Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Monopoly Magyarország

Ár:
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (5)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Olyan magyarországi helyszínekkel, amelyek a szavazáson a legnépszerűbbek voltak. Új Szerencse-és Meglepetéskártyák a dobozban! Szerezd meg Magyarország híres helyeit és szedj bérleti díjat a többi játékostól!

Monopoly, a klasszikus ingatlankereskedelmi társasjáték. Minden játékos először vagyont fektet be, épületeket vásárol, majd igyekszik a különfél díjakból (amit legnagyobb részben természetesen a többi játékostól szed be) törleszteni tartozását, és összegyűjteni a győzelemhez szükséges mennyiségű pénzt. A Monopoly Magyarország a legnépszerűbb hazai helyszínekkel, és modern bábukkal jelentkezik!

Vélemények

3.00
5 értékelés
5
(0)
4
(2)
3
(2)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2019. 09. 29.
Hosszú játék

Kicsit mint a gazdálkodj okosan... csak nekem valahogy olyan hosszúnak tűnt.
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 15.
Veszekedés

Ez az a játék ami képes heves indulatokat kiváltani, köszönhetően a nagy szerencsefaktornak.
Össze is lehet fogni valaki ellen és ott is lehet sértődés :) Csak összetartó csapatnak ajánlom :D
Partyk néha túl hosszúra nyúlhatnak
| 4 / 5 csillag!
2015. 12. 12.
Kicsit sok

Igazán jó játék egyébként, de már annyira túlzásba viszik a mindenféle kiadásukat pedig mind ugyan arra a játékmenetre épül.Egyféle kiadása bőven elég otthonra!
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 25.
túl sok már

Már annyi kiadása van, mindenféle "Minyonos" meg minden badarság. Régen nagyon menő volt, mostanra ideje lenne túltenni magunkat rajta... Ha valaki játékot akar venni, próbáljon ki valami újat, ne pedig egy új kiadását ugyanannak...
| 1 / 5 csillag!
2015. 08. 16.
Soha többé

Pedig én adtam neki esélyt. Többször is. Mondogattam magamnak, hogy nem hiába lehet ezt mindenütt kapni, sőt bajnokságokat is rendeznek.
Szerezz minél több pénzt, majd annak felhasználásával még több értéket, majd azok felhasználásával még több pénzt és közben jól szívd ki mások vérét, amíg csak egy maradhat. Lehet, hogy a "való" világot képezi le, de amikor leülök játszani ebből nem kérek.
Szerencsére rengeteg más társasból lehet/tudok választani, így nálam többé nem fog előkerülni és kerülöm is, mint macska a forró kását.
Aki ennek ellenére szeretne vele játszani, hajrá, de én szóltam!