, hogy a húzott majmocskát kicserélheted más játékos zseton oszlopának legfelső korongjára. A játékban elég nagy a szerencse szerepe, aki az elején elhúz, már behozhatatlan előnyre tesz szert. Mindezek ellenére jó szívvel ajánlom, főleg a társasokkal ismerkedő (kis)gyermekes családok részére. Kedves párom játszott az éppen akkor 6 hónapos gyermekünkkel is, úgy, hogy neki ő maga húzott és a csöppség nyert. :)