Monopoly - Teljeskörű bankolás

  Normál ár: 13 990 Ft

  A Te árad: 13 291 Ft

  Értékelés:  (2.3)
  Milyen lenne a Monopoly, ha ma találnánk ki? A Monopoly - Bankkártyás társasjáték során ugyanúgy különböző területeket kell megvásárolnod, mint az eredeti játékban, de itt pénz helyett a játékosok bankkártyát tartanak maguknál. Építs a telkeidre házakat, szállodákat, szerezz minél több birtoklevelet, és gyűjtsd be a legtöbb pénzt, hogy tiéd lehessen a monopólium! A csomagban négy exkluzív bábu is helyet kapott. A játék 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.

  Értékelések átlaga 


  (2.3)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 5 Családdal 5
  13% (1)
  25% (2)
  38% (3)
  25% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 8 értékelés
  kár

  Erik | 2015. november 30.

  Kár elrontani ezt a remek játékot egy ilyen modern műanyag leolvasóval.
  Az eredeti az igazi!
  A klasszikus jobb

  Bogi | 2015. november 26.

  Ezzel a bankkártyás dologgal teljesen elrontották az egészet. Nem hogy egyszerűbb lett ezzel, még tovább is tart bizonyos esetekben a fizetés, így ezzel nem igazán vagyok kibékülve.
  Túlzottan a szerencsén múlik

  Dezső | 2015. október 19.

  A szerencse szerepe sajnos túlságosan nagy, és ezen háziszabályokkal sem igen lehet mit kezdeni. A bankkártya pedig még ront is az egészen.
  Bankkártya?????

  Boly | 2015. szeptember 18.

  Aki ismeri a Monopolyt annak a tábla megjelenése és elrendezése nem okoz majd meglepetést. Na de itt vannak a bankkártyák. Először az újdonság élménye feldob, aztán rájössz, hogy a Monopoly játékok egyik nagy lényege az, hogy gyűlik a sok pénz és mutatod hogy milyen gazdag vagy. Na ez itt nem látszik! Valahogy jobb érzés az hogy a papírpénzek tömkelege gyűlik előtted, mint hogy egy számot ír ki a gép. Hogy kinek tetszik, ezt döntse el mindenki!
  Értékelés:
  Grafika: 3
  Minőség: 5
  Újrajátszhatóság: 2
  Hangulat: 3
  Nehézségi szint: könnyű
  Lassú a bankkártyák miatt

  Gergely | 2015. szeptember 16.

  Érdekes megoldás ez a bankkártyázás, de idővel sajnos el tudja húzni az időt, mikor mondjuk mindenkinek fizetnie kell akkor egyenként be kell dugni a bankkártyát, nem csak egyszerűen odaadjuk egyből ami, lássuk be, lassúb mint a készpénzes változat. Sok időt elvisz a játékból. Nem vált előnyére, maximum csak annyira, hogy kevesebb lap van benne.
  Monopoly

  Ágnes | 2015. szeptember 2.

  A baráti társaságunkban mindig nagy szerepe volt a társasoknak, pláne a Monopolynak. Szerencsejáték eléggé nagy százalékban, de természetesen nálunk alapszabály, hogy egymás életét nehezítsük benne. :D
  Mi nagyon szeretjük a Monopoly-t, és a kíváncsiság hajtott minket a bankkártyás verzió kipróbálásra, nem rossz, nem rossz, de a papírpénzesnek jobb a hangulata :)
  Soha többé

  Gubirobi | 2015. augusztus 16.

  Pedig én adtam neki esélyt. Többször is. Mondogattam magamnak, hogy nem hiába lehet ezt mindenütt kapni, sőt bajnokságokat is rendeznek.
  Szerezz minél több pénzt, majd annak felhasználásával még több értéket, majd azok felhasználásával még több pénzt és közben jól szívd ki mások vérét, amíg csak egy maradhat. Lehet, hogy a "való" világot képezi le, de amikor leülök játszani ebből nem kérek.
  Szerencsére rengeteg más társasból lehet/tudok választani, így nálam többé nem fog előkerülni és kerülöm is, mint macska a forró kását.
  Aki ennek ellenére szeretne vele játszani, hajrá, de én szóltam!
  Azt azonban elismerem, hogy a bankkártyázás a játék elején még tetszett, utána inkább nyűg volt.
  Nem

  gaae | 2015. július 11.

  A bankkártya még ront is a játékon, a papírpénzes jobb.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Monopoly játékcsalád