Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Monopoly Empire

Ár:
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 2 / 5 csillag! (8)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A világ legnagyobb márkáival üzletelhetsz a Monopoly Empire társasjátékban. Élj olyan életet, amilyet az álmaidban gondoltál, legyél te az első, aki felépíti a legnagyobb világmárkák birodalmát! A játékban olyan világmárkákat birtokolhatsz, mint a Coca-Cola, Samsung, XBox, McDonald's, EA Games. A Monopoly - Empire kiadást úgy kell játszani, mint a klasszikus Monopoly játékot, de közben gyűjteni kell a márkákat. A játék során különleges fém játékbábukkal léphetsz a pályán, a cél pedig csak az lehet, hogy Te legyél a leggazdagabb és legjobb márkákat birtokló üzletember.

Vélemények

2.38
8 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(1)
2
(2)
1
(3)
Írja meg véleményét!
| 2 / 5 csillag!
2020. 04. 16.
Feledhető

Ez a Monopolyk között is a gyengébbek közé tartozik. Testvérem karácsonyi kívánsága volt és egy hétig tartott a szerelem még nála is, aztán azóta se került elő. Szerinem az egy előnye, hogy viszonylag rövid a játékidő, az eddig általam ismert Monopoly-khoz képest.
| 2 / 5 csillag!
2018. 10. 24.
Borzalmas

A designja nagyon szép, de ez az egyetlen amit elmondhatok róla.
Nem ismertem egyik korábbi Monopolyt sem, azt mondják, azok jobbak mint ez. 4-en játszottuk, közte az egyikőnknek meg van az eredeti játék is, de ebben a mostaniban még számára sem volt minden egyértelmű.
Kérdések kérdések hátán, sok minden nem egyértelmű, a szabálykönyv nem részletezi, és még interneten is alig találtunk a kérdéseinkre választ különböző fórumokon.
Lehet, hogy az eredeti jó, meg nagy kultusza van, de ez a változat borzalmas, nem ajánlom senkinek.
| 4 / 5 csillag!
2017. 06. 16.
Jó,de lehetne jobb is!

Az eddigi monopolyktól kicsit eltérő,de az alaphangulatát megtartó játékról beszélhetünk. 3-4főnek ideális, de 2fővel is játszható. Fordulatos izgalmas játék számomra.
| 3 / 5 csillag!
2017. 01. 02.
Nem lett kedvenc

Az eredeti Monopoly játékot szeretem, de ez a verzió kifejezetten unalmasra sikerült. Nem sok jelentősége van a különböző színű mezőknek, annyi, hogy ha az összes mező megvan ugyanabból a színből, plusz egy helyet ki lehet tölteni a tornyunkon. Ketten gyakorlatilag élvezhetetlen, nálunk általában a harmadik-negyedik körben elfogy valaki pénze, onnantól inkább kínlódás. A bármikor felhasználható extra szerencsekártyák (Empire kártya) használatánál elég nehéz nem összeveszni egymással, ráadásul körülményes észben tartani, hogy milyen kártya is van nálunk.
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 09.
Nem a megszokott Monopoly

Pozitív csalódás volt számomra a játék, ugyanis itt már nem házakat lehetett bérelni, hanem egy-egy nagyon hirdetőfelületen a márkák hirdetőtábláit. Ugyanúgy megvannak a színcsoportok, azonban itt már nem kell mindet összegyűjteni a "kastélyokhoz, hotelekhez", hanem egy plusz hirdetőtáblához jutunk. Sokkal jobb, hogy a kockadobáskor nem dőlnek fel a házak, ugyanúgy megvannak a nagyon és kevésbé szerencsé mezők. Nagyon aranyosak az aranyozott figurák, és külön jó, hogy nem a megszokott szabályokon alapszik.
| 1 / 5 csillag!
2015. 11. 03.
Keress tovább

Ha Monopoly játékot keresel, először is, ne tedd, másodszor, ezt különösen messziről kerüld el.
Az amúgy is rettenetes, hangulatgyilkos és állandó veszekedésbe torkolló Monopoly alapjáték egy különösen borzasztó variánsával állunk szemben. Egyszer voltam kénytelen játszani ezzel a játékkal egy olyan helyzetben ahol a 'házigazdának' ezen az egyen kívül nem volt más társasjátéka, viszont éppen ebből következően -hogy nem is ismert más társast- oda volt érte.
De objektív maradva is, a játékban hihetetlen nagy a szerencsefaktor és ez tönkreteszi az amúgy sem kiegyensúlyozott játékélményt.
Ezen kívül nagyon illúzióromboló, hogy egy családi társasjáték tábláján reklámok és világcégek logói virítanak (még akkor is, ha ez a játék alapötlete).
Ha társasjátékot keresel, ennél csak jobbat fogsz találni.
| 1 / 5 csillag!
2015. 08. 16.
Soha többé

Pedig én adtam neki esélyt. Többször is. Mondogattam magamnak, hogy nem hiába lehet ezt mindenütt kapni, sőt bajnokságokat is rendeznek.
Szerezz minél több pénzt, majd annak felhasználásával még több értéket, majd azok felhasználásával még több pénzt és közben jól szívd ki mások vérét, amíg csak egy maradhat. Lehet, hogy a "való" világot képezi le, de amikor leülök játszani ebből nem kérek.
Szerencsére rengeteg más társasból lehet/tudok választani, így nálam többé nem fog előkerülni és kerülöm is, mint macska a forró kását.
Aki ennek ellenére szeretne vele játszani, hajrá, de én szóltam!
| 1 / 5 csillag!
2015. 07. 31.
inkább ne

Ha valaki mindenképp valamilyen Monopoly-t szeretne akkor jobban jár az eredetivel. Ez egy félresikerült modernizációja egy alapból sem túl erős klasszikusnak.